Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Humbega @ 2010 08 12, 12:29)
O saulėteky yra ta sunclub plytelė? smile.gif

Ne 4u.gif
Atsakyti
merginos o kur klaipedoje jau uzmatete nauja essence kolekcija (return to paradise)? as dar kiek maciau seni stendai yra g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 08 13, 00:56)
Niu jau 50% visom prekem per daug gerai butu.  biggrin.gif Kiek pamenu dar nebuvo visam essencui nuolaidu, tai man ir tie 10-30% daugumai butu lb gerai.  lotuliukas.gif

Galima pasvajot rolleyes.gif tai aisku geriau, kad ir 10-30%, negu nieko smile.gif
Atsakyti
PC parke išparduotuvėj eclipse šešėliai po 7 lt, diamond powder po 8 lt
Atsakyti
7lt uz seselius vis dar daugoka, bet jau panasiau laugh.gif gal matete kiek nukainuotas Eclipse nagu lakas?
Atsakyti
Nebuvo
Atsakyti
Siandien buvau dvejose Eurokos, labai mazai prekiu kurioms pritaikyta nuolaida, tai nieko ir neisigijau is Essence schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri vilniuj matėt užsilikusių creamylicious šešėlių?
Atsakyti
Aga, aš taip pat buvau Eurokos tikėdamasi pamatyti stendą su daug lapelių, kuriuose surašytos nuolaidos... bet buvo beveik taip, kaip visada, nuolaidos stende tik kelios.. Didelės nuolaidos buvo Crazy about colors ir Sun club kolekcijoms, taigi įsigijau visų išgirtą crazy about colors blush'ą.. dar viliojuosi ir nagų laku 4u.gif
Atsakyti
Merginosa, kaip manot, įmnoma supresuoti essence blizgučius?
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2010 08 14, 23:02)
Didelės nuolaidos buvo Crazy about colors ir Sun club kolekcijoms, taigi įsigijau visų išgirtą crazy about colors blush'ą.. dar viliojuosi ir nagų laku 4u.gif

Nesuprantu mano Eurokos nebuvo tam blushui nuolaidu doh.gif Sun Club kolekcijos isvis Panevezyje nebuvo verysad.gif
Atsakyti
ar apsimoka pirkti? daug tų popierėlių? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti