Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Black&White @ 2010 10 06, 17:25)
Nu blyn, o kaune nieks nemate ispardavimo?  blink.gif

Mačiau ir Šilainių Maximoj išpardavimas mirksiukas.gif ir šiaip nuolatinei kolekcijai nuolaidų yra, blizgiams, pudroms, skaistalams kai kuriems smile.gif reiks gal nusipirkti kompaktinę Mineral pudrą g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites hi.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image

siandie nupirkau si pilkai- rusva seseli. realybeje atrodo graziau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 07 spalio 2010 - 23:05
QUOTE(NickaD @ 2010 09 30, 21:04)
Kadangi jau įdėjote, tai... 4u.gif
Turiu nusipirkus vidurinį (geltoną) šaldantį blizgį. Efektas geras, viskas gerai, bet spalvos nėra. Kaip paprastas baltas permatomas blizgis, o norėtųsi spalvos.
O kiti (raudonas ir violetinis) suteikia kokią didesnę spalvą? g.gif

Vis dar turiu užsilikusį nuo pavasario pabaigos rausvąjį blizgesiuką, spalvos jokios neduoda, apart bespalvį blizgesį. Man jis patinka, kai noriu paryškinti lūpdažio spalvą, ai ir dar kvepia neblogai biggrin.gif
iš pat pradžių pasikandžiojo, dabar jau nebejaučiu jokių dygliukų cool.gif

Šiandien planuoju prasukti pro Eurokos'ą , tai gal kuri galėtų parekomenduoti tušą akims? Na, kuris labiausiai yra patikęs... Turėjau aš tokį vieną oranžiniame apvalkele, tai patiko, bet norėtųs dar kokį kitą išbandyti, gal yra geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 10 08, 10:44)

Šiandien planuoju prasukti pro Eurokos'ą , tai gal kuri galėtų parekomenduoti tušą akims? Na, kuris labiausiai yra patikęs... Turėjau aš tokį vieną oranžiniame apvalkele, tai patiko, bet norėtųs dar kokį kitą išbandyti, gal yra geresnis  ax.gif

manau beveik visos rekomenduos šį biggrin.gif
user posted image

nuostabus tušas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 10 08, 10:58)
manau beveik visos rekomenduos šį biggrin.gif
nuostabus tušas thumbup.gif  thumbup.gif

Aš dabar atsilikusi nuo visų essence kolekcijų, tad klausimas ar dar rasiu tokį tušą prekyboje mastau.gif mirksiukas.gif nebus deficitas? unsure.gif
Atsakyti
šis tušas iš nuolatinės kolekcijos, bet greit išperkamas, kai pirkau, tai teko po kelis Eurokosus pavažinėt, kad gaučiau doh.gif bet tokio lakstymo vertas biggrin.gif
Atsakyti
Inspiratative, dėkui už pagalbą 4u.gif bėgsiu pasidairyt, gal ir man dar liko biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 10 08, 11:18)
šis tušas iš nuolatinės kolekcijos, bet greit išperkamas, kai pirkau, tai teko po kelis Eurokosus pavažinėt, kad gaučiau doh.gif  bet tokio lakstymo vertas biggrin.gif

Nu nesuprantu kodel dauguma skundziasi, kad jis greitai isperkamas ir pastoviai nera.. Kai tik einu i eurokos'a nebuvo ne karto kad multi action nabutu. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joyy @ 2010 10 05, 18:37)
Na ką, išbandžiau ir aš Denim wanted gelinį pravedimą akims. Ėmiau juodą. Pagal nuotraukas internete galvojau, kad didesnis bus, bet kaip matau tai šio užteks sočiai, juolab, jei džiūna greitai...
Tikrai neblogas, su pridėtu šepetėliu neturėjau problemų ir visą dieną atlaikė. smile.gif)

Kaip nusiplauna jis? Vakar parduotuveje pasitepiau ant rankos, tai dar siandien zyme matosi blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 10 08, 17:42)
Kaip nusiplauna jis? Vakar parduotuveje pasitepiau ant rankos, tai dar siandien zyme matosi blink.gif  biggrin.gif

Na, aš su akių makiažo valikliu valau :> Bet jei su tuo nepavyks, tai su alyvuogių aliejum tikrai turėtų 4u.gif biggrin.gif
Va, matot kaip gerai laikosi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 10 08, 14:55)
Nu nesuprantu kodel dauguma skundziasi, kad jis greitai isperkamas ir pastoviai nera.. Kai tik einu i eurokos'a nebuvo ne karto kad multi action nabutu.  biggrin.gif  4u.gif

Radau šiandien pilną skyrelį šitų tušų ploja.gif prigriebiau vieną. Buvo dar kitas, labai panašus etikete, bet ten atseit naujiena.
Atsakyti