Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Kaip gaila, kad nebus.. doh.gif doh.gif
Mergaitės, o aš norėjau paklausti, gal yra kokia internetinė parduotuvė, kuri pardavinėja "essence" kosmetiką arba bent jau vieną kitą kolekciją? Gal kokia Vokietijoj yra? g.gif
Atsakyti
*****, kaip gaila, kad nebus tos "Show Off" kolekcijos. verysad.gif Tiek gerų dalykelių užmačiau.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 10 14, 20:44)
Kaip gaila, kad nebus.. doh.gif  doh.gif
Mergaitės, o aš norėjau paklausti, gal yra kokia internetinė parduotuvė, kuri pardavinėja "essence" kosmetiką arba bent jau vieną kitą kolekciją? Gal kokia Vokietijoj yra? g.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 14, 21:21)
*****, kaip gaila, kad nebus tos "Show Off" kolekcijos. verysad.gif Tiek gerų dalykelių užmačiau.

aha ir man gaila verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 10 14, 20:44)
Kaip gaila, kad nebus.. doh.gif  doh.gif

vokietijoj essence prekiauja:
DM

Drospa/Ihr Platz

Rossmann

Schlecker

Müller

Galeria Kaufhof

Kaufland (ne visi)

4u.gif
Atsakyti
Labai galiu pagirti akių pieštuką Long lasting, tikrai visą dieną išlaikė, nei nubyrėjo, nei apsitrynė thumbup.gif
Išbandžiau iš denim serijos juodą nagų laką thumbup.gif lengvai dengiasi, blizgėjimo nedaug, bet va man jis jau tą pačią dieną apsitrynė ir teko nuvalyt g.gif gal blogą pagrindą naudojau?Gal galit parekomenduot kokį? nes, skaičiau atsiliepimus jog essence lakai jums atlaiko iki savaitės bigsmile.gif
Atsakyti
aš be pagrindo tepu,ir tik top coat'ą kartais kai neužtingiu,tai man laisvai tris-keturias dienas laiko,paskui jau atsibostas ir nusivalau biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta šiuo pieštuku:
user posted image
Labai minkštas, spalvytė labai juoda, paprasta išretušuoti, tik dėl laikymosi negaliu garantuoti, nes visad užtvirtinu juodu šešėliu (tapo įpročiu blush2.gif )
Atsakyti
Nusipirkau paskutinį blizgį. Kaip ir daugelis essence blizgių - gražiai blizga ir gražiai atrodo... mirksiukas.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
matau kad kai kurioms essence prekytems daro jau nuolaidas, kazin kada mes sulauksim to naujojo asortimeto bigsmile.gif
http://www.essence.e...skaistalai.html
(labai laukiu tu naujuju multicolor skaistaliuku, seseliu keturiu spalvu) gal kas zino ar lt jie bus g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 10 19, 21:01)
Nusipirkau paskutinį blizgį. Kaip ir daugelis essence blizgių - gražiai blizga ir gražiai atrodo... mirksiukas.gif  4u.gif
user posted image

spalvos nesuteikia, taip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 10 20, 20:56)
spalvos nesuteikia, taip?smile.gif

Suteikia, bet tokią labai jau neryškią. smile.gif Bet, vat blizga tai labai super. thumbup.gif
Atsakyti
negaliu atsidžiaugt kompaktine pudra thumbup.gif matiškumą puikiai išlaiko, o galvojau, kad su mano oda tai neįmanoma doh.gif labai natūraliai atrodo, veido spalvą sulygina, galėtų daugiau maskuot, bet ne tokia jos paskirtis žinoma smile.gif
Atsakyti