QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 12:03)
Moonte, Moonte.
kur aš bandau Cambalai įgelti?
mano įgėlimai jai nė iš tolo neprilygst jos rypavimams: atgrasu, atgrausu, bjauru, fui. kartojasi, kaip užstrigusi.
aš niekad nesu puolus C gyvenimo, motinos, jos vyrų, nei tavojo.
analogiškai - nei Cambala, o ir tu (anskčiau subegėjai kitiap, dar Medinio laikais) nemėgstat kai oponuojama jūsų nuomonei.
nuo tada, kai rašiau apie gyvūnus - Cambala eme oponuoti stipriai ad hominem.
dar mano asmeninio gyvenimo nežinojo.
paskui parašiau čia, ką norėjau apie save - nuolat tąso mano asmeninio gyvenimo detales.
ar aš jai atsikertu atgal bent vienu sakiniu apie jos personal life?
lygiai taip pat ir tu. įtariu aš neįtinku tau apie mitybą - todėl nesugebi oponuoti tiesiog mintims. turi narių, kurias linksniuoji, kurios pritaria tavo mintims, o aš jau kitokia, man reikia , anot tavęs, išvis nutilti.
Cambala sako, kad mano mintys apie mitybą yra piršimas, bet yra ne taip.
tiesiog ji nepritaria mano mintims apie gyvūnus ir taškas.
vat Terezos mintys nera piršimas, nes automatiškai atitinka kitų žmonių mintis. iškart vyskta normalus bendravimas: o, ką valgyti, kaip įdomu, lašiša, mėsa, daržves.
jei moterims būtų automatiškai nepriimtinas žudymas, pokalbiai vyktų panašiai.
pati esi keto, bet kaip asmenybe, esi gi empatas, kaip suprantu, jei tau nepriimtina žmonių kančios, negi tu mėgaujiesi gyvūnų? bet nesimėgauji, tavy turbūt vyksta kognityvinis dizonansas, ir mane puoli, kad aš esu netolerantiška, kad nemoku gražiai pateikti savo žodžių. bet šiaip aš gana normaliai diskutuoju, nesu nei lb šilkinė, bet nesu ir visiškai žmogų sumurgdanti. tema skaudi, ir pati diskutuotum kitaip, jei tai liestų gyvybę, o ne tik receptus.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 11, 07:18)
Tai kad ne sventiskos nuotaikos.
viską reikia susikurti patiems.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:29)
na, ne vienas nera alfonsas. alfonsą aš suprantu, kaip ateinantš ir gyvenantį ant moters. ir išsilaikantį iš moters. su manimi gyvendami abu vyrai tokie nebuvo. skyrėmės ne dėl babkių trūkumo, ar kad jie nedirbo.
dabar yra kaip yra, tokie etapai. o pasiskolinti ir grąžinti yra alfonsizmas?