Sveikos, jau senokai čia nesilankiau, nepaisant to, Essence kosmetikos vis dar naudoju nemažai, ir labai sužavėjo būsimos kolekcijos I love Berlin priemonės ir spalvos, tikiuosi pas mus bus, o jei ne tai bent jau gauti iš kur nors lūpų balzamą
Kolekcija
shopingas - liga pagydoma. nežinau, kokia kolekcija turi būti dabar nauja Essence, bet Catrice nauja kažkokia yra gauta, planuojama ir Essence nauja kolekcija į pajūrio Akropolį. ir kai prie mano akių Denim Wanted kolekcijos likučius išdėjo į dežę "Akcija. Viskas po 3.99" ir aš nieko nenusipirkau, tai supratau - turiu visko
Nude kolekcijos lūpų blizgiai po 5lt atrodo, nu akcija irgi... ir apskritai mačiau visokių išpardavimų neblogų Essence ir Catrice stenduose
Nude kolekcijos lūpų blizgiai po 5lt atrodo, nu akcija irgi... ir apskritai mačiau visokių išpardavimų neblogų Essence ir Catrice stenduose
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 02, 21:56)
Sveikos, jau senokai čia nesilankiau, nepaisant to, Essence kosmetikos vis dar naudoju nemažai, ir labai sužavėjo būsimos kolekcijos I love Berlin priemonės ir spalvos, tikiuosi pas mus bus, o jei ne tai bent jau gauti iš kur nors lūpų balzamą
Kolekcija
Kolekcija
Aha, mane irgi ši kolekcija sudomino, nemažai iš ten noriu, tad tikiuosi, kad Lietuvoje ji pasirodys. Parašiau laišką Eurokos, bet kažkaip paskutiniu metu jie ignoruoja mano laiškus, gal jau užkniso, kad dėl kiekvienos kolekcijos rašau.
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 02, 20:56)
Kolekcija
Kolekcija
sita kolekcija jei bus tai sausio-vasario menesi. Gan nebloga kolekcija ir seseliai ir lupu balzamas patiko
tuo pat metu sausio ir vasario men, turetu atsirasti ir si kolekcija
http://www.essence.e...-and-white.html
nors ji man netokia idomi pasirode
QUOTE(patrakusi @ 2010 12 02, 14:11)
Sveikos merginos,
Kreipiuosi su prašymu, gal kuri kokiam mieste užmatys crazy about color shimmerį, brūkštelkiit į až, gal sutarsime dėl pirkimo.. būsiu be galo dėkinga..
Papildyta:
Čia tas juodas su ružavu?..
pas mane jau praktiškai pasibaigė tušas, tai reiks papirkt kažką iš essence..
Kreipiuosi su prašymu, gal kuri kokiam mieste užmatys crazy about color shimmerį, brūkštelkiit į až, gal sutarsime dėl pirkimo.. būsiu be galo dėkinga..
Papildyta:
Čia tas juodas su ružavu?..
pas mane jau praktiškai pasibaigė tušas, tai reiks papirkt kažką iš essence..
Taip. Tas tušas labai patiko ir kaina tik 9,50 lt
Aš žadu eit į Eurokos, jei užmatysiu šimerį, brūkštelsiu
Apskritai imant, dabar laikausi credo - mažiau yra daugiau ir labai skeptiškai žiūriu į tuos nukainavimus ir dažniau nieko nenusiperku, nes visko turiu, tačiau labai patinka, kad šios firmos priemonės yra nebrangios, bet kokybe niekada nenusiviliu, kadangi pagaliau sau įkaliau į galvą, kad blizgesys, kaip ir visa kita kosmetika - daiktas taupus, ir naudojamas ilgai, tai nustojau pirkti, susikoncentravau į naudojimą
Į temą - labai patiko essence makiažo šablonai Looks galbūt jie jau buvo šitame puslapyje, bet vistiek noriu parodyt, tai galbūt su būtent tomis priemonėmis tokį įvaizdį susikurti būtų sunku, nes blizgesys nėra labai pigmentuotas, tačiau apskritai tie įvaizdžiai labai gražiai atrodo, tai didžiulis pliusas, kad essence skelbia naujausius makiažus savo puslapyje
Į temą - labai patiko essence makiažo šablonai Looks galbūt jie jau buvo šitame puslapyje, bet vistiek noriu parodyt, tai galbūt su būtent tomis priemonėmis tokį įvaizdį susikurti būtų sunku, nes blizgesys nėra labai pigmentuotas, tačiau apskritai tie įvaizdžiai labai gražiai atrodo, tai didžiulis pliusas, kad essence skelbia naujausius makiažus savo puslapyje
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 04, 19:58)
Apskritai imant, dabar laikausi credo - mažiau yra daugiau ir labai skeptiškai žiūriu į tuos nukainavimus ir dažniau nieko nenusiperku, nes visko turiu, tačiau labai patinka, kad šios firmos priemonės yra nebrangios, bet kokybe niekada nenusiviliu, kadangi pagaliau sau įkaliau į galvą, kad blizgesys, kaip ir visa kita kosmetika - daiktas taupus, ir naudojamas ilgai, tai nustojau pirkti, susikoncentravau į naudojimą
Man lygiai tas pats
Ir labai gerai, kad yra tokio tipo (pigesnės, bet neprastos) kosmetikos pas mus..Nes kai aš, pvz naudoju blizgesį labai nereguliariai, man negaila, kad užėjus norui nusipirkau, tepiau, atsibodo, padėjau į šalį ir viskas... Tie keli litai ne taip širdį drąsko, nei kad įsigyčiau daiktą už keliasdešimt, po to atsibosta..ką daryt, dažaisi nes mokėjai pinigus ir gaila kad pasens... Žodžiu tiek Essence tiek Catrice puiki išeitis tokioms nepastovioms kaip aš
man asmeniškai labiausiai patinka braškinis (nors,kažkodėl parašta,kad vyšninis ) Jis be acetono
Kokosinis su acetonu ir labai sunkiai valo.Be to,kvapas erzinantis
QUOTE(Tibė @ 2010 12 05, 15:51)
man asmeniškai labiausiai patinka braškinis (nors,kažkodėl parašta,kad vyšninis ) Jis be acetono
Man braškinis irgi toks neblogas, bet man jo kvapas nelabai nuo mažumės turbūt įgimta, bet šeip nuvalo neblogai, o kadangi be acetono, tai ir nagams nekenkia.
QUOTE(Safe @ 2010 12 05, 14:19)
Kaip tik baiginėju vienos firmos nagų lako valiklį. Ar essesnce valikliai verti dėmesio? Jei taip, kuris jums geriausias? Kokosinis, vyšninis ar su miško uogų ekstraktu? Skaičiau, kad du pastarieji yra be acetono.
Bandziau tik vysnini, tai patiko.