Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

gal kas kartais uzmatet kur klaipedoje isparduodama return to paradise, ir kiek tie lapeliai su nuolaida dabar kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 12, 19:40)
gal kas kartais uzmatet kur klaipedoje isparduodama return to paradise, ir kiek tie lapeliai su nuolaida dabar kainuoja? 4u.gif

Aš vakar pirkau lapelius ir lūpų dažus, tai vienas kainavo 4.95, o kitas 3,75 (įtariu, kad ši kaina lapelių, nes ant čekio matos užrašas para..., o kur lūpų dažai pirkti parašyta essenc ax.gif
Papildyta:
Artimiausia Essence kolekcija:
http://www.essence.eu/?id=655&L=3
Atsakyti
Laukiu naujos kolekcijos ^^ nusiziurejau seselius, gal net 2 spalvu prigriebsiu rolleyes.gif
Is return to paradise ispardavimo isigyjau 2 pilkai rudus blizgius, labai patenkinta esu jais wub.gif zaliojo lako jauciu nebegausiu niekur verysad.gif

Pastebejau, kad man nuo naudojamo lako valiklio nagai issauseja, o kaip del Essence? Ar labai valiklis sausina nagus? Nes galvoju ar prigriebti kokosu kvapo ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 13, 10:10)
Laukiu naujos kolekcijos ^^ nusiziurejau seselius, gal net 2 spalvu prigriebsiu  rolleyes.gif 
Is return to paradise ispardavimo isigyjau 2 pilkai rudus blizgius, labai patenkinta esu jais  wub.gif zaliojo lako jauciu nebegausiu niekur  verysad.gif

Parašiau až Jums dėl lako 4u.gif

Aš iš naujos kolekcijos jaučiu visus tris šešėlių komplektukus paimčiau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje dar kur matė denim kolekcijos mėlynų nagų lakų? verysad.gif
Atsakyti
Man tai toks įspūdis, kad Metallics pavadinimo stilizaciją nuo Metallicos logo kažkiek nusižiūrėjo... Arba man jau vaidenasi dėl didelės meilės šiai grupei biggrin.gif
O man tai ta blizgi kolekcija kažkaip... schmoll.gif Labiau laukiau kažko matinio mastau.gif
Atsakyti
Nusipirkau sios firmos nagu laka ir esu labai patenkinta nepalieka dryziu,sodri spalva,zodziu atradimas man smile.gif
Atsakyti
kazin o tos naujos kolekcijos metallic papuosalai ar bus pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 12, 19:16)
aš tai šepetėliu tepu,man labiau patinka biggrin.gif

paklausiau dar Eurokos konsultantę, tai ir sakė, kad geriausia tokią pudrą tepti su šepetėliu smile.gif
Atsakyti
va radau nuorodele i naujuosius metallics papuosalus, tik kazin ar jie bus pas mus g.gif
http://www.chicprofi...liday-2010.html
Atsakyti
labai norėčiau,kad būtų,bet jaučiu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 10 13, 12:09)
Gal kas Vilniuje dar kur matė denim kolekcijos mėlynų nagų lakų? verysad.gif

Žinau kad yra prie Vilniaus , Lentvaryje eurokose, ir žalias ir mėlynas.. 4u.gif

O aš norėjau paklausti kaip su skystom pudrom, visas išnaudojau reikia pirktis, Reikia kad maskuotų kažkiek,bet neatrodytų kaip su kauke.. oda mišri..
Kokie atsiliepimai būtų apie "Stay all day" ir " soft natural"?..Norėtųsi kad veido oda atrodytų sveikai.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti