Mano eiline diena buna tarkim vasara kai atostogauju. Keliuosi apie 8 ryto, nes maniskis keliasi i darba, pasidarom pusrycius, jis iseina, o as tada kaip ka sugalvoju tai prie SM sedziu tai kambarius sutvarkau po to pagaminu kazkokius pietus grizta MB, tada pavalgom paskui vaziuojam pas uosvius siaip pasedim papliurpiam griztam namo ir laika leidziam namie, kaip sugalvojam
o man, mergaites, dabar dekretines - visa diena namukuose sedziu pati tingiu kur savo uzpakali i gryna ora isnesti, o baisiausia, kad nelabai ir sveikatos yra. tik visai nesmagu, kai skambina maniskis is darbo ir nuskamba vel tas pats klausimas"ka veiki?" taip norisi isrekti "nieko, kaip visada!!!" bet, susitvardau...
QUOTE(aurutele:) @ 2006 10 18, 18:33)
o man, mergaites, dabar dekretines - visa diena namukuose sedziu pati tingiu kur savo uzpakali i gryna ora isnesti, o baisiausia, kad nelabai ir sveikatos yra. tik visai nesmagu, kai skambina maniskis is darbo ir nuskamba vel tas pats klausimas"ka veiki?" taip norisi isrekti "nieko, kaip visada!!!" bet, susitvardau...
Nu tai pasakyk tu jam kad "nosi krapstau", o ka? neuzsiemimas?
Aš irgi esu iš tų pedančių Nes man visada visur turi būti tvarka. Vat dabar čia parašysiu ir eisiu sutvarkyti vaiko kambary žaislus, kurie ten išmėtyti Po to išssisiurbt ir išsiplauti grindis Tada reikės nusivalyti dulkes. Nu daugiau kaip ir pasidariau jau viską, indai suplauti, lovos paklotos, vaikas papusryčiavęs... Tai jau po to reikės eit virti jai pietus, tada miegiuko darys, tada atsikels po 3 valandų miego ir vėl eisim pavalgyt Dabar gydomės, tai į lauką neinam Paskui grįš vyras, padarysiu vakarienę, po vakarienės išsiplausiu indus ir bėgiosiu paskui vyrą ir vaiką, kad nesugadintų mano tvarkos
atsikelem su vaiku 8h.Nakti mazai miegojau nes turiu nenustatyta alergija ant desines rankos ,kuri man sia nakty niestejo.nusiprausiau,padariau pusrycius.Su vaiku pavalgem,jis zaide as nuo 9 iki 10 ziurejau seriala.po filmo paklojau lovas,isploviau indus,lyginau drabuzius,tvarkiau spinta.Issiurbiau namus,valiau dulkes,ploviau grindis,paslaviau kiema,uzsiregistravau antradieniui pas gyditoja del alergijos.Kol vaikas miegojo sedejau super mamoi.Padariau jam valgyti,pavalge,dabar zaidzia,as rasau,tuoi eisiu skust bulviu,darysiu valgyti nes turi vyro tevai uzsukt.Jie Druskininkieciai,vaziuos pro mus pas gimines i Ukmerge....pasedesim su jais,poto grys vyras,vakarieniausim...
Maniskis irgi klausia ka veikiu,jam atrodo kad miegu visa diena su vaiku.Siknius!!!!
Maniskis irgi klausia ka veikiu,jam atrodo kad miegu visa diena su vaiku.Siknius!!!!
QUOTE(Kristina 25 @ 2004 08 28, 17:51)
As tai nieko nespeju padaryti per diena. Daug demesio skiriu vaikui. O as atrodau kaip ragana, ner kada ir pasigrazinti. Valgau irgi paskubomis. Kai buvau nescia namai tiesiog blizgejo! Na nieko ateis svente ir i mano namus.
Vaikui jau 2 metai, o tau nera kada buto susitvarkyti ir paciai apsitvarkyti??
QUOTE(asfaltuota @ 2004 02 06, 13:08)
Vis dažniau vyras gryžės iš darbo užduoda man klausimą: ką šiandien nuveikei?
Maisto gaminimas,
Buto tvarkymas
Skalbimas
Vaiko priežiūra-
VISA TAI NĖRA DARBAS.
Į klausimą " ką šiandien nuveikei?", turėčiau atsakyt, kad šiandien parašiau poemą, nutapiau paveiksla, suprojektavau namą ar panašiai. Bent jau taip man tas klausimas nuskamba. Pradedu depresuot, kad iš tiesų nebemoku susiplanuot savo laiko, kad iš tiesų nieko neveikiu. Tad norėčiau paklausti NEDIRBANČIŲ IR VAIKUS AUGINANČIŲ MAMYČIŲ, O KAIP ATRODO JŪSŲ DIENA? O KĄ ŠIANDIEN NUVEIKĖTE JŪS?
Maisto gaminimas,
Buto tvarkymas
Skalbimas
Vaiko priežiūra-
VISA TAI NĖRA DARBAS.
Į klausimą " ką šiandien nuveikei?", turėčiau atsakyt, kad šiandien parašiau poemą, nutapiau paveiksla, suprojektavau namą ar panašiai. Bent jau taip man tas klausimas nuskamba. Pradedu depresuot, kad iš tiesų nebemoku susiplanuot savo laiko, kad iš tiesų nieko neveikiu. Tad norėčiau paklausti NEDIRBANČIŲ IR VAIKUS AUGINANČIŲ MAMYČIŲ, O KAIP ATRODO JŪSŲ DIENA? O KĄ ŠIANDIEN NUVEIKĖTE JŪS?
O as kaip tik laukiu tokio klausimo kasdien ir dazniausiai nesulaukiu... Man atrodo, kad klausdamas Zmogus is tiesu parodo, kad jis rupinasi tavim ir jam idomu ka siandien veikei...
QUOTE(alexxandra @ 2006 11 07, 00:51)
O as kaip tik laukiu tokio klausimo kasdien ir dazniausiai nesulaukiu... Man atrodo, kad klausdamas Zmogus is tiesu parodo, kad jis rupinasi tavim ir jam idomu ka siandien veikei...
Kažkodėl nemanau, kad tokį klausimą užduodamas žmogus tavim rūpinasi. Jei jam rūpėtų, jis klausimą traktuotų kiek kitaip: KAIP TAU SEKĖSI ŠIANDIEN ar panašiai
Iš vyro niekada negirdžiu panašių klausimų į "ką nuveikei"... Ir tikiuosi neteks išgirst
papusryčiavau ir sėdžiu SM nu negaliu atsitraukt, kaip narkotikas koks
QUOTE(starbee @ 2006 11 07, 21:38)
papusryčiavau ir sėdžiu SM nu negaliu atsitraukt, kaip narkotikas koks
Beveik mano situacija, tik jau pusryčiavau prie kompo sm ir valgyt padariau kai jau grįžo iš darbo , nebuvo kur dingt
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 21, 11:50)
Vaikui jau 2 metai, o tau nera kada buto susitvarkyti ir paciai apsitvarkyti??
atkreipk demesi i zinutes parasymo data ir paskaiciuok kiek tada vaikiukui buvo
Aš leidau sau šiandien tingėti.T.y.veikiau,tai ką norėjau. Jokių nuobodžių namų ruošos darbų