apziurejau ir as metallics kolekcija kol kas niekas nepatiko man, tai lauksiu dabar i love berlin ji man idomesne pasirode nei black&white. Kiek ziuurinejau swatchus tai seseliai is i love berlin kolekcijos patiko ir lupu balzamai, tas rysekesnis pigmentuotas yra o baltas blizguciu turi
gal kas zino kaip reikia pasiziuret kuriose klaipedos eurokose bus i love berlin kolekcija?
QUOTE(agnite @ 2010 12 24, 20:31)
Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina?
apie 10 litu,gal litu ar dviem daugiau
Norejau paklausti kaip sie kremukai?ar verti demesio?
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 27, 04:26)
puslapyje atgal juos gyrė
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 27, 04:26)
o man nelabai patiko. isigeria prastai.mazai drekina..tik aromatas skanus (turiu mandarinu) kito tokio nepirkciau
QUOTE(miyako @ 2010 12 27, 16:07)
o man nelabai patiko. isigeria prastai.mazai drekina..tik aromatas skanus (turiu mandarinu) kito tokio nepirkciau
Mistika O kuris jums įsigeria geriau?
QUOTE(dontstop @ 2010 12 28, 09:53)
Mistika O kuris jums įsigeria geriau?
man labiau patinka riebesni kremai, kurie apsaugo nuo salcio. Sitas man kazkaip mazai padeda. Bet as darbe ji tik naudoju.. Bet cia labai individualu, manau
apziurejau dirbtines blakstienas-pasirosde gan storos, plastmasines ir kietos, kaip uz toka kaina yra pigesniu ir labiau naturalesniu
QUOTE(pilveliukas @ 2010 12 28, 14:48)
apziurejau dirbtines blakstienas-pasirosde gan storos, plastmasines ir kietos, kaip uz toka kaina yra pigesniu ir labiau naturalesniu
Nepirkau jų... labai prastos kokybės pasirodė.
nusipirkau šian essence xxxl nude toffee forever
gal visai ir nieko kai už tokią kainą gal tik man truputį per daug tų bligučių nors jie ir labai smulkučiai. Bet laikosi neblogai, nesausina.
gal visai ir nieko kai už tokią kainą gal tik man truputį per daug tų bligučių nors jie ir labai smulkučiai. Bet laikosi neblogai, nesausina.