Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(just_angel @ 2010 08 18, 22:14)
Gal placiau galima apie si produkta? 4u.gif  Jis spalva suteikia? ar tik svytejima? blizguciai matosi? ar tik vientisas perlamutras? smile.gif

http://www.lushiousb...dise-collectie/
va cia nuorodyte, kaip atrodo tas shimeris, man jis lygiai taip pat atrodo. Kadangi as ji naudoju minimaliai tai man ant odytes jis suteikia vos vos spalvytes ir toki svytejima, blizguciai matosi bet ne intensyviai, sakyciau nezymiai taip. 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomu ar kas naudojate šios firmos maskuoklį? Norėčiau išbandyti, bet įdomu ar gerai maskuoja pakuodusius paakius g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 14:26)
Labai įdomu ar kas naudojate šios firmos maskuoklį? Norėčiau išbandyti, bet įdomu ar gerai maskuoja pakuodusius paakius  g.gif

Kiek esu skaičius komentarų, tai pieštukiniai maskuokliai nieko gero. smile.gif
Bet aš naudoju essence forget 3in1 user posted image vienu žodžiu: gėris.
Žalia sp. maskuoja raudonį.
Rožinė sp. maskuoja paakius.
Ruda sp. maskuoja dėmeles ant veido.
Na, geresnio produkto paakiams nė mačius nesu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 19, 14:40)
Bet aš naudoju

Gal mano paakiai per juodi, tačiau man jis nė velnio nepadėjo. Reikia labai storai tepti, nenatūraliai atrodydavo.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 19, 14:40)
Bet aš naudoju essence forget 3in1 user posted image vienu žodžiu: gėris.

Ačiū už atsiliepimą. Manau išbandysiu, nes kai tokia kaina - tai jeigu ir netiks, nebus gaila pinigėlių rolleyes.gif
Atsakyti
Kauno Akropolio eurokoj, prie essence stendo maciau parasyta: perki 2 essence prekes, 3 gauni uz 1ct. (aisku ta trecia, tai tikriausiai pigiausia). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 19, 16:59)
Gal mano paakiai per juodi, tačiau man jis nė velnio nepadėjo. Reikia labai storai tepti, nenatūraliai atrodydavo.

Na, aišku, gal ne visiems padeda. g.gif Na, pas mane nėra tokie baisūs paakiai...

QUOTE(Black&White @ 2010 08 19, 18:11)
Kauno Akropolio eurokoj, prie essence stendo maciau parasyta: perki 2 essence prekes, 3 gauni uz 1ct. (aisku ta trecia, tai tikriausiai pigiausia).  biggrin.gif

Tšš, neprisikalbėkit. lotuliukas.gif Gal duos iš stendo išsirinkti. lotuliukas.gif cool.gif
Pasvajot juk galima. tongue.gif
Atsakyti
Siandien einu i eurokos visa laiminga galvojau jau, kad pirksiu tai pirksiu, bet nuejus i eurokos radau tik eclipse likucius ir dar pilna kaina doh.gif paklausiu konsultantes tai sako cia naujausia kolekcija, tai as pasakau pavadinima tai ta ziuri, sako nieko nezinau pirma karta apie tokia girdziu tai galvoju nukrisiu blink.gif doh.gif jokiu nuolaidu essence nera tik kazkokiems dviem prastai atrodantiems tusams ir nagu lakams, zodziu sugaisau tik laika ir grizau nieko nepesusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 14:26)
Labai įdomu ar kas naudojate šios firmos maskuoklį? Norėčiau išbandyti, bet įdomu ar gerai maskuoja pakuodusius paakius  g.gif

Geriausiai maskuoja pieštukas, bet ir jis nemaskuoja tobulai. 3 spalvų paletė ir lūpdažio formos išvis kažkokia tragedija, labai pabrėžia paakių raukšles. Skystas su teptuku maskuoja minimaliai, dažnai reikia atnaujint. Mano akim žiūrint, Essence maskuokliai neverti dėmesio, yra žymiai geresnių 4u.gif
Atsakyti
už tą 1ct galėsit išsirinkt iš tokios dėžutės atskiros. Aš irgi vos nesusigundžiau, bet sakau nu parodykit, ką galima išsirinkt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As pirkau 4 daiktus pilna kaina , niekas nieko man nepasiule uz 1 cnt schmoll.gif
Atsakyti
Apie Return to paradise
http://www_eurokos_l...0/articleid/614
Atsakyti