Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(BabyGirl @ 2010 09 22, 16:57)
taip norejau sidabrinio lainerio bonkutej is denim ir nera, neatveze jo, tik juoda  doh.gif tai paemiau ji, fainas, gerai laikosi, sepetelis jam skirtas dezutej neblogas pasirode

kiek kainuoja laineris?
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 09 22, 17:06)
kiek kainuoja laineris?

8.50
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2010 09 22, 17:06)
taip norejau sidabrinio lainerio bonkutej is denim ir nera, neatveze jo, tik juoda  doh.gif tai paemiau ji, fainas, gerai laikosi, sepetelis jam skirtas dezutej neblogas pasirode

O ar Jūs visus peržiūrėjot? Nes kai aš pirkau testeris tik juodas buvo, bet parduoda abi spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Coral @ 2010 09 22, 18:40)
O ar Jūs visus peržiūrėjot? Nes kai aš pirkau testeris tik juodas buvo, bet parduoda abi spalvas.

hm. 2 ar 3 perziurejau, juodi buvo, gal reikejo visus perziuret doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš šiandien šitą nusipirkau
user posted image

02 My Boyfriend's Jeans

Svarsčiau tarp šio ir šviesiai mėlyno, bet nesigailiu, kad šį čiupau. Nors nuojauta kužda, kad ir šviesų imsiu biggrin.gif
Atsakyti
Bet tokia kukli ta denim kolekcija. Šiauliuose, Bruklino Eurokose bent jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 22, 15:55)
as turiu man nepatinka, per lipnus jis

drinks_cheers.gif nepatiko ir man
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2010 09 22, 19:41)
Bet tokia kukli ta denim kolekcija. Šiauliuose, Bruklino Eurokose bent jau  g.gif

standartinė, drįsčiau teigti... buvo visko Klaipėdos Akropoly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 22, 19:03)
02 My Boyfriend's Jeans

noriu dry.gif šian kaip tik atėjau į parduotuvę,kai pradėjo tik dėlioti šitą kolekciją,tai neapžiūrėjau visko dorai
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 22, 20:49)
noriu dry.gif šian kaip tik atėjau į parduotuvę,kai pradėjo tik dėlioti šitą kolekciją,tai neapžiūrėjau visko dorai

čiut neapsisisiojau iš to noro, kai pamačiau, kad bus tokio mėlynumo spalva šitoj kolekcijoj biggrin.gif tai šoviau šiandien į Eurokos, vos tik manasis paliko mane akropoly vieną unsure.gif
Atsakyti
Mergaites,gal jau matet kur Kaune return to paradise išpardavima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 22, 20:03)

Kokia spalva bigsmile.gif bet apskritai kaip graziai nulakuoti nagai, jokios odeles neaplakuotos sakes bigsmile.gif
Atsakyti