Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

nea,geriau nemesk jokių akcijų,bo manniekonereikia mellow.gif biggrin.gif
Bet ačiū už pasiūlymą 4u.gif
ir nemanau,kad čia offtopinimas,gi ne apie faršo išpardavimą kalbam biggrin.gif

oo pure serija.O kompaktinių pudrų yra joje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 spalio 2010 - 21:22
QUOTE(reeva @ 2010 10 23, 22:22)
nea,geriau nemesk jokių akcijų,bo manniekonereikia mellow.gif biggrin.gif
Bet ačiū už pasiūlymą 4u.gif

ir nemanau,kad čia offtopinimas,gi ne apie faršo išpardavimą kalbam biggrin.gif

oo pure serija.O kompaktinių pudrų yra joje?

nu žinok man irgi niekonereikia liga, bet bet bet.. hihihi.gif nėr už ką mirksiukas.gif

nu žinai.. biggrin.gif biggrin.gif visiems skirtingai gali pasirodyt...

žinok tikrai nežiūrėjau atidžiai, dirbau kaip tik 10-21, kaip ir ten veikė salelė grožio ta Essence, tai prabėgom tik pamačiau, kad du stendai iš abiejų pusių su skirtingom kolekcijom ir lyg kažkokį kaip kremo tūbelėj Pure kažką užmačiau unsure.gif
Atsakyti
Prireklamavot merginos matt coata - teko per pora eurokosu pereiti, kad rasciau lotuliukas.gif ar tik man ar tikrai tas buteliukas toks mazutis pasirode biggrin.gif Pirmadieni isbandysiu kaip veikia, nete maciau piesia matinius ornamentus su juo ant vienspalvio blizgaus lako thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 23 spalio 2010 - 21:37
zvilgsnis i naujus produktus biggrin.gif
http://www.parokeets...e-up-fall-2010/
tie naujieji skaistaliukai man panasus i crazy about color (kazkur dar skaiciau atsiliepima, kad mazai pigmentuoti ir labiau tinka kaip highleiteris mirksiukas.gif ) kazkaip as tikejaus matiskesniu skaistaliuku verysad.gif g.gif
Atsakyti
Gražūs skaistaliukai ir dar labai patiko kiek video mačiau šešėliai, žvilgūs žalsvi ir po keturis kur yra... smile.gif wub.gif
Atsakyti
kaip fainas tas mano žaliasis lakas lakuoja wub.gif
vieno sluoksnio užteko
Atsakyti
Nusipirkau NUDE blizgį, tokį ale oranžinės spalvos... Laaaabai patiko. thumbup.gif Man visi essence blizgiai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jau visur yra ta "nauja" essence kolekcija?

QUOTE(Almost @ 2010 10 23, 22:57)
be to, kaip sakė pardavėja, kitąmet turėtume turėti Surfer Babe kolekciją ir dar kažkokias 4 naujas, ar tai viso 4 naujos bus, kurias jau tikrai reklamose esu mačiusi visur kitur, o Lietuvoje nebuvo...  unsure.gif pavadinimų nebeprisimenu, nes per pietų pertrauką greit bėgau info gaudyt ir top coat'o pirkt hihihi.gif

Pradžiuginai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Almost,2010 10 25, 10:55]
iki kada bus akropoly tie stendai? 4u.gif reiktu kokia dienele uzbegt pasizvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 25, 15:04)
iki kada bus akropoly tie stendai? 4u.gif  reiktu kokia dienele uzbegt pasizvalgyt bigsmile.gif

tik vieną dieną tebuvo, šeštadienį. bet, kaip jau ir maniau iškart, ekspoziciniai tik buvo, nieko pirkt nedavė iš jų cray.gif
Atsakyti
almost gi atsiras jie veliau pas mus mirksiukas.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
radau dar nuorodele apie multi color skaistaliukus biggrin.gif
http://www.pinkmelon...ashionista.html
Atsakyti