Merginos reikia jusu pagalbos.
Pries keturis metus dariausi makiaza pas Jurgita, Silainiuose, berods Baltijos pr. ji gyvena, dabar reikia vel makiazo, bet jos jau telefonas pasikeites.
Gal kas ja zinote ir galite nauja kontakta parasyti.
Buciau labai dekinga
no toks buvo makiazas:
labai gerai atrode nespalvotose foto
Papildyta:
nerandu optimalaus dydzio, pirma labai dideles isikele, bet forumas eme strigt, o dabar sumazinus mazai kas matos
labai gerai atrode nespalvotose foto
Papildyta:
nerandu optimalaus dydzio, pirma labai dideles isikele, bet forumas eme strigt, o dabar sumazinus mazai kas matos
Pirmoje kiek iziuriu, tai grazu, o nenorit issikirpti tik veiduka?
pameginsiu
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
pavyko
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
pavyko
Siaip grazu
o kuokstelius kiek iziuriu tik kampuose dejo? Kazkiek matosi
o kuokstelius kiek iziuriu tik kampuose dejo? Kazkiek matosi
Man irgi matosi , toj paskutinej foto ypac. Taip, klijavo sonuose tiktai po tris ar keturis kuokstelius. Sventes metu nieks nepastebejo, kad jos yra, nes pas mane pacia blaktienos netrumpos, tik kad retos , tai daug kas mane, kad blakstienoms tik tusas naudotas. Pati siek tiek nejaukiai jauciausi, nes taip gausiai niekad nesigrimuoju , bet nuotraukose beveik visur labai naturaliai atrodo ir nors tadien buvo 35 laipsniai , pudra pataisymui issitraukiau tik viena karta, na ir lupas teko ryskintis kelis sykius...
Tai taip, as matau, nes zinau kaip jos atrodo, tikiu kad kiti visai nepastebejo. O siaip, labai daznai save pamate po tiek kosmetikos, labai issigasta, nes gyvai atrodo labai ryskiai, bet nuotraukose to niekad nesimato, nebent koki grima deda
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:05)
labao grazu, kuriam mieste daretes??
Vilniuje, jei reikies kontaktu, rasykite, atsiusiu i AZ.
QUOTE(sofija84 @ 2010 10 12, 16:53)
Vilniuje, jei reikies kontaktu, rasykite, atsiusiu i AZ.
oi siek tiek per toli, mane domintu tokio grozio meistre Klaipedoje
QUOTE(maye @ 2010 10 12, 16:55)
oi siek tiek per toli, mane domintu tokio grozio meistre Klaipedoje
Bet kad dumini padaryt, nereikia jau ypatingu pastangu
Jolicasa, man patiko