Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(fairynlovely @ 2010 12 08, 16:12)
Blin biggrin.gif visos apsipirkineja, o man mokytis reikia  doh.gif na gal vakare nuleksiu iki panoramos gal jau tures  g.gif Labai noriu seseliu  wub.gif Tik kad kiek bangoki  verysad.gif

palauks tie mokslai irnesakyk.gif
šiandien vos atsilaikiau Nude blizgiams. Nu šakės, jau kaip shopoholikei tikrai rankos drebėt pradėjo, kaip norėjau... bet "Ašblizgiųturiu,daugiaumanjųnereikia,nereikia,nereikiaa" hihihi.gif
Atsakyti
As kai tik isigijau nude blizgi ir labai patenkinta esu wub.gif labai graziai ant lupu atrodo o dar ta akcija thumbup.gif
Atsakyti
Na va, gavau atsakymą iš Eurokos, apie "I love Berlin" kolekciją, tai ji Lietuvoje pasirodys prieš pat Kalėdas. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif oho kokia puiki naujiena!!!
Atsakyti
Tai čia prieš Kalėdas daug gėrių gaus smile.gif gal dar draugėms ką prie kalėdinių dovanų išeis prigriebti bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Almost,2010 12 08, 17:17]
o kokia kolekcija yra essence akropolio eurokos? 4u.gif 4u.gif

[quote=agnite,2010 12 08, 19:22]
Tai čia prieš Kalėdas daug gėrių gaus smile.gif gal dar draugėms ką prie kalėdinių dovanų išeis prigriebti bigsmile.gif
[/quote]
tai jau tikrai kiek islaidu doh.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 08, 19:51)

Studlende yra Metallics jau smile.gif
Atsakyti
Panoramoj metalics taip pat yra thumbup.gif Nusipirkau seselius rudus su maziau blizguciu biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau seselius - tikrai pradziugino thumbup.gif gerai tepasi labai, man regis pirmi kurie neatrodo tokie "miltingi", graziai pasiskirste. Kiek laikysis nezinau, bet patenkinta, nes tas blizgumas toks smulkutis. Eyelineris gelinis taip pat patiko (tik as megstu juodos spalvos labiau), bet seip tepesi labai lengvai ir kas svarbiausiai plonai. Zodziu nesigailiu, kad isleidau jiem pinigus ^^
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 09 gruodžio 2010 - 16:22
Mane kažkaip nuvylė Metallics kolekcija... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 09, 20:17)
Mane kažkaip nuvylė Metallics kolekcija...  unsure.gif

o ka jau bandet, pratestavot ir kuom nepatiko? biggrin.gif 4u.gif (as dar nespejau ju apziuret) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 09, 20:52)
o ka jau bandet, pratestavot ir kuom nepatiko? biggrin.gif  4u.gif (as dar nespejau ju apziuret) ax.gif

Tai kad nuėjau su intencija kažką įsigyti (greičiausiai šešėlius), bet vos pamačiau spalvas dingo noras... smile.gif Man Essence šešėliai nėra kažkas labai įspūdingo, bet kai kaina gera ir jeigu spalvytė labai graži, tai galima ir prigriebti.. bigsmile.gif O šios kolekcijos spalvos nelabai sužavėjo, toliau nagų lakai, akių pieštukai išvis...Nežinočiau kur juos panaudoti. Nebent kokiam teminiam vakarėliui gal... smile.gif Tai tik tiek. Tik toks pirmas įspūdis, kad niekas nesužavėjo, niekas neužkabino. O taip vis laukiu naujovių blush2.gif
Atsakyti