radau kaip realiai atrodo spalvytes
Toffee Forever, Nude Kiss, Light Candy, Pure Beauty
QUOTE(Geismas @ 2010 10 26, 21:03)
Tokia kokia pakuotėj ir gaunasi Aš tai švelniau perbraukiu, kad nebūtų tokia intensyvi
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=7PISbduK5qs
Niekas nematė šitų daikčiukų? Žinau, kad labai patogu tie štampukai, bet kažkokios kitos firmos tai gana brangiai gaunasi essence turėtų būti ''papigiai''
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=7PISbduK5qs
Niekas nematė šitų daikčiukų? Žinau, kad labai patogu tie štampukai, bet kažkokios kitos firmos tai gana brangiai gaunasi essence turėtų būti ''papigiai''
stampu lietuvoj nera, pirkau vokietijoj kazkas iki 3 euru su viena stampu palete
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 27, 15:22)
Dekui, merginos reiks begt i eurokosa tu antakiu seseliuku, tikiuosi spavla prie veido tiks
jei netiks antakiams, galesi naudot kaip paprastus seselius, jie matiniai, puikiai tinka padumavusiam akiu makiazui
matosi kad blizgesys skystas labai, užtai ruožais dengia. Atrodo ant lūpų baisiai, bent jau šiose nuotraukose
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 28, 14:06)
matosi kad blizgesys skystas labai, užtai ruožais dengia. Atrodo ant lūpų baisiai, bent jau šiose nuotraukose
Kas blogiausia, kad man ir realiai ant lūpų ne taip atrodo kaip norėtusi
Nusivyliau...Na bet gal dar išeis 'susidraugauti'
Įdomu kaip kitoms, ar gerai dengiasi?
Žiūrinėjau šiandien tuos XXL shine nude blizgesiukus, bet įspūdžio nepaliko, nes spalvų ant lūpų beveik nesimato ir visos labai panašios..Tad įsigijau paprastą XXL shine blizgesiuką 07 numeriuką ir esu patenkinta, spalvytė gerai matosi ant lūpų ir gražiai žvilga Bei pirkau jau antrąjį Multi action tušą, labai patinka jis man ir dovanų gavau už 1 ct rankų kremuką
QUOTE(agnite @ 2010 10 28, 17:23)
Įdomu kaip kitoms, ar gerai dengiasi?
dengiasi normaliai, bet kadangi skysti tie blizgiai, reik daug tept. Bet kai daug pritepi, tada dar aplink lūpas nuteka arba apsimozoji, kas labai šiaip sau atrodo O ta lengva spalvelė daug prisimozojus vistiek po 5-10min į lūpas susigeria ir dingsta. Deja išties spalvos gražiau atrodo bonkutėj, nei ant lūpų...
Amber123 sorius, kad nuotraukos neįkėliau, truptutį nelaimė šeimoj, nebuvo kada visai. Bet matau, kažkas jau padirbėjo
QUOTE(Safe @ 2010 10 14, 14:37)
Tiesą sakant dar vienas minusiukas šiai pudrai iš manęs dėl kvapo - erzinantis, bent jau mano uoslės receptorius
Na nusipirkau šią pudrą, kvapo jokio nejaučiu..bet esu gana patenkinta produktu..gražiai padengia veidą, maskuoja gerai, ir jos reikia lb nedaug veidui.. pirmą kart kai paspaudžiau tai nžnojau kur likutį padėti..
beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?..
QUOTE(patrakusi @ 2010 10 30, 16:23)
beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?..
man labai patinka crazy about color skaistalai (bet ju jau nebera prekyboje ) i juos panasus man tie naujieji multicolor skaistaliukai (swatchuose skaiciau atsiliepimus kad jie pigmento daug neturi, bet labai geras dalykas kaip highleiteris pati mastau abejas spalvytes dar pasiziuret )
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 30, 19:02)
man labai patinka crazy about color skaistalai (bet ju jau nebera prekyboje )
O pas mus (Panevėžy) yra tų skaistaliukų. Kaina: 5,99lt. ir niekas neperka..
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 28, 21:59)
Amber123 sorius, kad nuotraukos neįkėliau, truptutį nelaimė šeimoj, nebuvo kada visai. Bet matau, kažkas jau padirbėjo
Viskas ok svarbu, kad viskas susitvarkytu seimai, kad ir kas tai bebutu
QUOTE(patrakusi @ 2010 10 30, 16:23)
1.Na nusipirkau šią pudrą, kvapo jokio nejaučiu..bet esu gana patenkinta produktu..gražiai padengia veidą, maskuoja gerai, ir jos reikia lb nedaug veidui.. pirmą kart kai paspaudžiau tai nžnojau kur likutį padėti..
2.beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?..
2.beje, kokius skaistalus ar highliterį patartumėte, norėčiau kad gražų švytėjimą priduotų..kažkada lygtais skaičiau apie kažkokį gyrė neblogą, ale jau nepamenu..o gal jo jau nebėra prekyboje?..
1. Na, čia visoms gal skirtingai, aš antrąkart nekartočiau jos
2. Aš tai šituos turiu, į pabaigą jau, labai norėčiau dar nusipirkti, tik nežinau ar jų dar yra essence stenduos. Tiesa, ji turi tokio blizgumo, bet man tai netrukdo, kadangi oda nėra labai iš baltųjų, tai tų žėručių nedaug ir matosi.
Mano spalva ruda (bronzing star-03).