Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Eveliina @ 2010 08 20, 11:01)
As pirkau 4 daiktus pilna kaina , niekas nieko man nepasiule uz 1 cnt  schmoll.gif

Ne visiems duoda už vieną centą, nes aš kiek kartų pirkau - nieko negavau.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 20, 17:20)
Ne visiems duoda už vieną centą, nes aš kiek kartų pirkau - nieko negavau.

aš kiek pastebėjau, tai skirtingose eurokose - skirtinga politika.
Kai buvo Prestige akcija, Šiaulių eurokos gavau dovanų, o Vilniaus - ne.
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 17, 22:37)
Siandien isigijau is return to paradise simeri (tai labai patenkinta esu juo cool.gif

Gal kas galit palygint su moonlight shimeriu? g.gif atrodo panasus..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 21, 12:33)

Štai pažiūrėk. Internete radau. shimmer'iai
Atsakyti

Man šis naujesnis daug daug labiau patiko už moonlight serijos 4u.gif Šis tokį vientisą švytėjimą duoda, o moonlight man tokie pavieniai blizgalai matosi schmoll.gif
Atsakyti

as to moonlight shimerio neturiu, bet kaip jau ir anksciau minejau tas naujasis is return to paradise man laabai patinka jis tikrai duoda toki gaivu svytejima, ir blizguciai ne taip matosi, o kiek is neto maciau moonlight shimeri jis man bent jau nete per blizgus pasirode, manau jo net nebuciau pirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 21, 21:41)
as to moonlight shimerio neturiu, bet kaip jau ir anksciau minejau tas naujasis is return to paradise man laabai patinka jis tikrai duoda toki gaivu svytejima, ir blizguciai ne taip matosi, o kiek is neto maciau moonlight shimeri jis man bent jau nete per blizgus pasirode, manau jo net nebuciau pirkus g.gif

O aš apie ne return to paradise kalbėjau, o apie tą bangelėmis iš ankstesnės šiek tiek kolekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 08 21, 21:55)
O aš apie ne return to paradise kalbėjau, o apie tą bangelėmis iš ankstesnės šiek tiek kolekcijos  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
o as dariau palyginima tarp sios naujos return to paradise kolekcijos ir to kito simerio 4u.gif
o simeriai kiek suprantu tam ir sukurti kad sukurtu svytejima, tik vienuose buna daug blizguciu kituose maziau
o crazy about color skaistaliukai irgi geri turiu siuos, tik kaip jau kazkas minejo su jais nereikia padaugint ne del spalvos ryskumo, o del to kad riebuma ant veido palieka, ko su naujuoju return to paradise shimeriu tikrai nebus, nes jis toks matinis, tik kad yra blizguciu, bet kaip jau anksciau minejau man jie nezymus tokie, 4u.gif

o vat kas labai daug turiu blizguciu tai eclipse, tiek lupu blizgesiai tiek seseliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 21, 18:24)
Štai pažiūrėk. Internete radau. shimmer'iai

Ten raso klaida.. nerodo nieko unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kavute @ 2010 08 21, 21:23)
Man šis naujesnis daug daug labiau patiko už moonlight serijos  4u.gif Šis tokį vientisą švytėjimą duoda, o moonlight man tokie pavieniai blizgalai matosi  schmoll.gif

Ane? bigsmile.gif bet jis ir kaip shimeris.. ne visam veidui? g.gif 4u.gif kiek beja jis kainuoja? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 21, 21:41)
as to moonlight shimerio neturiu, bet kaip jau ir anksciau minejau tas naujasis is return to paradise man laabai patinka jis tikrai duoda toki gaivu svytejima

Reiks isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 23 rugpjūčio 2010 - 16:09
gal kas zino kur Vilniuje galima rast crazy about colour skaistalu? 4u.gif
Atsakyti
Štai, palyginimas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 23, 19:45)
gal kas zino kur Vilniuje galima rast crazy about colour skaistalu? 4u.gif

flagmano eurokos ~5Lt, prie kasos padėti
Atsakyti