Sveikos, jau kurį laiką nebematau Eurokose gerosios Essence PURE MINERAL birios budros....
Kažin ar jos apskritai niekur nebėra, ar aš tik nerandu... Ieškojau Kauno akropoly ir laisvės alėjoje. Pasidalinkit savo ieškojimų patirtimi
QUOTE(suntea7 @ 2010 12 21, 09:08)
Sveikos, jau kurį laiką nebematau Eurokose gerosios [b]Essence PURE MINERAL [
Nebėra šitos pudrytės jau senokai, bet kaip gaila Man jinai tokia O gal dar pagamins?
QUOTE(Almost @ 2010 12 21, 10:19)
man atrodo jos apskritai nebėra
QUOTE(Topholi @ 2010 12 21, 19:46)
Nebėra šitos pudrytės jau senokai, bet kaip gaila Man jinai tokia O gal dar pagamins?
Vajej tai tikiuos.... aš buvau pora indelių užsipirkus nes kažkada akcija gera buvo, tai ilgam užteko, o dabar dairausi dairausi, ir niekur nematau...Man ji buvo tikrai geras dalykėlis
gal kas turejot essence priklijuojamas blakstienas? kaip jos? labai jau dirbtines?
QUOTE(wwe-fan @ 2010 12 23, 19:32)
gal kas turejot essence priklijuojamas blakstienas? kaip jos? labai jau dirbtines?
Man labai patinka-labai kokybiški klijai,todėl gerai laikosi, neatlimpa nelaiku, nors apskritai tai lengvai nusiima. Gražios,tankios,ilgos...
aciu uz atsakyma,reiks nusipirkti
Nusipirkau kelis dalykėlius iš Essence:
1. skystą pravedimą Liquid eyeliner - na pravedimas ir pravedimas, man kažkaip jie visi vienodi, ar brangesni, ar pigesni Šiek tiek pasirodė nepatogu naudotis, kai toks trumpas kotelis, bet matyt reikia pripratsi. Prieš tai turėjau gelinį pravedimą iš Denim kolekcijos - išmečiau po mėnesio, nes buvo neįmanoma nudotis Sausas, kietas, fui..
2. šešėliai Colour and shine, spalva 02 Stage beauty - patiko, gerai pigmentuoti, gerai tepasi, sklaidosi, gražiai žėri. Nepatiko, kad blizgučiai greitai nubyra ant žandų, bet tiek to
3. lūpų blizgis XXXL shine Nude, spalva 04 Toffee forever - fantastika Nerealus blizgis, pranokstantis bet kokį liukso klasės Visiškai nelipnus, nesijaučia ant lūpų, atrodo nuostabiai, kvepia saldainiais (kvapas intensyvus ir gali erzinti, bet man patinka), jokių atskirų blizgučių, laikosi gerai. Tai jau antras mano blizgis iš Essence, artimiausiu metu supirksiu visus iš Nude serijos
Papildyta:
Na va, pamiršau apie kremą - aš įsigyjau mandarinų kvapo - super duper geras rankų kremas, nesitikėjau Labai gerai drėkina, maitina, bei greitai įsigeria. Sudėtis gera, kvapas nuostabus, kaina mažytė, pirksiu dar, ir tokį pat, ir kitų kvapų
1. skystą pravedimą Liquid eyeliner - na pravedimas ir pravedimas, man kažkaip jie visi vienodi, ar brangesni, ar pigesni Šiek tiek pasirodė nepatogu naudotis, kai toks trumpas kotelis, bet matyt reikia pripratsi. Prieš tai turėjau gelinį pravedimą iš Denim kolekcijos - išmečiau po mėnesio, nes buvo neįmanoma nudotis Sausas, kietas, fui..
2. šešėliai Colour and shine, spalva 02 Stage beauty - patiko, gerai pigmentuoti, gerai tepasi, sklaidosi, gražiai žėri. Nepatiko, kad blizgučiai greitai nubyra ant žandų, bet tiek to
3. lūpų blizgis XXXL shine Nude, spalva 04 Toffee forever - fantastika Nerealus blizgis, pranokstantis bet kokį liukso klasės Visiškai nelipnus, nesijaučia ant lūpų, atrodo nuostabiai, kvepia saldainiais (kvapas intensyvus ir gali erzinti, bet man patinka), jokių atskirų blizgučių, laikosi gerai. Tai jau antras mano blizgis iš Essence, artimiausiu metu supirksiu visus iš Nude serijos
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2010 12 14, 18:04)
Šiandien jau mačiau pasirodė nauji Essence rankų kremai, po 4.95 Lt, reiks išbandyt kurį nors
Na va, pamiršau apie kremą - aš įsigyjau mandarinų kvapo - super duper geras rankų kremas, nesitikėjau Labai gerai drėkina, maitina, bei greitai įsigeria. Sudėtis gera, kvapas nuostabus, kaina mažytė, pirksiu dar, ir tokį pat, ir kitų kvapų
QUOTE(wwe-fan @ 2010 12 24, 00:12)
aciu uz atsakyma,reiks nusipirkti
Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina?
QUOTE(agnite @ 2010 12 24, 20:31)
Aš irgi nusipirkti noriu. Kokia kaina?
9,95
Man tai Black mania visos priemonės pačios pačiausios.
Informacija iš essence tinklapio:
,,Black mania" linija laimėjo Vokietijos naujovių apdovanojimą metų produktas.
Daugiau nei 10,000 pirkėjų balsavo už produktus iš black mania carbon black linijos, ir to pakako, kad ši linija taptų metų produktu
Deja nuo sios linijos man griauzia akytes Esu anksciau bandziusi essence tusu, nuo ju silpneja blakstienos (bent as pastebejau), tai retsykiais koki nusiperku, nes jie labai jau gerai dazo...siaip dazniausiai pagrindu naudoju (loreal million lashes) o ant virsaus dasimusimui koki is essence. Neesu bandzius geresniu tusu, taciau gaila man blakstienu ir akyciu
o gal yra bandziusiu si?ziema noretusi truputi svytincio veiduko
lauksiu atsiliepimu
lauksiu atsiliepimu