"Gyvai" makiazas neatrode toks ryskus, koks yra nuotraukoje uzmerktomis akimis, perejimu toje nuotraukoje taip pat nelabai matyti, is tiesu perejimas buvo nuo juodos iki pilksvai - violetines spalvos... o apacia neseseliuota...
QUOTE(sofija84 @ 2010 10 07, 13:13)
"Gyvai" makiazas neatrode toks ryskus, koks yra nuotraukoje uzmerktomis akimis, perejimu toje nuotraukoje taip pat nelabai matyti, is tiesu perejimas buvo nuo juodos iki pilksvai - violetines spalvos... o apacia neseseliuota...
Atsimerkus kitas reikalas labai grazu
QUOTE(sofija84 @ 2010 10 07, 14:13)
...labai grazu... Jums labai tinka toks makiazas... o apie save to nepasakyciau
cia priklauso nuo veido ir akyciu formos trbt lb.. bet Jums tai tikrai lb graziai tinka..
QUOTE(laimucia @ 2010 10 06, 18:27)
koks joms skirtumas, ne pacios deves tas sukneles Kurioj vietoj tatuiruote?
Ant peties Cyigareciu pakelio dydzio
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 07, 19:24)
Ant peties Cyigareciu pakelio dydzio
o kas pavaizduota ?
QUOTE(akutivo @ 2010 10 07, 16:45)
o kas pavaizduota ?
cigareciu pakelis
Juokauju, tik niekas neisizeiskit, nesusilaikiau
Siaip tai mano nuomone tikrai neslepkit jokiu tatuiruociu, juk tai jusu kuno dalis Kam slepti savo tikraji as As turiu ant nugaros tatuiruote, tai jos vienaip ar kitaip nesimatys, bet Miaffa, jusu vietoj tikrai nemaskuociau
na nepyte, bet man negrazu.
QUOTE(PaulaL @ 2010 10 07, 21:29)
na nepyte, bet man negrazu.
Is jusu posto nelabai aisku kas butent Jums negrazu ar tatuiruote ant peties ar paskutinis makiazas?
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 07, 19:45)
Is jusu posto nelabai aisku kas butent Jums negrazu ar tatuiruote ant peties ar paskutinis makiazas?
Ar mano komentaras
Idesiu trumpam tikius savo darytus variantus
paskutinis realiai buvo kiek ryskesnis nei foto
paskutinis realiai buvo kiek ryskesnis nei foto
Man pirmas grazesnis o pas antraja moteri labai noretusi gelyte pataisyti plaukuose