Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Kriste9797 @ 2010 12 15, 19:00)
Gal galit pasakyti kiek tas magnetas kainuoja? smile.gifsmile.gif

Apie 5 LT,
jei Kaunas, galiu uz sokolada atiduoti smile.gif
Atsakyti
Deje ne. Tik mano puske Kaune gyvena biggrin.gif O kokia ta magneto paskirtis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste9797 @ 2010 12 15, 20:47)
Deje ne. Tik mano puske Kaune gyvena biggrin.gif O kokia ta magneto paskirtis? smile.gif

Šio magneto paskirtis yra, pasak essence puslapio: "sukursi visiškai naujovišką, stulbinantį ir unikalų nagų dizainą". nežinau kiek čia tiesos, nes neišbandžiau, bet jei pirksi šį magnetą reikia ir essence "metallics" nagų lako, nes tik juo nusilakavus pamatysi magneto poveikį. kažkas tokio. g.gif
Atsakyti
Tai ta zinau, bet gal kas bandet? Nes net neisivaisduoju kaip tas unikalus dizainas, atrodo? Nes jai idomiai reiks nusipirkt smile.gif
Atsakyti
user posted image

Essence Denim Wanted 05nr. lakas, vienas sluoksnis (greit užtepiau tik pasibandymui, todėl nieko per daug nevaliau aplink)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 15 gruodžio 2010 - 20:52
Gal bandet koks efektas su tuo magnetu gavos?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 15, 16:43)
user posted image
šiaip patiko iš pirmo bandymo. tamsus šešėlis man pernelyg tamsus, nebent vasarą tiks, kai būsiu įdegus. šviesus - super, nes aš pati prie šviesesnių esu. yra trafaretai, kurie bent jau man tikrai nereikalingi. patogus teptukas (mažas), normalūs šešėliai (ta prasme nei byra, nei ką). Iš pradžių net pagalvojau, kad čia tokie gelio pagrindu yra, o ne šešėlio hihihi.gif vertinu 10/10 (atsižvelgiant į tikslus ir lūkesčius).

Čia skirta antakiams, ane?
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 12 15, 21:49)
Čia skirta antakiams, ane?

taip
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 15, 18:43)
user posted image
šiaip patiko iš pirmo bandymo. tamsus šešėlis man pernelyg tamsus, nebent vasarą tiks, kai būsiu įdegus. šviesus - super, nes aš pati prie šviesesnių esu. yra trafaretai, kurie bent jau man tikrai nereikalingi. patogus teptukas (mažas), normalūs šešėliai (ta prasme nei byra, nei ką). Iš pradžių net pagalvojau, kad čia tokie gelio pagrindu yra, o ne šešėlio hihihi.gif vertinu 10/10 (atsižvelgiant į tikslus ir lūkesčius).

as naudoju tamsia spalva, bet su kitu sepeteliu, nes su siuo labai jau smarkiai brezias, su kitu ta spalva taip svelniai pasidazo, kaip uz tokia kaina tikrai sakyciau kad geras.
Atsakyti
QUOTE(Kriste9797 @ 2010 12 15, 21:49)
Tai ta zinau, bet gal kas bandet? Nes net neisivaisduoju kaip tas unikalus dizainas, atrodo?  Nes jai idomiai reiks nusipirkt smile.gif

Čia gal turima omeny, kad nagai bus dryžuoti dėl to magneto ar kaip? unsure.gif
http://www.lacquerco.....n Goddess.JPG
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 11 24, 12:30)
Nusipirkau skaistalų šepetėlį. Nu fantastika  bigsmile.gif  O jau švelnumas tai nenusakomas wub.gif

kaip tik vakar i pudros sepeteli ziurejau....nedrisau tik isigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 12 16, 01:00)
Čia gal turima omeny, kad nagai bus dryžuoti dėl to magneto ar kaip? unsure.gif
http://www.lacquerco.....n Goddess.JPG

Man tai nesigavo doh.gif
Atsakyti