Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Inspiratative Užpavydėjau blush2.gif Ir dar apie ta lūpų blizgį irgi plačiau tada papasakok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cerise: 16 rugsėjo 2010 - 17:48
laimejau ir as is Denim kolekcijos:
akiu piestuka ir seslius smile.gif
Atsakyti
Black&White, facebook'e Essense suorganizuoja kartais konkursa koki mirksiukas.gif
nagu lakas tepasi sunkokai, nelabai skystas jis, nors gal tik pakliuvo toks unsure.gif o ar laiko kol kas negaliu atsakyt, kita savaite jau bandysiu priderint prie ko nors ji, tada tiksliau zinosiu smile.gif

*Cerise, lupu blizgis irgi sunkiai tepasi, tirstas labai, nors nera labai lipnus. ant lupu graziai visai atrodo, nors beveik nepigmentuotas. gavau ta ryskesni, su salta braskine spalva.

funnygirl-, as taip tikejaus gaut ka nors labiau naudojamo, bet sudejo man turbut tas prekes, kuriu galvoja neisparduot biggrin.gif

kaip akiu piestukas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 09 15, 00:30)
tai ir ieskok geresniu blush2.gif uz maza kaina ir nereikia noreti stebuklo mirksiukas.gif

radau už mažą kainą stebuklą ax.gif Kas ieško, tas randa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 12:46)
radau už mažą kainą stebuklą  ax.gif  Kas ieško, tas randa  biggrin.gif

Negaliu nepritarti drinks_cheers.gif
Atsakyti

Akiu piestukas su blizguciais,melynos spalvos,minkstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 18 rugsėjo 2010 - 09:38
QUOTE(funnygirl- @ 2010 09 16, 22:42)
laimejau ir as is Denim kolekcijos:
akiu piestuka ir seslius smile.gif

Kaip šešėliai, kokių spalvų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2010 09 18, 11:27)
Kaip šešėliai, kokių spalvų?  smile.gif

Seseliai irgi su blizguciais dvieju spalvyciu ruzavos ir pilkos,labai idomi pakuote kaip uzrasu knygute smile.gif ispradziu taip ir pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Šitą paapirkau,žiūrėsiu,gal pagaliau išsispręs mano problemos dėl nutepliotų odelių biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 18, 14:54)
Šitą paapirkau,žiūrėsiu,gal pagaliau išsispręs mano problemos dėl nutepliotų odelių biggrin.gif
user posted image

Lauksim atsiliepimų bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien isigijau stai si blizgi

user posted image

Kvapas dieviskas,toks lipnus,gan ilgai laiko,spalvyte siokia tokia suteikia,bet ne intensyvia wub.gif
Atsakyti
man tai tie naujos denim kolekcijos blizgiai pernelyg tirsti pasirode yra youtube keletas su video su ta naujaja kolekcija cool.gif
as tai laukiu return to paradise ispardavimo ir tos pastoviosios kolekcijos papildymo norisi ir seselius ir skruostams blusheri bei nude blizgesius apziuret bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti