Ar kas mate kur Metalics produktu? buvo mineta, kad lapkricio vidury bus jau?
QUOTE(fairynlovely @ 2010 11 23, 22:24)
Ar kas mate kur Metalics produktu? buvo mineta, kad lapkricio vidury bus jau?
Dabar pasigooglinau, kas čia per metallics Pamačiau fainų nagų lakų spalvyčių ir šešėlių ... Būtinai kas praneškit jei pamatysit kad pasirodė
Papildyta:
Kaip šių noriu...Įdomu ar realiai bent puse grožio šių spalvų būtų..
QUOTE(agnite @ 2010 11 23, 23:39)
Dabar pasigooglinau, kas čia per metallics Pamačiau fainų nagų lakų spalvyčių ir šešėlių ... Būtinai kas praneškit jei pamatysit kad pasirodė
Papildyta:
Papildyta:
siuos seselius maciau Vokietijoj jau DM pardoj pries dvi savaites kazkur, bet lietuvoj nera
QUOTE(stylista @ 2010 11 23, 22:48)
siuos seselius maciau Vokietijoj jau DM pardoj pries dvi savaites kazkur, bet lietuvoj nera
Ar gražiai spalvytės atrodė? Kokia kaina eu buvo?
Nusipirkau skaistalų šepetėlį. Nu fantastika O jau švelnumas tai nenusakomas
QUOTE(agnite @ 2010 11 24, 01:08)
Ar gražiai spalvytės atrodė? Kokia kaina eu buvo?
2 su kazkiek. 2.45 gal
Sveikos,
gal kas iš Vilniečių matėte "Parkas" eurokose yra ar ne crazy about color shimmer'is?..
gal kas iš Vilniečių matėte "Parkas" eurokose yra ar ne crazy about color shimmer'is?..
nera
Sveikutes merginos, gal kuri turinti jautrias akis naudojot ši tuša, prisiskaičiau geru atsiliepimu apie ji , ir kaip jis nusivalo ar jis atsparus vandeniui ar ne?
QUOTE(Linusikas77 @ 2010 11 25, 13:17)
Sveikutes merginos, gal kuri turinti jautrias akis naudojot ši tuša, prisiskaičiau geru atsiliepimu apie ji , ir kaip jis nusivalo ar jis atsparus vandeniui ar ne?
Neatsparus, nusivalo neblogai
mergaites,kur Panevezyje matet matinio topo ?nei babilone ,nei prie zaros nebuvo,ar apskritai ju yra pas mus?
prisiskaičiau apie matinį viršutinį sluoksnį ir panorau išbandyti, vis tik likau nusivylusi, man pratusiai prie blizgių lakų, kažkaip keistai atrodė Gal dar nepribrendau. lauks šis lakas geresnių laikų o kas dėl nagų lako, tai man patiko, dėl laikymo, tai čia manau, kiekvienai skirtingai, man tiek visi opi, china glaze ir pan. laiko max dvi dienas, jei nieko nedarau, essence irgi ne išimtis, tai darau išvadą, kad niekuo išskyrus kainą nesiskiria nuo brangesnių.