Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Greit išgraibsto tas servetėles...
Nusipirkau ir aš. tongue.gif Labai patiko jos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 24, 10:37)
bet kazin kur dingo visi Essnece nagu lako valikliai. Apvaziavau visas Eurokos ir nei viena neturejo  g.gif

Taip pat labai ieškau, noriu išbandyti, bet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 12:12)
Taip pat labai ieškau, noriu išbandyti, bet...  doh.gif

viena violetini nabageli maciau laisves al. eurokose (prie teismo) smile.gif
Atsakyti
merginos klaipedietes reikia jusu pagalbos biggrin.gif 4u.gif gal kas kartais matete vyturio eurokos tebera dar crazy about color skaistaliuku? ar gal kas dar kur kitur uzmatete? 4u.gif
Atsakyti
O man nagu lako valiklis visai nepatiko schmoll.gif Turiu kokosini, bet nei velnio jis nevalo nagu lako doh.gif reikia viena naga bruzint kelias minutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 08 31, 07:41)
O man nagu lako valiklis visai nepatiko  schmoll.gif  Turiu kokosini, bet nei velnio jis nevalo nagu lako  doh.gif  reikia viena naga bruzint kelias minutes  doh.gif

sutinku, man irgi nenuvalo greitai ir kokybiskai biggrin.gif tik kad skaniai kvepia ir yra vienintelis pliusas smile.gif
Atsakyti
Mano paskutinis pirkinys - keturspalviai šešėliai, va tokie http://beaut.ie/blog/?p=20451
Kol kas labai patinka, ir spalvos ir gerą pusdienį nesubėga, vėliau galima šiek tiek pakoreguot, ir dar akcja buvo tai už 7 lt thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi buvau kai kur nuejus eurokos apziurinet, tai va prasinesu kad klaipedoje priesais egle esanciame eurokos iki uzmaciau essence bohemios gaminiu, pries tai minetu keturiu spalvu seseliu pigiau, maskuoklis tas forget it pigiau buvo, bei kitu gaminiu 4u.gif
akropolio eurokos ispardavime nieko gero neliko, o ir naujojo stendo nera (turiu omeny return to paradise) yra tik eclipse kolekcija,
medijos buvusios, silutes plento eurokos ispardavime ir nieko gero ir ta pati eclipse kolekcija
naikupes gatveje kur yra maxima eurokos ir nieko gero, ir eclipse kolekcija
vat ka gero uzmaciau tik vyturio eurokos ir ta nauja kolekcija ir ispardavimo prekyciu bent jau seniau buvo g.gif
nebuvau dar big eurokos ir h.manto (tikriausiai studlende kur yra eurokos)
jei klaipedeties ka dar gero matet papildykite mane blush2.gif 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vienos forumietes prasymu dedu kaip atrodo realiai ant lupu "Return to Paradise" lupu blizgis spalva 01.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 31, 21:19)
Vienos forumietes prasymu dedu kaip atrodo realiai ant lupu "Return to Paradise" lupu blizgis spalva 01.
user posted image

lupos kaip is reklamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 12:12)
Taip pat labai ieškau, noriu išbandyti, bet...  doh.gif

Maciau pramones maximoj kelis violetinius.

QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 31, 20:19)
user posted image

Galejot nedet.. beee.gif ne nebuvo minties pirkt, bet db.. wub.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 31, 16:03)

dar egzistuoja Eurokos senamiestyje, priešais Friedricho pasažą mirksiukas.gif ir Vėtrungės pasaže
Atsakyti