O Kaune ar matėt kas nors? Saulėteky ir Kalniečiuose nėra
QUOTE(dontstop @ 2010 09 22, 09:58)
O Kaune ar matėt kas nors? Saulėteky ir Kalniečiuose nėra
kaune maciau laisves al. prie teismo. Ne paciam essence stende sudeta, o priesais kasas esancioj lentynoj. Salia nauja catrice kolekcija.
Akropoly pirmadieni dar nebuvo.
Tiesa, gal kas zino, ar lietuvoj bus matinis top-coat'as is denim kolekcijos?
Kauno Akropoly Denim kolekcija jau yra, vakar maciau
VCUP'e yra denim (ir catrice nauja)
Ačiū, merginos
vis senai ziurejau ziurejau ir siiandien papirkau si,uzsinorejau kazko paprasto tj lb mane nustebino sis,kvapas labai malonus,neper saldus,lipnus,ilgai laikosi,o kaina super
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 09 22, 16:39)
vis senai ziurejau ziurejau ir siiandien papirkau si,uzsinorejau kazko paprasto tj lb mane nustebino sis,kvapas labai malonus,neper saldus,lipnus,ilgai laikosi,o kaina super
kiek kainuoja?
QUOTE(atira01 @ 2010 09 22, 15:55)
as turiu man nepatinka, per lipnus jis
Tada musu poreigiai is blizgio skirtingi nes mantj lb patinka kad lipnus
taip norejau sidabrinio lainerio bonkutej is denim ir nera, neatveze jo, tik juoda tai paemiau ji, fainas, gerai laikosi, sepetelis jam skirtas dezutej neblogas pasirode
Papildyta:
blizgiai- vienas toks baby pink atspalvio, be blizguciu, slapiu lupu efekta suteikia, nera labai pigmentuotas, antras - su sidabriniais blizguciais, graziai zeri ir irgi skaidrus. lipnoki, bet man patinka tokie. kvepia maloniai, saldziai.
seseliai pigmentuoti, pakankamai ryskus. labiausiai patiko 03 (rozinis ir sidabrinis atspalviai) irgi blizgus, turi sidabriniu labai smulkiu blizguciu, gerai dengiasi
piestukai buvo, nelabai man, turi daug stambiu blizgiu daleliu
nagu lakai grazus, ypac pilkas, tamsiai melynas, kaip mano skoniui. ryskiai rozinis dar nieko, vasarai tiks arba pedikiurui
Papildyta:
blizgiai- vienas toks baby pink atspalvio, be blizguciu, slapiu lupu efekta suteikia, nera labai pigmentuotas, antras - su sidabriniais blizguciais, graziai zeri ir irgi skaidrus. lipnoki, bet man patinka tokie. kvepia maloniai, saldziai.
seseliai pigmentuoti, pakankamai ryskus. labiausiai patiko 03 (rozinis ir sidabrinis atspalviai) irgi blizgus, turi sidabriniu labai smulkiu blizguciu, gerai dengiasi
piestukai buvo, nelabai man, turi daug stambiu blizgiu daleliu
nagu lakai grazus, ypac pilkas, tamsiai melynas, kaip mano skoniui. ryskiai rozinis dar nieko, vasarai tiks arba pedikiurui