Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Niu 4u.gif ,
pas ką jau yra naujoji kolekcija? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite merginos, kaip essence nagų lakai? ar gerai laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 11 16, 20:27)
Sakykite merginos, kaip essence nagų lakai? ar gerai laikosi?  ax.gif

Man tikrai apie savaitę laiko. Gal ir dar laikytų, bet atsibosta spalva tai nuvalau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 13, 22:28)
na visdelto likau nusivylusi tusu, blakstiesons liko issidarkiusios labai nevienodo ilgio kad net susimasciau kad aplauzytos, uzsitepe negraziai taip kaip butu tusas puse metu naudotas, ,,,,o pats paciausias man yra Bourjua tusas, kol kas jam pakaitalo niekaip nerandu

Kuris konkreciau?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 15:19)
O aš va jau kurį laiką naudoju šiuos blizgius, tai galiu tik pasidžiaugti, spalvytės gražios (turiu 2), užtepus tikrai gražiau atrodo, nei įdėtose foto, tik svarbu nepadauginti, skaniai kvepia, nesausina lūpų. Ganėtinai trumpais laikosi, bet ne bėda. Už tokią kainą bent man labai puikūs blizgiai.

http://m2.paperblog....s-L-3krcY8.jpeg

Kur randat siuos blizgius? bigsmile.gif Vakar specialiai del ju uzsukau i dvi Eurokos, bet neradau doh.gif Siaip cia turetu buti is nuolatines kolekcijos, ne is limited edition? g.gif
Atsakyti
Aš tai tą rudą nusipirkau tamsiai ir dar tokį koralų spalvos iš nude serijos Justiniškių eurokose. Na kvepia skaniai, bet ,kad sužavėta būčiau beprotiškai tai ne. Aišku spalvos nerealios. Laabai norėčiau tokių spalvų lūpdažio, gal kas kur užmatė? O šiaip man sausina lūpas ir labai greit nusivalgo per kokį pusvalandį, na ir pigmentacija ne per geriausia. Bet šiaip pusę velnio.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 11 16, 21:18)
Kur randat siuos blizgius? bigsmile.gif Vakar specialiai del ju uzsukau i dvi Eurokos, bet neradau doh.gif Siaip cia turetu buti is nuolatines kolekcijos, ne is limited edition? g.gif

Jums įdomu Panevėžyje? smile.gif
Babilone šiaip aš pirkau... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 11 16, 21:19)
Jums įdomu Panevėžyje? smile.gif
Babilone šiaip aš pirkau... blush2.gif  tongue.gif

Ech kaip nepatogu, as buvau centrinese Eurokos, bet teks uzsukti tada ir i Babilona. Lupu blizgesiu visos spalvytes buvo? Beje cia limituota kolekcija ar is pastovios? ax.gif
Papildyta:
Jau azpiurejau kad sie blizgiai is 'Saw it first' kolekcijos:) Kaip as cia dabar ja praleidau nesuprantu biggrin.gif ne visos eurokos ne visas kolekcijas atsiveza schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 11 16, 22:41)
Ech kaip nepatogu, as buvau centrinese Eurokos, bet teks uzsukti tada ir i Babilona. Lupu blizgesiu visos spalvytes buvo? Beje cia limituota kolekcija ar is pastovios? ax.gif
Papildyta:
Jau azpiurejau kad sie blizgiai is 'Saw it first' kolekcijos:) Kaip as cia dabar ja praleidau nesuprantu biggrin.gif ne visos eurokos ne visas kolekcijas atsiveza schmoll.gif

Čia gal koks anekdotas, bet išvis nebuvo Saw it first taip čia kaip ir skaitosi iš pastovios kolekcijos.
O spalvytės buvo visos, bet aš prieš 2savaites ten buvau, taigi nebežinau ar bus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 11 16, 21:46)
Čia gal koks anekdotas, bet išvis nebuvo Saw it first taip čia kaip ir skaitosi iš pastovios kolekcijos.
O spalvytės buvo visos, bet aš prieš 2savaites ten buvau, taigi nebežinau ar bus...  mirksiukas.gif

Na kad sie blizgesiai yra is We saw it first kolkecijos:)
http://www.essence.e...w-it-first.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 16 lapkričio 2010 - 22:36
QUOTE(FoxLady @ 2010 11 16, 21:18)

Labai neieškojau, užėjau į pirmą pasitaikiusią Eurokos ir radau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 11 16, 23:35)
We saw it first

Bet tos kolekcijos nebuvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 11 17, 07:31)
Bet tos kolekcijos nebuvo. mirksiukas.gif

Ta kolekcija buvo išankstintis nuolatinių produktų papildymų "pristatymas" 4u.gif
Atsakyti