Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Aciu, kad pranesete apie matt coata drinks_cheers.gif as taip jo laukiau biggrin.gif net galvojau jau koki kitos firmos matini pirkti laka, bet gerai, kad iskentejau thumbup.gif beje kokia jo kaina? Ar visikai matinius nagus padaro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 22 spalio 2010 - 19:14
aha,padaro visiškai matinius,tik dviejų sluoksnių bent man reikėjo,bo po pirmo sluoksnio matėsi blizgūs ruoželiai kraštuse nago (na bet čia jau mano lakavimo ypatumai biggrin.gif )
kaina-7lt.
Papildyta:
user posted image

tik labai nemuškit dėl lakavimo,dar nepasiekiau tobulumo,bet labai stengiuosi biggrin.gif
Nagų lakas Essence "My boyfrieds jeans" ir matinis top'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 22 spalio 2010 - 19:59
buvau siandien klaipedos big eurokos tai return to paradise yra nukainuota jau ir visko dar yra jei kam reikia 4u.gif
nauju prekiu asortimento nemaciau schmoll.gif jei kas klaipedoj pamatysit praneskit rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

dar šian šitą laką papirkau.Viskas,rišu su lakais doh.gif biggrin.gif
Nors dar ir kokio šviesaus reikėtų,bo visi ryškalai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 23, 21:19)
dar šian šitą laką papirkau.Viskas,rišu su lakais  doh.gif biggrin.gif
Nors dar ir kokio šviesaus reikėtų,bo visi ryškalai  unsure.gif  biggrin.gif

Ooo, šito labai reikėtų, kokia jo kaina? smile.gif
Atsakyti
6 litai be kelių centų
Atsakyti
bėkit,bėkit,bo aš paskutinį paėmiau,kaip ir matinį top'ą vakar biggrin.gif
bet čia iš nuolatinės kolekcijos,tai turėtų karts nuo karto atsirasti
Atsakyti
na ką, savo Essence kosmetikyną papildžiau dar keturiais produktais.
Matinis top coat'as - reeva išreklamavo, tai bėgau ieškot. Paskutinį prigriebiau, išbandžiau ant lako su žėručiais - skirtumas tikrai matosi. Bandysiu ant visokių spalvų lako, kai turėsiu laiko daugiau. Užskaitau pirkinį. Kaina šiaip 6.50, man pavyko nukaut už visus 4.83 thumbup.gif
Taip pat dovanų gauti dvispalviai šešėliai - nude rausva (tikrai toli gražu iki ryškiai rožinės jai) ir kartu "įkepta" pilka bei lengvai žalia ir irgi pilka. Nežinau, nesu šešėlių fanė, bet dovanotiems šešėliams į spalvas nežiūrim. Bandžiau ant piršto - spalvos ryškios, visai gal ir nieko.
Ir nagų lakas, be spalvos, su žėručiais. Greit džiūna, gera išeitis tuomet, kai nesinori nagų be lako, bet ir neišsirenki niekaip spalvos hihihi.gif

user posted image

kažkaip kai tik aprašinėju kažkokią turimą kosmetiką, taip ir norisi daryt swatch'ų blog'ą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

be to, kaip sakė pardavėja, kitąmet turėtume turėti Surfer Babe kolekciją ir dar kažkokias 4 naujas, ar tai viso 4 naujos bus, kurias jau tikrai reklamose esu mačiusi visur kitur, o Lietuvoje nebuvo... unsure.gif pavadinimų nebeprisimenu, nes per pietų pertrauką greit bėgau info gaudyt ir top coat'o pirkt hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 23, 20:49)
...
nauju prekiu asortimento nemaciau schmoll.gif  jei kas klaipedoj pamatysit praneskit rolleyes.gif  4u.gif

Akropolio Eurokose turėtų būti šio mėnesio pabaigoje (tas reiškia kitą savaitę) arba lapkričio pradžioje smile.gif
Atsakyti
hahaha, blogė ta reeva,ne kitaip hihihi.gif
o kodėl tu jį tai papigiaj gavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 spalio 2010 - 21:04
QUOTE(reeva @ 2010 10 23, 22:04)
hahaha, blogė ta reeva,ne kitaip hihihi.gif
o kodėl tu jį tai papigiaj gavai?

ha, kuri dabar blogesnė? liezuvis.gif nail.gif
pas mus šiandien vyko "Eurokos ir Essence grožio valandos" ir žodžiu ten radau netyčia skrajutę -25proc. visai nenukainotai Essence produkcijai. Tai ir pačiupau jį... Galioja nuolaida dar ir rytoj, bet, mano nelaimei, rytoj išvažiuoju į kitur ir nieko nebenusipirksiu turbūt doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nepagaunu,kodėl Klaipėdoj visada daugiau visokių akcijų negu Vilniuj?
Na,bent Essence kosmetiką liečiančių unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 23, 22:11)
nepagaunu,kodėl Klaipėdoj visada daugiau visokių akcijų negu Vilniuj?
Na,bent Essence kosmetiką liečiančių unsure.gif

brangioji, pas jus akre yra eurokos? tai lauk - turėtų paskelbt manau ir ten Clinians ir Essence dieną... bent jau Šiauliuose, Kaune ir Klaipėdoje jau buvo. Dar ir dovanų davė, jei su kuo nors rožiniu atėjai. Aš tą laką ir šešėlius gavau hihihi.gif turėjau rožinius auskarus. tai va žodžiu sek fb eurokos naujienas ir žinosi mirksiukas.gif
Atsakyti