Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(BabyGirl @ 2010 08 11, 23:11)
o koki pagrinda naudojat? o virsutiniam sluoksniui? vis nerandu tokio, kuris tiktu  g.gif

Pagrindui naudoju šį:

user posted image

O ant viršaus tepu Avon smudge fixer. Senokai jį turiu, tad nežinau ar bėra prekyboje, bet jis ne tik apsaugo nagų laką, bet ir padailina jo padengimą (lygiau viskas atrodo). Tokių dalykų yra ir kitų firmų.

user posted image

Bet esu naudojus ir kitokių ir visi daugiau mažiau gerai veikia. Turbūt turiu gerus nagus, nes man dauguma nagų lakų laiko normaliai. Kaip lakui už 6 litus nekeliu reikalavimo laikyti savaitę.
Dar dauguma merginų, ypač Youtube, giria šį pagrindą:

user posted image

Bet čia jau toks offtopic doh.gif
Atsakyti
Kaune Saulėtekio Eurokose išpardavimas prasidės ne anksčiau 25 d, o gal vėliau.
Kaune Pramonės Maximoj išparduodama Sun delicious kolekcija.
Nauja kolekcija manęs nesužavėjo, laukiu Eclipse išpardavimo ax.gif
Atsakyti
O saulėteky yra ta sunclub plytelė? smile.gif
Atsakyti
Eclipse jauciu beveik visos laukia lotuliukas.gif idomu, kada Panevezyje prasides ir ar liks man kazko ko man reikia ax.gif
Atsakyti
Merginos, Eurokos puslapy parasyta, kad visai Essence dekoratyvinei kosmetikai nuolaidos iki 50% ! Nuo rugp 12 iki 24 dienos.

http://www_eurokos_l...p;title=Eurokos
Atsakyti
Siandien radau pc parkas eurokose vieninteli nukainuota crazy about colors blush'a, tai pasiemiau uz 6lt. Nu fainas daiktas tikrai, be jokiu bjauriu blizguciu, duoda tik svytejima odai. Liuks.
Dar pusiau i tema, prigriebiau tuo paciu catrice lupu blizgi irgi uz 6lt, ocean sunset. Labai grazi spalva ant lupu gaunas ir siaip toks malonus, nesunkus, nelabai lipnus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 08 12, 14:40)
Merginos, Eurokos puslapy parasyta, kad visai Essence dekoratyvinei kosmetikai nuolaidos iki 50% ! Nuo rugp 12 iki 24 dienos.

wa čia tai gera naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 12 rugpjūčio 2010 - 14:37
QUOTE(Black&White @ 2010 08 12, 15:40)

O Dieve doh.gif Tai jau vel kentes mano pinigine lotuliukas.gif
Atsakyti
Ūūū lialia, tikiuosi užkliūsiu ant Eclipse... Nusipirksiu šešėlius tongue.gif iš paradise pirksiu servetėles bei šešėlius wub.gif
Atsakyti
faina faina thumbup.gif imsiu nagu laku, nes man patiko - pirma karta pirkau ir tikrai likau suzaveta wub.gif
Atsakyti
Bet man labiausiai kliuna tas zodis IKI 50%, tai jauciu daugeliui bus kokia 10%-30%, o jau kokiom prastesnem, kuriu nelabai kas perka 50% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 12, 22:21)
Bet man labiausiai kliuna tas zodis IKI 50%, tai jauciu daugeliui bus kokia 10%-30%, o jau kokiom prastesnem, kuriu nelabai kas perka 50% doh.gif

Niu jau 50% visom prekem per daug gerai butu. biggrin.gif Kiek pamenu dar nebuvo visam essencui nuolaidu, tai man ir tie 10-30% daugumai butu lb gerai. lotuliukas.gif
Atsakyti