50 jei neklystu
hm, tai gal ir nieko tada, atsiliepimai geri bet reik nors dėžutę pavartyt, aplinkinėse Eurokos jokių naujų kolekcijų
Nu, lyg ir iki 15d. turėtų jau visuose parduotuvėse būti.
Paklauskite kada atsiras.
Paklauskite kada atsiras.
Atradau dar kelias uzsilikusias prekes su nuolaida tai paemiau:
Sun club geltona nagu laka
ir Crazy about color rozini lupu blizgi.
Lakas patiko, o is blizgio tikejausi ryskesnes spalvos
Sun club geltona nagu laka
ir Crazy about color rozini lupu blizgi.
Lakas patiko, o is blizgio tikejausi ryskesnes spalvos
kas pasakys kur šiauliuose galiu nusipirkti return to paradise veido servetėlių ? šiandien apėjau 3 eurokos parduotuves, nė vienoje nebuvo.
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 17, 11:05)
kas pasakys kur šiauliuose galiu nusipirkti return to paradise veido servetėlių ? šiandien apėjau 3 eurokos parduotuves, nė vienoje nebuvo.
Akropolio Eurokos:) siandien pirkau . O siaip nusivylus buvau pasirinkimu essence nusipirkau tuos skaistalus crazy about colors, minetas serveteles ir viskas o galvojau, kaip griebsiu visko kad ner ka griebt
o ačiū.
o kiek mokėjai už servetėles ?
o kiek mokėjai už servetėles ?
Labai nusivyliau tuo ispardavimu bent jau Pnvz nuolaidos buvo taikomos tik keletui prekiu, o Eclipse nebuvo taikoma visai tikiuosi, kazka gal Vln rasiu as noriu dar juodo lako i sandeliuka
Siandien isigijau is return to paradise simeri (tai labai patenkinta esu juo , lapelius is return to paradise kurie nuima blizgesi, ir dar vienus crazy about color skaistaliukus
Jei kam aktualu klaipedos vyturio eurokos 16-18 diena visom prekem 20 procentu nuolaida, o perkantiems uz 30lt laukia staigmenos
Veliau dar planuoju is return to paradise kolekcijos ruda ir orchidejos spalvos lupu blizgius isigyt ir akiu pravedima
Aij ir dar jei kas dar iesko tu crazy about color skaistaliuku tai toj minetoj eurokos ju dar liko, o kainyte 5,75lt, yra ir akiu piestuku is crazy about color po 1,98lt, ir kosmetine tik kainos neuzmaciau, ir eclipse kolekcijai bus nuolaida
Jei kam aktualu klaipedos vyturio eurokos 16-18 diena visom prekem 20 procentu nuolaida, o perkantiems uz 30lt laukia staigmenos
Veliau dar planuoju is return to paradise kolekcijos ruda ir orchidejos spalvos lupu blizgius isigyt ir akiu pravedima
Aij ir dar jei kas dar iesko tu crazy about color skaistaliuku tai toj minetoj eurokos ju dar liko, o kainyte 5,75lt, yra ir akiu piestuku is crazy about color po 1,98lt, ir kosmetine tik kainos neuzmaciau, ir eclipse kolekcijai bus nuolaida
idomu kaip return to paradise lupu blizgiu pigmentacija? ir siaip kaip jie, skonis,kvapas, kaip laikosi, ar nedziovina lupu? Gal kas isbandet?
Radau ir as siandien Crazy About Color skaistaliukus, prisiskaicius buvau daug geru atsiliepimu, tai griebiau, nedaug kainavo, 5 su centais. Grizus isbandziau - na ir ka, patenkinta Spalvytes super, jokiu blizguciu (ko bijojau ir labai nemegstu) Manau jei dar kur uzmatysiu, imsiu dar viena
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 17, 21:37)
Siandien isigijau is return to paradise simeri (tai labai patenkinta esu juo
Gal placiau galima apie si produkta? Jis spalva suteikia? ar tik svytejima? blizguciai matosi? ar tik vientisas perlamutras?