aš tiesiog kitu pavyzdžiu pasakysiu, ką tada turėjau omeny. Paimkime, pvz, sijonus. Juk visos žinome, kad jų yra galybė, ir kad pvz, koks nors pencil skirt visada atrodys korekt ir gražiai, arba su miniaku neisi į vadovės vietą pretenduot, o vat kai kurie sijonai visiškai nemadingi. Taigi, nors derini pagal save, vistiek 'apsižiūri", kas madinga. Nu negali ignoruot mados tendencijų visiškai, kaip ir aklai jomis sekti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 20:22)
tada siūlau perskaityti mano paskesnę žinutę tą ir parašiau.
Ir čia ne svetimybė, o tarminis žodis (ką žinau, tą žinau, specialybė tokia).
Ir čia ne svetimybė, o tarminis žodis (ką žinau, tą žinau, specialybė tokia).
Ka tik man kilo klausimas, ka as veikiau universitete, nes ir mano specialybe tokia, kad tuerciau tokisu dalykus zinoti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 23:12)
aš tiesiog kitu pavyzdžiu pasakysiu, ką tada turėjau omeny. Paimkime, pvz, sijonus. Juk visos žinome, kad jų yra galybė, ir kad pvz, koks nors pencil skirt visada atrodys korekt ir gražiai, arba su miniaku neisi į vadovės vietą pretenduot, o vat kai kurie sijonai visiškai nemadingi. Taigi, nors derini pagal save, vistiek 'apsižiūri", kas madinga. Nu negali ignoruot mados tendencijų visiškai, kaip ir aklai jomis sekti
Gal jau baigiam, atai pasaka be galo
lituanistė? aš ne, tik turiu šiuo metu paskaitas lietuvių
Papildyta:
tiesiog nenorėjau likti nesuprasta
kaip ten rusai sako: myr, druzhba, zhevachka
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 23:17)
Gal jau baigiam, atai pasaka be galo
tiesiog nenorėjau likti nesuprasta
kaip ten rusai sako: myr, druzhba, zhevachka
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 21:20)
lituanistė? aš ne, tik turiu šiuo metu paskaitas lietuvių
Mhm, studijavau lietuviu kalba ir rezisura, bet kaip matau turbut buvau isigilinus tik i menus
pirmos nuotraukos graziai akytes padazytos, bet ir dirbtiniu blakstienu man rodos gausybe ir pastebekjau kad labiau duminis tinka toms, kurios turi auksta voka. O antroj foto, apacioje atrodo kaip patine vokai
Man tai pirmosios lupdazis kazkaip ne i tema
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 05:06)
Man tai pirmosios lupdazis kazkaip ne i tema
Man irgi
O tu kokio mazdaug makiazo nori Liekna? Gal jau minejai, bet man kuo toliau, tuo labiau atmintis slubuoja, kai per tiek temu reikia isimint kas ka pasirinko
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 05, 13:59)
Man irgi
O tu kokio mazdaug makiazo nori Liekna? Gal jau minejai, bet man kuo toliau, tuo labiau atmintis slubuoja, kai per tiek temu reikia isimint kas ka pasirinko
Vakar uzsiminiau cia tau siek tiek.. Dar nezinau, bet kaip minejau kazka tamsaus.. Ko gero rudu seseliu atspalvius rinksiuos, ar dumines akis... Kaip pavyzdys man vis dar islieka ta nuotaka tiesiais plaukais Bet aisku jos veido struktura kitokia, ji tikrai grazi, del to manau jai viskas ir tinka. Va pas mane didele nosis ,kalusiu gal yra kokiu triuku pamazint vizualiai ja Tai ziuresiu ka man patars visaziste
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 18:36)
Vakar uzsiminiau cia tau siek tiek.. Dar nezinau, bet kaip minejau kazka tamsaus.. Ko gero rudu seseliu atspalvius rinksiuos, ar dumines akis... Kaip pavyzdys man vis dar islieka ta nuotaka tiesiais plaukais Bet aisku jos veido struktura kitokia, ji tikrai grazi, del to manau jai viskas ir tinka. Va pas mane didele nosis ,kalusiu gal yra kokiu triuku pamazint vizualiai ja Tai ziuresiu ka man patars visaziste
Aaa, atsiminiau dabar, ot atmintis
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 18:36)
kalusiu gal yra kokiu triuku pamazint vizualiai ja Tai ziuresiu ka man patars visaziste
yra aisku radikaliai nepakeisi, bet vizualiai apmazinti tikrai iseis