Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 22:57)
Ale cia irgi nesamone keliais tusais peckiotis. Siais laikais toks pasirinkimas, kad geriau issirinkti viena gera tusa, o ne zaisti laugh.gif nebent jau per klaida nusiperki ir nori issinaudoti

kiek kartų brauki per blakstienas vienu tušu? manau, kad du. vieną patepi, kiek laiko palauki, ir tepi antrą kartą, kad įspūdingiau atrodytų? tai vat aš kaip darau - pasidažau vienu, užsuku, padedu ir imu antrą - laiko absoliučiai nesugaištu smile.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2010 11 12, 23:09)
Neturėčiau aš tiek laiko rytais su dviem tušais cackintis, jeigu jau perku tušą tai tikiuosi, kad man jo vieno pakaks išgauti norimam efektui. smile.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

vėlgi tokį pat klausimą užduot norėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokią pudrą normaliai- mišriai į riebumą linkusiai odai. Norėčiau išbandyti essence pudras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 13, 15:45)
Merginos, patarkit kokią pudrą normaliai- mišriai į riebumą linkusiai odai. Norėčiau išbandyti essence pudras ax.gif

user posted image

va isbanziau sia matt and clear spalva 02 honey, pudra lb lengva, gerai tepasi, bet maskuoja lb mazai, spalva man si irgi sviesi (esu sviesiu bruozu), noretusi tamsesnes siek tiek.blizgesys dienos gale siek tiek atsiranda, bet cia kai orai vesesni, vasara tai blizga veidas isvis.
user posted image
dar turiu stay all day pudra, kuria pirkau nesenai, buvo akcija. spalva soft nude, patinka atspalvis, bet idegus, tai butu per sviesi, kitos spalvos nepatiko, nes i geltonuma. matiskauma neblogai islaiko, nors matosi vos vos blizgesys, maskuoja gerai. tik sios pudros reik nepadaugint, nes lb matos.
bet apibendrinus tai nera pudros, kurios idealiai tiktu tiek spalva, tiek odos tipui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 13 lapkričio 2010 - 15:07
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 11 13, 16:07)
va isbanziau sia matt and clear spalva 02 honey...

Aš rinkaus tarp clear and matt ir stay all day..
Pasiliksiu prie clear and matt... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 13, 10:17)
na va vakar ir as ji nusipirkau ta tusa, kai isbandysiu parasysiu, nes esu atradus superini tusa kuris tikras stebuklas, kai pasidazau sulaukiu klausimu ar mano blakstienos priklijuotos tongue.gif bet kaina didele,,,taip kad ziuresim ka daro sis

Koks čia?

QUOTE(Almost @ 2010 11 13, 16:26)
kiek kartų brauki per blakstienas vienu tušu? manau, kad du. vieną patepi, kiek laiko palauki, ir tepi antrą kartą, kad įspūdingiau atrodytų? tai vat aš kaip darau - pasidažau vienu, užsuku, padedu ir imu antrą - laiko absoliučiai nesugaištu  smile.gif

Ne, aš tepu vieną sluoksnį. Tiesiog daug tepu ir tepu, bet man pakanka vieno sluoksnio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 11 13, 21:32)
Ne, aš tepu vieną sluoksnį. Tiesiog daug tepu ir tepu, bet man pakanka vieno sluoksnio. smile.gif

ir patirtis, ir informacijos šaltiniai parodė, kad geriau yra patepti vieną sluoksnį, palaukti max 30sekundžių ir tepti antrą - atskirti blakstienas, pridėti daugiau tušo, paryškinti jas... nes kai tepdavau daug kartų iš eilės bet iš vieno pritepimo, tai sulipindavo labiau, nei tepant du kartus kad ir su vienu tušu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 13, 23:42)
ir patirtis, ir informacijos šaltiniai parodė, kad geriau yra patepti vieną sluoksnį, palaukti max 30sekundžių ir tepti antrą - atskirti blakstienas, pridėti daugiau tušo, paryškinti jas... nes kai tepdavau daug kartų iš eilės bet iš vieno pritepimo, tai sulipindavo labiau, nei tepant du kartus kad ir su vienu tušu  smile.gif

O vat man būtent atvirkščiai. Kai tepu vieną sluoksnį blakstienos netaip sulimpa, o kai du tai labai išsidarko ir sulimpa. Čia matyt kiekvienai skirtingai. smile.gif
Atsakyti
na visdelto likau nusivylusi tusu, blakstiesons liko issidarkiusios labai nevienodo ilgio kad net susimasciau kad aplauzytos, uzsitepe negraziai taip kaip butu tusas puse metu naudotas, ,,,,o pats paciausias man yra Bourjua tusas, kol kas jam pakaitalo niekaip nerandu
Atsakyti
o yra pure skin kolekcija Lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simastojokle @ 2010 11 14, 22:14)
o yra pure skin kolekcija Lietuvoje  g.gif

Per tiek laiko tikrai nemačiau niekur pure skin kelekcijos. g.gif
Užklausiau eurokos.lt puslapy. Gal atsakys. mirksiukas.gif
Atsakyti
yra nuolaidos denim kolekcijai?
Atsakyti
QUOTE(Simastojokle @ 2010 11 14, 21:14)
o yra pure skin kolekcija Lietuvoje  g.gif

jeigu atidžiai sekate temą, tai tikrai pastebėsite, jog rašiau - turėtų atsirasti kitais metais...
Atsakyti