Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(NickaD @ 2010 10 26, 10:35)
Na ir kaip ji jums? ax.gif

Tiesa pasakius, dar neseniai ja turiu, bet kolkas galiu pasakyti, kad lengvute, smagi, tikrai nesudaro miltu sluoksnio ant veiduko smile.gif spalvu numeracija keistoka ir testeriai ne visu yra, beje, vienoj eurokoj konsultante man kazka male, kad jin visai netinka misriai odai, liepe pirkti UMOS arba Gabriele Salvete, bet ten tokia konsultante, kad isvis doh.gif rimtai galejo ir nusipezeti. Tiesa, mano oda begalo alergiska, misri dabar i sausuma, tai priekaistu tikrai neturiu, o man nesvietiskai sunku prisitaikyti priemones, ka jau kalbeti apie dekoratyvine kosmetika smile.gif
Aj ir dabar daugelyje Euroku akcija, kainuoja 9lt su kapeikom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 10 26, 10:35)
Na ir kaip ji jums? ax.gif

kelis puslapius atgal esu parašius atsiliepimą mirksiukas.gif Matiškumą išlaiko labai gerai, tik galėtų daugiau maskuot smile.gif
Atsakyti
O tos, kurios turite antakiu seselius, gal pakomentuotumete, kaip tamsesne spalvyte? ar tikrai jin tamsiai ruda gaunasi? labai gaila, kad nera testeriu unsure.gif
Atsakyti
Tokia kokia pakuotėj ir gaunasi wink.gif Aš tai švelniau perbraukiu, kad nebūtų tokia intensyvi ax.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=7PISbduK5qs
Niekas nematė šitų daikčiukų? Žinau, kad labai patogu tie štampukai, bet kažkokios kitos firmos tai gana brangiai gaunasi ax.gif essence turėtų būti ''papigiai''
Atsakyti
Štai gavau iš Eurokos laišką kur galima rasti Kaune atnaujintą reguliarią kolekciją:
PC ,,Maxima“ Pramonės pr.
Laisvės al.97
PC ,,IKI“ Kovo 11-os g.22
PC ,,Molas“ Baršausko g.66a
PC"AKROPOLIS“ Karaliaus Mindaugo pr.49
V. Krėvės pr. 97
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 26, 18:49)
O tos, kurios turite antakiu seselius, gal pakomentuotumete, kaip tamsesne spalvyte? ar tikrai jin tamsiai ruda gaunasi? labai gaila, kad nera testeriu unsure.gif

turiu. ji labai gera ir šiaip labai mažai naudojasi. taip, gaunasi tamsiai ruda spalvytė. tepasi gerai, išsilaiko irgi labai gerai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką galit pasakyti apie Essence lūpų dažus? Kaip laikosi, tepasi ar nesausina lūpų?
Atsakyti
Nusipirkau mineralinę pudrytę, bet išbandyt dar nespėjau. smile.gif
Bebūdama eurokos'e pamačiau essence skystas pudras.
Gal galite patarti kurios geros? Neužkemša porų?
Aš galvoju, kad gal šita ne tokia jau bloga?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 10 27, 11:37)
user posted image

Esu sita isbandziusi, net 2 kartus pirkau... na sakyciau ji labiau vasarai tinka.. nera riebi, yra lengva, na bet maskavimo mazkai man, smile.gif
Atsakyti
Ar isbandet kurios tuos naujus nude kolekcijos blizgius? nu jau toooooookios spalvos.. idomu kaip konsistencija.. ar nesubega i rauksles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 26, 18:49)

Aš turiu, man išeina tikrai tamsiai ruda wink.gif
Papildyta:
QUOTE(NickaD @ 2010 10 27, 11:37)
user posted image

Turėjau, stebukol nebuvo, maskavo mažai, matiškumo nelaikė.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 27, 21:47)
Ar isbandet kurios tuos naujus nude kolekcijos blizgius? nu jau toooooookios spalvos.. idomu kaip konsistencija.. ar nesubega i rauksles g.gif

Gražūs? bigsmile.gif aš nesibastau poparduotuves, kai neriekia nieko, tai nežinau jokių naujovių biggrin.gif
Atsakyti
http://beautifulwith...e-fall-1004.jpg

Amber, šiuos turėjai omeny? Noriu viršutinio ir apatinio, spalvos nerealios doh.gif
Atsakyti