[quote=Frezija*,2010 09 14, 10:17]
[quote=bitute6867,2010 09 13, 15:47]
cia manasis makiaziukas
Papildyta:
va cia va
grazu man patiko
[/quote]
dekui dekui
QUOTE(bitute6867 @ 2010 09 13, 14:47)
Laaaaaabai grazu gal kartais Rykute daze? man niekaip neiseina isgaut tokios seseliu formos kampo tokio grazaus..
QUOTE(Benice @ 2010 09 14, 10:45)
Pirmoj nuotraukoj gal nebaigtas makiazas, nes veidas nuo kaklo skiriasi bet akys laabai grazios
QUOTE(laimucia @ 2010 09 14, 12:33)
Pirmoj nuotraukoj gal nebaigtas makiazas, nes veidas nuo kaklo skiriasi bet akys laabai grazios
Matyt kaklas nlb dailus buvo, nes su fotosopu "pablurinta"
QUOTE(amber123 @ 2010 09 14, 12:26)
Laaaaaabai grazu gal kartais Rykute daze? man niekaip neiseina isgaut tokios seseliu formos kampo tokio grazaus..
nea ne Rykute daze lygtais (nebent nezinau slapyvardzio ). Daže ši panele http://katazyna.webs.com/
...man patiko
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 14, 19:12)
kaip cia negraziai atrodo blakstienos
Kdl? nu nenaturaliai, bet man ta graziai.. bet per tankios biski
Papildyta:
QUOTE(bitute6867 @ 2010 09 14, 14:01)
nea ne Rykute daze lygtais (nebent nezinau slapyvardzio ). Daže ši panele http://katazyna.webs.com/
...man patiko
...man patiko
A.. stilius man kazkiek pan tai galvojau gal ji..
labai faini darbukai
QUOTE(amber123 @ 2010 09 14, 21:20)
Kdl? nu nenaturaliai, bet man ta graziai.. bet per tankios biski
todel, kad lb matosi, kad dirbtines balakstienos
Sveikos
Esu siek tiek idegus sviesiaplauke, melynake
Norejau lb naturalaus ir sviesaus makiazo, taciau dabar mastau, gal reiketu ryskesnio. Imesiu keleta pavyzdeliu, parasykit, kuris grazesnis, tinkamesnis vestuvems?
Man patinka abu is desines puses
Esu siek tiek idegus sviesiaplauke, melynake
Norejau lb naturalaus ir sviesaus makiazo, taciau dabar mastau, gal reiketu ryskesnio. Imesiu keleta pavyzdeliu, parasykit, kuris grazesnis, tinkamesnis vestuvems?
Man patinka abu is desines puses
Tas pirmoj foto is desines pats pirmas tai grazus, bet tarkim antrasis tai kazkaip manau vestuvems nelabai
Man asmeniskai graziai ziuretusi pats pirmas pirmos nuotraukos (is kaires)
ir antra foto kur su pravedimu ir raudonom lupom. Jei Akys dideles ir taisyklingos migdolu formos, tai pridejus blakstienku ir padarius pravedima ziuretusi laaabai graziai aisku akcentas tada lupos ryskios. Bet galima ir klasikini makiaza daryti, taip visu pamiegta kamputi
ir antra foto kur su pravedimu ir raudonom lupom. Jei Akys dideles ir taisyklingos migdolu formos, tai pridejus blakstienku ir padarius pravedima ziuretusi laaabai graziai aisku akcentas tada lupos ryskios. Bet galima ir klasikini makiaza daryti, taip visu pamiegta kamputi
man pirmasis graziausias, ti gal lupos galetu tokios naturaliai rausvos but