Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(drieziuxx @ 2010 11 06, 16:33)

kokia kaina jų pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 06, 17:31)
kokia kaina jų pas jus?

iki 10 Lt atrodo, tiksliai nepamenu
Atsakyti
Ir kaip žmonės neišperka tokio nuostabaus daikto. Man tas crazy about color didžiausias atradimas. Dar lakai nieko, daugiau niekas nepatiko.
Atsakyti
apziurinejau siandien essence prekytes, kazkaip vis tik tas xxxl blizgis neuzkabina manes unsure.gif schmoll.gif labaiusiai kas man patiko tai multi color skaistaliukai vieni rausvesni kiti rudesni, gaila kad nebuvo testeriuku tai gyvai neteko isbandyt, tik kiek mazoki man jie pasirode, palyginus su crazy about color skaistaliukais ax.gif kainyte 11 lt su ct.. dar ziurinejau ir silky touch skaistaliukus ir neblogi pasirode ir nauju splavyciu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 06, 21:56)
Ir kaip žmonės neišperka tokio nuostabaus daikto. Man tas crazy about color didžiausias atradimas. Dar lakai nieko, daugiau niekas nepatiko.

Nu man tai jis ner tebuklingas.. smile.gif grazus highlighteris ir tiek.. bet kad butu wau kazkas tai ne smile.gif bet aisku uz tokia kaina tai geras produktas smile.gif bet jo jau vietoj skaistalu as nenaudoju, nes man tik svytejimas matos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 lapkričio 2010 - 14:29
Aš vakar nesusilaikiau nusipirkau tuos blizgius, kur dėti buvo neseniai, ateisiu po kelių dienų su atsiliepimais..
O nagų lakai essence man irgi tokie neblogi, vieną ir pagriebiau.
Atsakyti
Man labai patiko spalvytės naujų skaistalų, bet norėčiau persikinių kokių, tik nemačiau tose Eurokose kuriose buvau ...o gal net nėra tokios spalvos? g.gif
Atsakyti
Yra jau nuolaidos denim kolekcijai?
Atsakyti
norejau paklausti koki cia merginos vis gyre tusa nelabai pamenu, ar kartais jis ne juodam indeli su sidabriniu uzsukimu-Maskara Volume g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 12, 14:09)
norejau paklausti koki cia merginos vis gyre tusa nelabai pamenu, ar kartais jis ne juodam indeli su sidabriniu uzsukimu-Maskara Volume g.gif

Ne wink.gif,
jis juodam indely su rožinėm juostelėm. Multi action vadinasi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 11 12, 14:56)
Ne wink.gif,
jis juodam indely su rožinėm juostelėm. Multi action vadinasi.
user posted image

O jis jums nenutrupa, nenubėga...?
Aš kai naudojau man dienos pabaigoje paakiai būdavo kaip pas pandą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 12 lapkričio 2010 - 14:19
aisku aciuks mirksiukas.gif o ka jis daro :ilgina, tankina g.gif
Atsakyti