Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(flixe @ 2010 11 16, 19:27)
Sakykite merginos, kaip essence nagų lakai? ar gerai laikosi?  ax.gif

Turbūt kaip kam. Man laiko iki dviejų dienų, bet taip su dauguma nagų lakų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2010 11 17, 11:32)
Turbūt kaip kam. Man laiko iki dviejų dienų, bet taip su dauguma nagų lakų.  smile.gif

Man tai žymiai ilgiau laiko smile.gif
Essence nagų lakai tikrai verti dėmesio... 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai puikiai irgi laikosi. Tikrai iki savaitės.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 11 17, 17:17)
Man asmeniškai puikiai irgi laikosi. Tikrai iki savaitės.

drinks_cheers.gif Gal ne visos spalvytės, bet dauguma...
Atsakyti
http://www.cosmeticsdatabase.com/ va mergaites dovanele, jei norit pasitikrinti ar jusu naudojamoje kosmetikoje, kvepaluose ir nagu lakuose nera kancerogeniniu medziagu.
Atsakyti
Turiu Essence nagu lako valikli, prastesnio nesu turejus doh.gif Labai blogai valo
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 18, 20:54)
Turiu Essence nagu lako valikli, prastesnio nesu turejus doh.gif Labai blogai valo

žiūrint koks
nes kokosinis tai tikrai ne kas,o braškinis man patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 18, 21:57)
žiūrint koks
nes kokosinis tai tikrai ne kas,o braškinis man patinka  cool.gif

Man valo irgi braškinis/vanilinis neblogai, bet tas kvapas...
Man kažkaip tas kvapas nelabai praeina, net nežinau kodėl... g.gif g.gif
Atsakyti
Geras nagų lakas "Colour & go" jeigu nesuklydau pavadinimo. Man labai patinka kaip dengiasi ant nago ir visai neblogai laikosi. Be to labai plati spalvų įvairovė ir spalvos gražios. smile.gif
Atsakyti
Ir dar su miško uogomis valiklis geras.. O kokosinis ir man nepatinka, ir kvapu, ir dėl to,kad nenuvalo labai gerai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 18, 22:55)
Geras nagų lakas "Colour & go" jeigu nesuklydau pavadinimo. Man labai patinka kaip dengiasi ant nago ir visai neblogai laikosi. Be to labai plati spalvų įvairovė ir spalvos gražios. smile.gif

drinks_cheers.gif Visus savo OPI, China Glaze ir Essie esu nustūmus į šalį ir tik šiais lakuojuos pastaruoju metu.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 11 19, 00:24)
drinks_cheers.gif  Visus savo OPI, China Glaze ir Essie esu nustūmus į šalį ir tik šiais lakuojuos pastaruoju metu.

Oho ax.gif mane mintis apsėdusi prasinešti pro lakus nuėjus į Eurokos. cool.gif paskutinį kartą kai mačiau tiek daug gražių ryškių spalvų pridėta, tikrai yra iš ko rinktis, o kaina nedidelė thumbup.gif
Atsakyti