Greit išgraibsto tas servetėles...
Nusipirkau ir aš. Labai patiko jos.
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 24, 10:37)
bet kazin kur dingo visi Essnece nagu lako valikliai. Apvaziavau visas Eurokos ir nei viena neturejo
Taip pat labai ieškau, noriu išbandyti, bet...
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 12:12)
viena violetini nabageli maciau laisves al. eurokose (prie teismo)
O man nagu lako valiklis visai nepatiko Turiu kokosini, bet nei velnio jis nevalo nagu lako reikia viena naga bruzint kelias minutes
QUOTE(Tučka @ 2010 08 31, 07:41)
O man nagu lako valiklis visai nepatiko Turiu kokosini, bet nei velnio jis nevalo nagu lako reikia viena naga bruzint kelias minutes
sutinku, man irgi nenuvalo greitai ir kokybiskai tik kad skaniai kvepia ir yra vienintelis pliusas
Mano paskutinis pirkinys - keturspalviai šešėliai, va tokie http://beaut.ie/blog/?p=20451
Kol kas labai patinka, ir spalvos ir gerą pusdienį nesubėga, vėliau galima šiek tiek pakoreguot, ir dar akcja buvo tai už 7 lt
Kol kas labai patinka, ir spalvos ir gerą pusdienį nesubėga, vėliau galima šiek tiek pakoreguot, ir dar akcja buvo tai už 7 lt
Kadangi buvau kai kur nuejus eurokos apziurinet, tai va prasinesu kad klaipedoje priesais egle esanciame eurokos iki uzmaciau essence bohemios gaminiu, pries tai minetu keturiu spalvu seseliu pigiau, maskuoklis tas forget it pigiau buvo, bei kitu gaminiu
akropolio eurokos ispardavime nieko gero neliko, o ir naujojo stendo nera (turiu omeny return to paradise) yra tik eclipse kolekcija,
medijos buvusios, silutes plento eurokos ispardavime ir nieko gero ir ta pati eclipse kolekcija
naikupes gatveje kur yra maxima eurokos ir nieko gero, ir eclipse kolekcija
vat ka gero uzmaciau tik vyturio eurokos ir ta nauja kolekcija ir ispardavimo prekyciu bent jau seniau buvo
nebuvau dar big eurokos ir h.manto (tikriausiai studlende kur yra eurokos)
jei klaipedeties ka dar gero matet papildykite mane
akropolio eurokos ispardavime nieko gero neliko, o ir naujojo stendo nera (turiu omeny return to paradise) yra tik eclipse kolekcija,
medijos buvusios, silutes plento eurokos ispardavime ir nieko gero ir ta pati eclipse kolekcija
naikupes gatveje kur yra maxima eurokos ir nieko gero, ir eclipse kolekcija
vat ka gero uzmaciau tik vyturio eurokos ir ta nauja kolekcija ir ispardavimo prekyciu bent jau seniau buvo
nebuvau dar big eurokos ir h.manto (tikriausiai studlende kur yra eurokos)
jei klaipedeties ka dar gero matet papildykite mane
Vienos forumietes prasymu dedu kaip atrodo realiai ant lupu "Return to Paradise" lupu blizgis spalva 01.
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 31, 21:19)
Vienos forumietes prasymu dedu kaip atrodo realiai ant lupu "Return to Paradise" lupu blizgis spalva 01.
lupos kaip is reklamos
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 12:12)
Maciau pramones maximoj kelis violetinius.
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 31, 20:19)
Galejot nedet.. ne nebuvo minties pirkt, bet db..