Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

apziurejau ir as metallics kolekcija kol kas niekas nepatiko man, g.gif tai lauksiu dabar i love berlin ji man idomesne pasirode nei black&white. Kiek ziuurinejau swatchus tai seseliai is i love berlin kolekcijos patiko ir lupu balzamai, tas rysekesnis pigmentuotas yra o baltas blizguciu turi 4u.gif

gal kas zino kaip reikia pasiziuret kuriose klaipedos eurokose bus i love berlin kolekcija? 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 24, 20:31)
Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina?  smile.gif

apie 10 litu,gal litu ar dviem daugiau smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kaip sie kremukai?ar verti demesio? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 27, 04:26)

puslapyje atgal juos gyrė
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 27, 04:26)
user posted image

o man nelabai patiko. isigeria prastai.mazai drekina..tik aromatas skanus (turiu mandarinu) kito tokio nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2010 12 27, 16:07)
o man nelabai patiko. isigeria prastai.mazai drekina..tik aromatas skanus (turiu mandarinu) kito tokio nepirkciau  schmoll.gif

Mistika blink.gif O kuris jums įsigeria geriau?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 28, 09:53)
Mistika  blink.gif  O kuris jums įsigeria geriau?

man labiau patinka riebesni kremai, kurie apsaugo nuo salcio. Sitas man kazkaip mazai padeda. Bet as darbe ji tik naudoju.. Bet cia labai individualu, manau 4u.gif
Atsakyti
apziurejau dirbtines blakstienas-pasirosde gan storos, plastmasines ir kietos, kaip uz toka kaina yra pigesniu ir labiau naturalesniu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 12 28, 14:48)
apziurejau dirbtines blakstienas-pasirosde gan storos, plastmasines ir kietos, kaip uz toka kaina yra pigesniu ir labiau naturalesniu

drinks_cheers.gif
Nepirkau jų... smile.gif labai prastos kokybės pasirodė.
Atsakyti
nusipirkau šian essence xxxl nude toffee forever
user posted image
gal visai ir nieko kai už tokią kainą biggrin.gif gal tik man truputį per daug tų bligučių nors jie ir labai smulkučiai. Bet laikosi neblogai, nesausina.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti