Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Sveikos, jau kurį laiką nebematau Eurokose gerosios Essence PURE MINERAL birios budros....user posted image
Kažin ar jos apskritai niekur nebėra, ar aš tik nerandu... g.gif Ieškojau Kauno akropoly ir laisvės alėjoje. Pasidalinkit savo ieškojimų patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 21 gruodžio 2010 - 09:09
QUOTE(suntea7 @ 2010 12 21, 09:08)
Sveikos, jau kurį laiką nebematau Eurokose gerosios Essence PURE MINERAL birios budros....

man atrodo jos apskritai nebėra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 12 21, 09:08)
Sveikos, jau kurį laiką nebematau Eurokose gerosios [b]Essence PURE MINERAL [

Nebėra šitos pudrytės jau senokai, bet kaip gaila verysad.gif Man jinai tokia thumbup.gif O gal dar pagamins? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Topholi: 21 gruodžio 2010 - 18:46
QUOTE(Almost @ 2010 12 21, 10:19)
man atrodo jos apskritai nebėra mastau.gif

QUOTE(Topholi @ 2010 12 21, 19:46)
Nebėra šitos pudrytės jau senokai, bet kaip gaila  verysad.gif Man jinai tokia  thumbup.gif  O gal dar pagamins?  bigsmile.gif

Vajej tai tikiuos.... unsure.gif aš buvau pora indelių užsipirkus nes kažkada akcija gera buvo, tai ilgam užteko, o dabar dairausi dairausi, ir niekur nematau...Man ji buvo tikrai geras dalykėlis thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turejot essence priklijuojamas blakstienas? kaip jos? labai jau dirbtines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2010 12 23, 19:32)
gal kas turejot essence priklijuojamas blakstienas? kaip jos? labai jau dirbtines? smile.gif

Man labai patinka-labai kokybiški klijai,todėl gerai laikosi, neatlimpa nelaiku, nors apskritai tai lengvai nusiima. Gražios,tankios,ilgos...
Atsakyti
aciu uz atsakyma,reiks nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau kelis dalykėlius iš Essence:
1. skystą pravedimą Liquid eyeliner - na pravedimas ir pravedimas, man kažkaip jie visi vienodi, ar brangesni, ar pigesni smile.gif Šiek tiek pasirodė nepatogu naudotis, kai toks trumpas kotelis, bet matyt reikia pripratsi. Prieš tai turėjau gelinį pravedimą iš Denim kolekcijos - išmečiau po mėnesio, nes buvo neįmanoma nudotis schmoll.gif Sausas, kietas, fui..
2. šešėliai Colour and shine, spalva 02 Stage beauty - patiko, gerai pigmentuoti, gerai tepasi, sklaidosi, gražiai žėri. Nepatiko, kad blizgučiai greitai nubyra ant žandų, bet tiek to biggrin.gif
3. lūpų blizgis XXXL shine Nude, spalva 04 Toffee forever - fantastika wub.gif Nerealus blizgis, pranokstantis bet kokį liukso klasės thumbup.gif Visiškai nelipnus, nesijaučia ant lūpų, atrodo nuostabiai, kvepia saldainiais (kvapas intensyvus ir gali erzinti, bet man patinka), jokių atskirų blizgučių, laikosi gerai. Tai jau antras mano blizgis iš Essence, artimiausiu metu supirksiu visus iš Nude serijos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2010 12 14, 18:04)
Šiandien jau mačiau pasirodė nauji Essence rankų kremai, po 4.95 Lt, reiks išbandyt kurį nors thumbup.gif

Na va, pamiršau apie kremą - aš įsigyjau mandarinų kvapo - super duper geras rankų kremas, nesitikėjau smile.gif Labai gerai drėkina, maitina, bei greitai įsigeria. Sudėtis gera, kvapas nuostabus, kaina mažytė, pirksiu dar, ir tokį pat, ir kitų kvapų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2010 12 24, 00:12)
aciu uz atsakyma,reiks nusipirkti smile.gif

Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 24, 20:31)
Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina?  smile.gif

9,95 smile.gif
Man tai Black mania visos priemonės pačios pačiausios.
user posted image

Informacija iš essence tinklapio:
,,Black mania" linija laimėjo Vokietijos naujovių apdovanojimą „metų produktas“.

Daugiau nei 10,000 pirkėjų balsavo už produktus iš „black mania carbon black“ linijos, ir to pakako, kad ši linija taptų metų produktu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheeva: 25 gruodžio 2010 - 23:13
Deja nuo sios linijos man griauzia akytes verysad.gif Esu anksciau bandziusi essence tusu, nuo ju silpneja blakstienos (bent as pastebejau), tai retsykiais koki nusiperku, nes jie labai jau gerai dazo...siaip dazniausiai pagrindu naudoju (loreal million lashes) o ant virsaus dasimusimui koki is essence. Neesu bandzius geresniu tusu, taciau gaila man blakstienu ir akyciu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosmic: 25 gruodžio 2010 - 23:30
o gal yra bandziusiu si?ziema noretusi truputi svytincio veiduko
user posted image
lauksiu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti