Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 30, 19:02)
man labai patinka crazy about color skaistalai wub.gif (bet ju jau nebera prekyboje verysad.gif  unsure.gif ) i juos panasus man tie naujieji multicolor skaistaliukai (swatchuose skaiciau atsiliepimus kad jie pigmento daug neturi, bet labai geras dalykas kaip highleiteris  thumbup.gif  pati mastau abejas spalvytes dar pasiziuret bigsmile.gif )

Jo jo, tie patys crazy..reiks pažėti pas save kaime, gal kur užsilikę bus.. biggrin.gif ir žvilgtert reiks naujus..ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 31 spalio 2010 - 14:57
QUOTE(NickaD @ 2010 10 30, 19:32)
O pas mus (Panevėžy) yra tų skaistaliukų. Kaina:  5,99lt. ir niekas neperka.. g.gif  smile.gif  cool.gif

ohmy.gif Gal galit pasakyti, kurioje parduotuvėje tiksliai? happy.gif Tik skaistalus iš šios kolekcijos mačiau užsilikusius.
Atsakyti
QUOTE(Vivace @ 2010 10 31, 16:06)
ohmy.gif Gal galit pasakyti, kurioje parduotuvėje tiksliai?  happy.gif  Tik skaistalus iš šios kolekcijos mačiau užsilikusius.

Crazy about colour skaistalai yra ukmergės g. Šalia šokoladinės... Centrinės Iki pastate. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Siandien buvau Eurokoj.. palaikiau rankoj blizgi ta naujaji ir padejau atgal.. as dar ne ligone lotuliukas.gif jee!! bet vis tiek 1 imsiu... toki rausvai kremini nude kiss.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 spalio 2010 - 18:43
Vilnietės, kur gaut matini top coat'ą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brass @ 2010 10 31, 23:56)
Vilnietės, kur gaut matini top coat'ą?  g.gif

Mane erzina neefektyvus darbas su Essence kosmetika. Kaip jie dirba, jei turi ieskoti gaminiu per visa miesta ar skelbti paieska per foruma??? Kazkokia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 10 31, 23:40)
Mane erzina neefektyvus darbas su Essence kosmetika. Kaip jie dirba, jei turi ieskoti gaminiu per visa miesta ar skelbti paieska per foruma??? Kazkokia nesamone.

Žinokit kas tiesa, tas tiesa. Bet kadangi mes ne Vokietijoj gyvenam, taigi turim džiauktis tuo, kad bent tokios kosmetikos išvis yra...
Būtų aišku labai gerai, jeigu būtų visos kolekcijos, ir visa tai, kad yra jų internetiniam psl., na, bet ką padarysi... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 10 31, 22:40)

šiaip nepasakyčiau, kad darbas yra neefektyvus. visuomet galima susisiekti su jais ir jie bendrauja su klientais pakankamai noriai. taigi dirba jie efektyviai. ieškot gaminių nėra būtina - šiais lengvo susisiekimo laikais galima parašyti e-laišką ir pasiteirauti, kokioje parduotuvėje būtų galima tikėtis surasti tokį ar tokį gaminį. be to - visuomet galima paprašyti pačioje Eurokos parduotuvėje atgabenti iš kito skyriaus tam tikrą gaminį būtent Jums mirksiukas.gif (bent jau mąstant logiškai, nes kitose parduotuvėse tai yra absoliučiai įmanoma ir netgi vykdoma hihihi.gif )

QUOTE(NickaD @ 2010 11 01, 10:12)
Žinokit kas tiesa, tas tiesa. Bet kadangi mes ne Vokietijoj gyvenam, taigi turim džiauktis tuo, kad bent tokios kosmetikos išvis yra...
Būtų aišku labai gerai, jeigu būtų visos kolekcijos, ir visa tai, kad yra jų internetiniam psl., na, bet ką padarysi... smile.gif  rolleyes.gif

taip, sutinku. Vokietijoje Essence turbūt nei ieškot nereikia, pilna stendų. kaip ir pas mus Biok produkcijos, kaip Lenkijoje - Ziajos ir pan. Vietinei rinkai ir pasirinkimas didesnis smile.gif Labai gaila, kad apskritai nėra internetinės parduotuvės Essence, kad būtų galima užsisakyti ir ramiai laukti... Nereikėtų nei lakstyt ieškant po visą miestą, nei nervintis... smile.gif
Atsakyti
http://www.fragdiegurus.de/?p=1271

Kaledine kolekcija, bent kaip supratau. wink.gif
Atsakyti
labai grazi kolekcija atrodo, laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 11 01, 12:05)
http://www.fragdiegurus.de/?p=1271

Kaledine kolekcija, bent kaip supratau. wink.gif

Jeigu bus, tai pirksiu tik apvedimą akims... nieko gero... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 11 01, 12:05)