Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(agnite @ 2010 11 12, 15:17)
O jis jums nenutrupa, nenubėga...?
Aš kai naudojau man dienos pabaigoje paakiai būdavo kaip pas pandą.  biggrin.gif

ne, nieko panašaus, tušas šis superinis, jau 4 naudoju thumbup.gif
atsirado dar naujas tokioj pat pakuotėj tik tos juostelės ne rožinės o žalios (false lash efect) tai tas žiauriai nepatikov
Atsakyti
O aš va jau kurį laiką naudoju šiuos blizgius, tai galiu tik pasidžiaugti, spalvytės gražios (turiu 2), užtepus tikrai gražiau atrodo, nei įdėtose foto, tik svarbu nepadauginti, skaniai kvepia, nesausina lūpų. Ganėtinai trumpais laikosi, bet ne bėda. Už tokią kainą bent man labai puikūs blizgiai.

http://m2.paperblog....s-L-3krcY8.jpeg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 lapkričio 2010 - 15:20
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 16:19)
O aš va jau kurį laiką naudoju šiuos blizgius, tai galiu tik pasidžiaugti, spalvytės gražios (turiu 2), užtepus tikrai gražiau atrodo, nei įdėtose foto, tik svarbu nepadauginti, skaniai kvepia, nesausina lūpų. Ganėtinai trumpais laikosi, bet ne bėda. Už tokią kainą bent man labai puikūs blizgiai.

kaip tas šviesesnis, ar matosi normaliai ant lūpų? kokia kaina?
Papildyta:

o tas tamsesnis ar labai tamsiai ant lūpų atrodo?
Atsakyti

Aš turiu tą šviesujį blizgį, tai irgi pastebėjau kad nesausina lūpų, man net gerai padrėkina, tai tepu jį net ir namie, kaip kokį balzamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 12, 17:17)
Aš turiu tą šviesujį blizgį, tai irgi pastebėjau kad nesausina lūpų, man net gerai padrėkina, tai tepu jį net ir namie, kaip kokį balzamą  biggrin.gif

Man jis irgi laaabai thumbup.gif. Gražiai blizga ir kvapas labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2010 11 12, 16:44)
Papildyta:

o tas tamsesnis ar labai tamsiai ant lūpų atrodo?

http://images112.fot...cture007-vi.jpg
Specialios foto neturiu, bet cia esu pasidaziusi tuo sviesesniu.
Tas tamsesnis irgi netamsus, man jis tokios nude spalvytes, ryt galesiu padaryti foto kaip ant mano lupu atrodo, jei domina
Atsakyti

Nu fainulka bigsmile.gif grazu!
Atsakyti
Atėjau papeikti Multi action tušo. Nusipirkau prieš savaitę, tai tikėjausi superinio tušo, nes jau čia visos nesveikai jį išgyrė, bet, deja, teko nusivilti. Reikia žiauriai ilgai su juo dirbti, kad padaryti normalias blakstienas. Man jis nei ilgina, nei tankina normaliai. Aišku kaina nėra didelė, tai bent tiek gerai. Sunaudosiu, neišmesiu, bet kitą kartą tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 11 12, 21:42)
Atėjau papeikti Multi action tušo. Nusipirkau prieš savaitę, tai tikėjausi superinio tušo, nes jau čia visos nesveikai jį išgyrė, bet, deja, teko nusivilti. Reikia žiauriai ilgai su juo dirbti, kad padaryti normalias blakstienas. Man jis nei ilgina, nei tankina normaliai. Aišku kaina nėra didelė, tai bent tiek gerai. Sunaudosiu, neišmesiu, bet kitą kartą tikrai nepirksiu.

aš jį naudoju papildomai su kitu tušu. pvz su Maybelline Falsies. Atskiria, prailgina, na padaro gražų PAPILDOMĄ efektą smile.gif kaip vienas jis man nedaro nieko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 12, 23:40)
aš jį naudoju papildomai su kitu tušu. pvz su Maybelline Falsies. Atskiria, prailgina, na padaro gražų PAPILDOMĄ efektą  smile.gif kaip vienas jis man nedaro nieko hihihi.gif

Ale cia irgi nesamone keliais tusais peckiotis. Siais laikais toks pasirinkimas, kad geriau issirinkti viena gera tusa, o ne zaisti laugh.gif nebent jau per klaida nusiperki ir nori issinaudoti
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 13, 00:40)
aš jį naudoju papildomai su kitu tušu. pvz su Maybelline Falsies. Atskiria, prailgina, na padaro gražų PAPILDOMĄ efektą  smile.gif kaip vienas jis man nedaro nieko hihihi.gif

Neturėčiau aš tiek laiko rytais su dviem tušais cackintis, jeigu jau perku tušą tai tikiuosi, kad man jo vieno pakaks išgauti norimam efektui. smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 13, 00:57)
Ale cia irgi nesamone keliais tusais peckiotis. Siais laikais toks pasirinkimas, kad geriau issirinkti viena gera tusa, o ne zaisti laugh.gif nebent jau per klaida nusiperki ir nori issinaudoti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va vakar ir as ji nusipirkau ta tusa, kai isbandysiu parasysiu, nes esu atradus superini tusa kuris tikras stebuklas, kai pasidazau sulaukiu klausimu ar mano blakstienos priklijuotos tongue.gif bet kaina didele,,,taip kad ziuresim ka daro sis
Atsakyti