Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Almost @ 2010 09 22, 21:00)
čiut neapsisisiojau iš to noro, kai pamačiau, kad bus tokio mėlynumo spalva šitoj kolekcijoj  biggrin.gif tai šoviau šiandien į Eurokos, vos tik manasis paliko mane akropoly vieną  unsure.gif

na,aš su mėlynais nagais sunkiai draugauju.Tai reikia savo akim pamatyt.Buvau įsisvajojus,kad atveš tą Matt top Coat'ą ir aš visa būsiu labai graži su mėlynais,matiniais nagais,bet nė velnio dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 22 rugsėjo 2010 - 20:28
As siandien nusipirkau sviesiai melyna laka ir dar noriu kitu spalvu isskyrus juoda, spalvos fantastiskos<3 Tik tas eyelineris tai tooks maziukas tai nepirkau;D
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 09 22, 13:24)
kaune maciau laisves al. prie teismo. Ne paciam essence stende sudeta, o priesais kasas esancioj lentynoj. Salia nauja catrice kolekcija.
Akropoly pirmadieni dar nebuvo.

Tiesa, gal kas zino, ar lietuvoj bus matinis top-coat'as is denim kolekcijos?  g.gif

Pramones maximoj nera, sake kazkodel veluoja sita kolekcija g.gif Leksiu iki laisves dar paziuret netrukus smile.gif ax.gif
Atsakyti
niu va, laisvej prie teismo radau, pasiemiau juoda pravedima ir seselius pilkus-rozinius ax.gif
Atsakyti
Denim kolekcija jau yra Kaune Saulėteky. Nusipirkau juodą pravedimą. Sausokas, nelabai pigmentuotas, bet naudotis galima ax.gif Šepetėlis pakenčiamas 4u.gif
Labai gražios nagų lakų spalvos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 17:28)
Denim kolekcija jau yra Kaune Saulėteky. Nusipirkau juodą pravedimą. Sausokas, nelabai pigmentuotas, bet naudotis galima  ax.gif  Šepetėlis pakenčiamas  4u.gif
Labai gražios nagų lakų spalvos  thumbup.gif  4u.gif

Na va o pramones maximoj dar nebuvo verysad.gif
AS laisvej juoda pirkau, tai tikrai sausokas ir nelabai pigmentuotas, ryt bandysiu pries einant i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 09 23, 19:01)
Na va o pramones maximoj dar nebuvo  verysad.gif
AS laisvej juoda pirkau, tai tikrai sausokas ir nelabai pigmentuotas, ryt bandysiu pries einant i darba  ax.gif

Būtinai parašykit, kaip tas juodas pravedimas, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 20, 21:51)
nusipirkau siandien antakiu seselius ir ta blizgi return to paradise  g.gif

seseliai puse velnio, blizgis patiko, nelipnus, grazi spalva.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 09 23, 21:53)
Būtinai parašykit, kaip tas juodas pravedimas, labai įdomu 4u.gif

Pradzioj sunkiai tepesi, as suslapinau sepeteli, tai lengvai paskui uzsitepe. va siandien labai graziai pasidariau pravedimus po akytem, linija tokia ryski ir vientisa, su piestuku man taip neidavo thumbup.gif Virsuj akyciu dar nebandziau pravest, paprastu piestuku padariau, bet pabandysiu kada ax.gif
O kaip laikys veliau parasysiu, nes laukia 11 valandu darbo diena, tai po jos bus aisku biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel iseme is prekybos mineraline pudra biria cray.gif cray.gif
Atsakyti
Jau tas šviesiai mėlynas koks grožis wub.gif Taip pat ir pilkas,rožinis(raudonas) ant nagų atrodo biggrin.gif irgi gražūs,tik juodas man nea ir tamsiai mėlynas smile.gif
Iš kiekvienos kolekcijos kažkas mielo širdžiai yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarampa @ 2010 09 25, 16:51)
Jau tas šviesiai mėlynas koks grožis wub.gif Taip pat ir pilkas,rožinis(raudonas) ant nagų atrodo biggrin.gif irgi gražūs,tik juodas man nea ir tamsiai mėlynas smile.gif
Iš kiekvienos kolekcijos kažkas mielo širdžiai yra biggrin.gif

aš visad randu ką nors mielo iš kolekcijos naujos, bet šita paskutinė.. nu nieko nenoriu iš jos.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti