Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

radau kaip realiai atrodo spalvytes

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Toffee Forever, Nude Kiss, Light Candy, Pure Beauty

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirniuke1990: 28 spalio 2010 - 00:12
nude kiss thumbup.gif drinks_cheers.gif
ar bandet kas nors tuos naujuosius multi color blush? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2010 10 26, 21:03)
Tokia kokia pakuotėj ir gaunasi wink.gif Aš tai švelniau perbraukiu, kad nebūtų tokia intensyvi  ax.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=7PISbduK5qs
Niekas nematė šitų daikčiukų? Žinau, kad labai patogu tie štampukai, bet kažkokios kitos firmos tai gana brangiai gaunasi  ax.gif  essence turėtų būti ''papigiai''

stampu lietuvoj nera, pirkau vokietijoj kazkas iki 3 euru su viena stampu palete

QUOTE(Klapuske @ 2010 10 27, 15:22)
Dekui, merginos 4u.gif  reiks begt i eurokosa tu antakiu seseliuku, tikiuosi spavla prie veido tiks rolleyes.gif  bigsmile.gif

jei netiks antakiams, galesi naudot kaip paprastus seselius, jie matiniai, puikiai tinka padumavusiam akiu makiazui
Atsakyti
matosi kad blizgesys skystas labai, užtai ruožais dengia. Atrodo ant lūpų baisiai, bent jau šiose nuotraukose
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 28, 14:06)
matosi kad blizgesys skystas labai, užtai ruožais dengia.  Atrodo ant lūpų baisiai, bent jau šiose nuotraukose

drinks_cheers.gif

Kas blogiausia, kad man ir realiai ant lūpų ne taip atrodo kaip norėtusi smile.gif
Nusivyliau...Na bet gal dar išeis 'susidraugauti'
Įdomu kaip kitoms, ar gerai dengiasi?
Atsakyti
Žiūrinėjau šiandien tuos XXL shine nude blizgesiukus, bet įspūdžio nepaliko, nes spalvų ant lūpų beveik nesimato ir visos labai panašios..Tad įsigijau paprastą XXL shine blizgesiuką 07 numeriuką ir esu patenkinta, spalvytė gerai matosi ant lūpų ir gražiai žvilga wub.gif Bei pirkau jau antrąjį Multi action tušą, labai patinka jis man ax.gif ir dovanų gavau už 1 ct rankų kremuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 28 spalio 2010 - 16:52
QUOTE(agnite @ 2010 10 28, 17:23)
Įdomu kaip kitoms, ar gerai dengiasi?

dengiasi normaliai, bet kadangi skysti tie blizgiai, reik daug tept. Bet kai daug pritepi, tada dar aplink lūpas nuteka arba apsimozoji, kas labai šiaip sau atrodo doh.gif O ta lengva spalvelė daug prisimozojus vistiek po 5-10min į lūpas susigeria ir dingsta. Deja išties spalvos gražiau atrodo bonkutėj, nei ant lūpų... verysad.gif
Amber123 sorius, kad nuotraukos neįkėliau, truptutį nelaimė šeimoj, nebuvo kada visai. Bet matau, kažkas jau padirbėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 10 14, 14:37)
Tiesą sakant dar vienas minusiukas šiai pudrai iš manęs dėl kvapo - erzinantis, bent jau mano uoslės receptorius  rolleyes.gif

Na nusipirkau šią pudrą, kvapo jokio nejaučiu..bet esu gana patenkinta produktu..gražiai padengia veidą, maskuoja gerai, ir jos reikia lb nedaug veidui.. thumbup.gif pirmą kart kai paspaudžiau tai nžnojau kur likutį padėti.. biggrin.gif

beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 10 30, 16:23)
beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?.. doh.gif  4u.gif

man labai patinka crazy about color skaistalai wub.gif (bet ju jau nebera prekyboje verysad.gif unsure.gif ) i juos panasus man tie naujieji multicolor skaistaliukai (swatchuose skaiciau atsiliepimus kad jie pigmento daug neturi, bet labai geras dalykas kaip highleiteris thumbup.gif pati mastau abejas spalvytes dar pasiziuret bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 30, 19:02)
man labai patinka crazy about color skaistalai wub.gif (bet ju jau nebera prekyboje verysad.gif  unsure.gif )

O pas mus (Panevėžy) yra tų skaistaliukų. Kaina: 5,99lt. ir niekas neperka.. g.gif smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 28, 21:59)
Amber123 sorius, kad nuotraukos neįkėliau, truptutį nelaimė šeimoj, nebuvo kada visai. Bet matau, kažkas jau padirbėjo  smile.gif

Viskas ok unsure.gif svarbu, kad viskas susitvarkytu seimai, kad ir kas tai bebutu unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 10 30, 16:23)
1.Na nusipirkau šią pudrą, kvapo jokio nejaučiu..bet esu gana patenkinta produktu..gražiai padengia veidą, maskuoja gerai, ir jos reikia lb nedaug veidui.. thumbup.gif pirmą kart kai paspaudžiau tai nžnojau kur likutį padėti.. biggrin.gif

2.beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?.. doh.gif  4u.gif

1. Na, čia visoms gal skirtingai, aš antrąkart nekartočiau jos mirksiukas.gif

2. Aš tai šituos turiu, į pabaigą jau, labai norėčiau dar nusipirkti, tik nežinau ar jų dar yra essence stenduos. Tiesa, ji turi tokio blizgumo, bet man tai netrukdo, kadangi oda nėra labai iš baltųjų, tai tų žėručių nedaug ir matosi.
Mano spalva ruda (bronzing star-03).

user posted image
Atsakyti