Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Man essence lipgloss ankčiau labai patiko, bet jis buvo kitoks, ale lūpų putlintojas ir rusvos šviesiai spalvos... Aišku, nieko jis nedidino, bet man labai patikdavo, kad išsilaikydavo labai labai labai ilgai... o šitie, na nusipirkau aš tą raudoniuką, bet nieko nei jis man išsilaiko ilgai, nei ką... Visiškai nusivylus...
Atsakyti
gaila, bet dar niekur nemaciau kad return to paradise butu nukainuota, sakykit gal kas klaipedoje uzmate kur pigiau yra siai kolekcijaai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 03, 20:19)
gaila, bet dar niekur nemaciau kad return to paradise butu nukainuota, sakykit gal kas klaipedoje uzmate kur pigiau yra siai kolekcijaai bigsmile.gif  4u.gif

Hmm as ir laukiu kada bus nukainota g.gif Tik man Kaune reikia 4u.gif
Atsakyti
Return to paradise dar palaukt reikėtų, nes pasak konsultančių tai "dar nauja kolekcija"...
Sakykit merginos, jau išbandėt tuos denim wanted "lopus"? Manau ant džinsų tikrai gerai atrodo... g.gif
Dvejoju pirkti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 10 03, 21:28)
Hmm as ir laukiu kada bus nukainota  g.gif Tik man Kaune reikia  4u.gif

As irgi medzioju Return to paradise ispardavima Kaune, tai jei ka- praneskite 4u.gif
Atsakyti
Na ką, išbandžiau ir aš Denim wanted gelinį pravedimą akims. Ėmiau juodą. Pagal nuotraukas internete galvojau, kad didesnis bus, bet kaip matau tai šio užteks sočiai, juolab, jei džiūna greitai...
Tikrai neblogas, su pridėtu šepetėliu neturėjau problemų ir visą dieną atlaikė. smile.gif)
Atsakyti
Vilniuje, parke išparduodama paradise kolekcija. Blizgiai kainuoja 4.70 4u.gif
Atsakyti
oze taipat isparduodama return to paradise kolekcija
Atsakyti
Stai kokiu ranku kremu sulauksime 2010 lapkricio - gruodzio menesiais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 06, 16:11)
Stai kokiu ranku kremu sulauksime 2010 lapkricio - gruodzio menesiais

jeigu jie kvepės taip pat gardžiai, kaip ir praėjusių metų, tai griebsiu visus į sandėlį, bus niekas nesvarbu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 05, 19:43)
Vilniuje, parke išparduodama paradise kolekcija. Blizgiai kainuoja 4.70  4u.gif

QUOTE(LoveKitty @ 2010 10 06, 12:53)
oze taipat isparduodama return to paradise kolekcija

Nu blyn, o kaune nieks nemate ispardavimo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 10 06, 17:25)
Nu blyn, o kaune nieks nemate ispardavimo?  blink.gif

yra, pramones maximoj, katik maciau mirksiukas.gif
Atsakyti