liekna
tai tradicini kamputi darisies? ar pavyko susitarti su ta vizaziste?
ir man grazei jolicasa atrodete
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 12, 18:07)
Kol kas apie pati makiaza dar negalvoju Dabar tik del laiku tariuosi ir tt bet uzsisakysiu pas ta, kur sakiau. nutariau galiausiai, kad pigiau sukuosena darysiuos, juk sugarbanoti plaukus bet kas gali, o va makiazui nepagailesiu pinigu
QUOTE(liekna @ 2010 10 12, 21:31)
Kol kas apie pati makiaza dar negalvoju Dabar tik del laiku tariuosi ir tt bet uzsisakysiu pas ta, kur sakiau. nutariau galiausiai, kad pigiau sukuosena darysiuos, juk sugarbanoti plaukus bet kas gali, o va makiazui nepagailesiu pinigu
paskui pasnibzdek kiek kainavo baisiai idomu kiek ten tokie darbai vertinami
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 12, 19:36)
paskui pasnibzdek kiek kainavo baisiai idomu kiek ten tokie darbai vertinami
Iskart galiu pasakyti - 150 $ pas ja (na kitur siaip pigiau buna). Cia i kaina ieina makiazas, blakstienos ir kuno odos bet kokiso korekcijos. Atvaziuos i namus Su kirpeja tai uz 100 $ susitariau, irgi atvaziuos i namus ir geles pati suveiks
Jollicasa, labai gražiai atrodėt
QUOTE(liekna @ 2010 10 12, 21:39)
Iskart galiu pasakyti - 150 $ pas ja (na kitur siaip pigiau buna). Cia i kaina ieina makiazas, blakstienos ir kuno odos bet kokiso korekcijos. Atvaziuos i namus Su kirpeja tai uz 100 $ susitariau, irgi atvaziuos i namus ir geles pati suveiks
jooo, kainos tai skirias
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 12, 17:28)
Bet kad dumini padaryt, nereikia jau ypatingu pastangu
mn paciaia niekaip neiseina, o pas vizasiste tik viena gavosi nepriekaistingai
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 12, 17:28)
Bet kad dumini padaryt, nereikia jau ypatingu pastangu
Mano nuomone, kad zymiai lengviau yra padaryti keliu spalvu klasikini ar kitoki makiaza nei dumini, kur dirbti pagrinde reikia su juoda spalva, o atlikta viskas turi buti itin "svariai" ir simetrsikai, nes matysis maziausi netikslumai...
QUOTE(sofija84 @ 2010 10 13, 09:02)
Mano nuomone, kad zymiai lengviau yra padaryti keliu spalvu klasikini ar kitoki makiaza nei dumini, kur dirbti pagrinde reikia su juoda spalva, o atlikta viskas turi buti itin "svariai" ir simetrsikai, nes matysis maziausi netikslumai...
pritariu
uoj, aciu visoms, nesitikejau komplimentu
jei kam bus idomu, makiazas man kainavo 90lt su tom blakstienom , turiu kontaktus grimeres, jei kam reiks
jei kam bus idomu, makiazas man kainavo 90lt su tom blakstienom , turiu kontaktus grimeres, jei kam reiks
As taip pat noriu pasidalinti savo vestuviniu makiazu man lb patiko visazistes darbas