Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 18:02)

ir dabar tą patį padaryčiau, nes ir šis nikas atgyveno savotiškai. Bet niekas neišregistruoja.

Tai va kodel tu iskart dingai porai savaiciu kai tik parasiau kad buvai Vicious Vici. Juk tiek prirasius apue save.
Galbut ir norejai ateit nauju nicu dabar ir issiregistruot montevertes nica, bet pati rasai neisregitruoja smile.gif .
Na paskui pagalvojai kad vis tik rasinesi, kad as neieskosiu tavo posu ten kur juos radau. Klydai, mizne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 vasario 2021 - 20:07
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 19:02)

nes tu bijai. Visi bent kiek galvotesni žino kas tu esi smile.gif o realiai norėtum, oi kaip norėtum "pasimušti" smile.gif

Tu rimtai?
Tu rimtai galvoji, kad tos rietenos, mums visom, kalbu apie tas kurios riejasi tarpusavyje,prideda bonusu?

Jei kulturingas, inteligentiskas zmogus nekimba i atlapus, tai daro kad bijo?
Ar vis delto nenori susitapatinti?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 20:10)
kalbu apie tas kurios riejasi  tarpusavyje,prideda bonusu?

Cia tas pats kaip tu su Given " diskutuoji".
Koks skirtumas rietis kitu tonu.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 21:29)
Cia tas pats kaip tu su Given "  diskutuoji".
Koks skirtumas rietis kitu tonu.

Paaiskinu savo posta - mylejot viena kita kazkada, nuomones issiskyre.
Diskusiju tarp oponentu nebera. Nelike t ttaip sakant.
Tai liecia ne tik tave. Liecia ir mane ir visus kitus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 18:19)
Ne visi gi tokie isterikai kaip tu smile.gif
Ir ne visi tokie bailiai kaip tu smile.gif
Papildyta:

Taigi pati rašei, kad vyras namie turi PAKLUSTI (tavo žodis). Užtai ir terorizuoji savąjį? O cambalos vyras turbūt ne toks skystakiaušis, jam tik  žodžių neužtenka  biggrin.gif

pasakė susiturinčioji biggrin.gif tokia susiturinčioji, kad pasakius pastabą baigti nusišnekėti ir temas gadinti neįsigilinus savo pezaliukais taip šokai į akis kaip skerdžiama biggrin.gif

nu tai pagal forumo ekspertes ligonis jis tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 19:38)
Nekabink man lutukes alkoholiko ir savo memes elgesio.

cambala
2013 11 01, 00:02
Paskelbta: #593
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 4907
Prisijungė: 2012 08 09

Apdovanojimų: 0

Mano knarkia, mes pykstames, nes nebegaliu issimiegot, ji sukioju ir nustumiu i lovos krasta... Jis irgi uzpyksta stumdomas, sako, kad jis man murkia ... O as bunu pikta. Buvo pas gydytoja nuejes, dave kazkur siuntima i Vln, bet nebevaziavom,... bandziau i ausis tamponus kazkokius kistis - nepatinka man... Vnz, kartais iseinu miegot atskirai, kartais kartu kovojam... Bet labai nepatinka.

Tai kuri čia artimųjų negydo, pas gydytojus neveža? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
cambala 2014 03 27, 11:21 Paskelbta: #182

As labai nesiplesiu, bet mano vyras daug dirba, jo beveik nera namie. Taip, jam nepatinka durnynas namuose, bet jis ji mato retai.
biggrin.gif

Ar atsiprašysi Lutukės dabar, ką chriuša?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 19:38)
Augau su sunimis nuo vaikystes, vezdavom pas valdiskus vetus, skiepam, jei sirgdavo.

Jus gi nieko nedaret. Debilu seimynele risot serganti suni lovoj, nevezet pas veta, ko pasekoje 11 metu mazu gabaritu sune nuveze tavo tevai uzmigde. Debilai.

ir kuo išgydė? pati rašei kaip tiek TU, tiek tavo VYRAS savo šunis naktimis lakstydavot ir vedžiodavot. Pas mus skirtumas su jumis tik tas, kad mes gerai, kietai miegam ir negirdim kada šuo vaikšto po namus. Nes mūsų šuo necypdavo, nelodavo, tiesiog atsikelia, tyliai pavaikšto ir pamiža. Ir tai toli gražu ne kasnakt. Tai ką siūlai tokiu atveju, eksperte? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 19:58)
Tai va kodel tu iskart dingai porai savaiciu kai tik parasiau kad buvai Vicious Vici. Juk tiek prirasius apue save.
Galbut ir norejai ateit nauju nicu dabar ir issiregistruot montevertes nica, bet pati rasai neisregitruoja smile.gif .
Na paskui pagalvojai kad vis tik rasinesi, kad as neieskosiu tavo posu ten kur juos radau. Klydai, mizne.

nesijaudink. Pasakyčiau, kad čia Monteverte buvus. Tau pirmai. Nesijaudink tu tik tiap, nedrebėk biggrin.gif
O "dingstu" aš atostogom, šventėm kvaile. taip ir pramazinai mano vestuves prieš porą metų. Dūračka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 20:10)
Tu rimtai?
Tu rimtai galvoji, kad tos rietenos, mums visom, kalbu apie tas kurios riejasi  tarpusavyje,prideda bonusu?

Jei kulturingas, inteligentiskas zmogus nekimba i atlapus, tai daro kad bijo?
Ar vis delto nenori susitapatinti?

kokių bonusų? apie ką tu?
aš apie žmogaus vidų, o ne bonusus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 23:23)
pa

ir kuo išgydė? pati rašei kaip tiek TU, tiek tavo VYRAS savo šunis naktimis lakstydavot ir vedžiodavot. Pas mus skirtumas su jumis tik tas, kad mes gerai, kietai miegam ir negirdim kada šuo vaikšto po namus. Nes mūsų šuo necypdavo, nelodavo, tiesiog atsikelia, tyliai pavaikšto ir pamiža. Ir tai toli gražu ne kasnakt. Tai ką siūlai tokiu atveju, eksperte? biggrin.gif
Papildyta:

nesijaudink. Pasakyčiau, kad čia Monteverte buvus. Tau pirmai. Nesijaudink tu tik tiap, nedrebėk biggrin.gif
O "dingstu" aš atostogom, šventėm kvaile. taip ir pramazinai mano vestuves prieš porą metų. Dūračka biggrin.gif
Papildyta:

Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:
pa

Papildyta:

Papildyta:

Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:
O "dingstu" aš atostogom, šventėm kvaile.

Matem. Kai per Naujus pries 3 metus sejdejai ata ziurkjorki aikabinus, kai tavo meme Naujus su vaisinga protingesne sutikinejo pas savo tevus
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 00:07
jau 1000 psl pasiekta. kaip švęsit Valentino dieną?

QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 09:37)
Taip taip. Mes jau supratom kad niekas, apart Given , buterbrodu su tavim nevalgytu.

dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 09:10
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:10)
jau 1000 psl pasiekta. kaip švęsit Valentino dieną?
dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.

Tai kad ne sventiskos nuotaikos.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 10:23)
Tai vieną kartą skolinosi, kaip neseniai rašei, ar KARTAIS paskolini?

ech tu. smalsumas be galo. parašai sakinį forume, tai juk ne gyvenimą aprašai.
ar tu savo gyvenimą sutalpintum į sakini?
14 metų mes jau nebe kartu. taip kaip įsivaizduoji - yra visokių etapų. per tiek metų pasiskolindavo, kiek jam reikėdavo, ar čia nenormalu?
o kiek metų išvis nesiskolindavo - tai jau čia irgi fiksuoti nereikia?
mes nesipykstam, dažnokai leidžiam leidžia, bet vėlgi etapais. būna, kad mėnesiais nebendraujam, tik vaikas su juo.
butą pirkau, nes rašiau - mūsų bendras santuokoje buvo padalintas perpus. aš likau bendrame bute ir jam nupirkau (jo dalis), pagal babkes gavosi čiut viršaus. bet na ir kas. liks vieninteliam sūnui. sūnus gi lanko ten tėvą, ir turi jaustis patogiai. jei būčiau skaičiavus centą į centą, sūnus būtų ėjęs lankyti tėvą barake. dėl sūnaus viskas ir daroma buvo realiai.
kitas vyras visai neprisideda šiuo metu, iš fondo gaunu pinigus.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:20)
. aš likau bendrame bute  ir jam nupirkau (jo dalis), pagal babkes gavosi čiut viršaus. bet na ir kas. liks vieninteliam sūnui. sūnus gi lanko ten tėvą, ir turi jaustis patogiai. jei būčiau skaičiavus centą į centą, sūnus būtų ėjęs lankyti tėvą barake. dėl sūnaus viskas ir daroma buvo realiai.
kitas vyras visai neprisideda šiuo metu, iš fondo gaunu pinigus.

Ir tau kyla čia klausimai, kaip jaučiasi alfonsai? biggrin.gif Savo exo gali paklausti, atsakys gal. Nupirkai butą, remi pinigais, maisto įdedi. Tiesiog svajonė. Kaip manai? Dar gali mašiną jam nupirkti, kad būtų patpgu pas sūnų atvažiuoti. Keliones pirkti, kad su sūnum turiningai atostogautų.
Sorry. Nesusilaikiau. Juokinga. smile.gif Mano "alfonsas" turbūt skradžiais prasmegtų iš gėdos po tokios paramos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 12:03)

Moonte, Moonte.
kur aš bandau Cambalai įgelti?
mano įgėlimai jai nė iš tolo neprilygst jos rypavimams: atgrasu, atgrausu, bjauru, fui. kartojasi, kaip užstrigusi.
aš niekad nesu puolus C gyvenimo, motinos, jos vyrų, nei tavojo.
analogiškai - nei Cambala, o ir tu (anskčiau subegėjai kitiap, dar Medinio laikais) nemėgstat kai oponuojama jūsų nuomonei.
nuo tada, kai rašiau apie gyvūnus - Cambala eme oponuoti stipriai ad hominem.
dar mano asmeninio gyvenimo nežinojo.
paskui parašiau čia, ką norėjau apie save - nuolat tąso mano asmeninio gyvenimo detales.
ar aš jai atsikertu atgal bent vienu sakiniu apie jos personal life?

lygiai taip pat ir tu. įtariu aš neįtinku tau apie mitybą - todėl nesugebi oponuoti tiesiog mintims. turi narių, kurias linksniuoji, kurios pritaria tavo mintims, o aš jau kitokia, man reikia , anot tavęs, išvis nutilti.
Cambala sako, kad mano mintys apie mitybą yra piršimas, bet yra ne taip.
tiesiog ji nepritaria mano mintims apie gyvūnus ir taškas.
vat Terezos mintys nera piršimas, nes automatiškai atitinka kitų žmonių mintis. iškart vyskta normalus bendravimas: o, ką valgyti, kaip įdomu, lašiša, mėsa, daržves.
jei moterims būtų automatiškai nepriimtinas žudymas, pokalbiai vyktų panašiai.
pati esi keto, bet kaip asmenybe, esi gi empatas, kaip suprantu, jei tau nepriimtina žmonių kančios, negi tu mėgaujiesi gyvūnų? bet nesimėgauji, tavy turbūt vyksta kognityvinis dizonansas, ir mane puoli, kad aš esu netolerantiška, kad nemoku gražiai pateikti savo žodžių. bet šiaip aš gana normaliai diskutuoju, nesu nei lb šilkinė, bet nesu ir visiškai žmogų sumurgdanti. tema skaudi, ir pati diskutuotum kitaip, jei tai liestų gyvybę, o ne tik receptus.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 11, 07:18)
Tai kad ne sventiskos nuotaikos.

viską reikia susikurti patiems.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:29)

na, ne vienas nera alfonsas. alfonsą aš suprantu, kaip ateinantš ir gyvenantį ant moters. ir išsilaikantį iš moters. su manimi gyvendami abu vyrai tokie nebuvo. skyrėmės ne dėl babkių trūkumo, ar kad jie nedirbo.

dabar yra kaip yra, tokie etapai. o pasiskolinti ir grąžinti yra alfonsizmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 09:39
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:35)
vat Terezos mintys nera piršimas, nes automatiškai atitinka kitų žmonių mintis. iškart vyskta normalus bendravimas: o, ką valgyti, kaip įdomu, lašiša, mėsa, daržves.

Esu su Tereza " pešusis" (kultūringai) dėl mitybos, net dėl keto, kai netikėjau tom riebalų "erezijom".
Bet tu vis dar nesupranti ir turbūt nesuprasi, ar nenori, kad ne požiūrių skirtume esmė, o dviveidystė požiūryje į skirtumus. Ir tu tą palaikai.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:39)
viską reikia susikurti patiems.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:29)

na, ne vienas nera alfonsas. alfonsą aš suprantu, kaip ateinantš ir gyvenantį ant moters. ir išsilaikantį iš moters. su manimi gyvendami abu vyrai tokie nebuvo. skyrėmės ne dėl babkių trūkumo, ar kad jie nedirbo.

dabar yra kaip yra, tokie etapai. o pasiskolinti ir grąžinti yra alfonsizmas?

O vyrui nupirkt butą (ok, dalį, nes dalis eurų jo), tai ne alfonsizmas? smile.gif
Bet tave ant bedarbių traukia kažkaip?
Atsakyti
Kaip mylimuke teisingai ne karta primena, as esu "susipashkudines" santykiais su ivairiomis bobomis.
Manau, kad svarbu, kad ta pripazistu ir uz ta save niekinu...

(Jus teisinkit save jusu gyvenimas jusu reikalas).

Bet va teko susipazinti su ivairiomis situacijomis.

Saksyim viena issiskyre, nes vyras nedaug uzdirbdavo, kita issiskyre, kad vyras susikurvino.
Dar buvo variantas ne su manimi, kai moteris isiskyre del smurto.

Pastebejimai, sakysim kazkoks vyras.

Jei susideda su tokia, kurios vyras buvo slunkius, tai ir naujas vyras darrosi slunkius, jei vyras ejo i sonus tai ir naujas pradeda eiti ar atsiranda rimtas noras. Jei buves vyras smutavo, tai ir naujas pradeda smurtauti.

Jei po to susideda su normalesne moterimi, tai tie patys zmones pasidaro normalus. Tiesiog aplinka juos stumia tam tikra kryptimi. Tai pastebejau ant saves ir ant keliu kitu.

Taigi yra 2 momentai.
Moterys nesamoningai issirenka tam tikro tipo asmenis.
Jei tie asmenys dar ne tokie tai jie stumiami tokiais tapti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 11 vasario 2021 - 09:52