QUOTE(alinoolis @ 2010 10 15, 14:05)
Man tai labai patinka Adrinėjos makiažai
. Jie taip pakeičia žmogų - nors ant viršelio žurnalo dėk
. Norėčiau ir aš taip mokėti pasidažyti ir padažyti kitus ... iki to dar daug daug tobulėti man reikia
. Paskutinės nuotraukos, kur tik akių makiažas įdėtas, tai iš viso super. Man neina niekaip padaryti tokių kampučių, kad gerai atrodytų. Super
, taip ir toliau
.
oi kaip aciu
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 10 15, 14:10)
Adrineja, kaip tu nubrezi tokia tikslia linija prie blakstienu? Ar cia piestukas? Turbut super plonas
As tokius kampukus moku pasidaryti, bet su uzbrezimu nesigauna
r siek tiek matosi juoda po seseliais, as dar tycia paryskinu isoriniuose kampukuose kad vizualiai akis pasikeltu is krastu
Jei ka nors supratai, pasakok
viska supratau, turiu 2 priemones,
1. tai plokscias teptukas is mac, kuriuo baksnoju i juoda seseli ir pridedu prie pat pat blakstienu augimo linijos, taip per kelis kartus padarau labai plonute, tikslia ir negriezta linija, cia visom iseitu 100 proc. tik teptukas turi buti tinkamas.
2. Kai reikia grieztesnes linijos, naudoju stila pravedima, superinis, lig flomasteriukas, bet praveda slapia linija. Visas fintas, kad tokius pravedimus daro taip, paguldo ant blakstienu saknu kad sonu liestusi plunksnele odytes, kur auga blakstienkos, ir breziama nuo isorinio akiu kampuko link vidinio lengvais brukstelejimais. Reikia stengtis kad linija nubrezti ne per 1 ar 2 kartus, o per kokius 6 kartus, na pagal taip kaip iseina, tada ji gaunasi tiksli, plona ir labai daili.
Tikiuosi as bent suprantamai parasiau