Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 14, 07:41)
O jie visą laiką būna, ne iš kokios limituotos kolekcijos skaitosi?  g.gif  nekenčiu, kai atrandu gerą daiktą ir jo nebebūna  doh.gif
Beje, kuriam maždaug laikui užtenka, jei naudot kas dieną vieną spalvą?

Jie iš nuolatinės kolekcijos, nes juos naudoju du metus tai tikrai. Na, man sunku pasakyti, kuriam laikui užtenka, nes kartais ir ant akių vokų užtepu biggrin.gif Šiaip keliems mėnesiams. Pabandysit ir sužinosit, kiekvienam juk individualiai, nes galima skirtingą jų kiekį teptuku sunaudot kasdien naudojant.
Beje, aš nenaudoju to teptuko iš rinkinio, man jis kažkoks per plonas, nepatogus, netolygiai tepa. Naudoju tokios formos, tik didesnį.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 11, 12:41)
Nusipirkau šešėlius iš Eclipse kolekcijos, spalva bordinė + šviesiai rožinė. Kokybė patenkinama, galvojau, bus blogiau  biggrin.gif  Laikosi labai gerai, pigmentiškumas vidutinis, blizgučiai paskiri ir stambus.

Visgi išmečiau šiuos šešėlius, labai nepatiko, klad blizgučiai po kelių val nuo vokų sukrenta ant skruostų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 09 14, 07:46)
Jie iš nuolatinės kolekcijos, nes juos naudoju du metus tai tikrai. Na, man sunku pasakyti, kuriam laikui užtenka, nes kartais ir ant akių vokų užtepu biggrin.gif Šiaip keliems mėnesiams. Pabandysit ir sužinosit, kiekvienam juk individualiai, nes galima skirtingą jų kiekį teptuku sunaudot kasdien naudojant.
Beje, aš nenaudoju to teptuko iš rinkinio, man jis kažkoks per plonas, nepatogus, netolygiai tepa. Naudoju tokios formos, tik didesnį.

Teptukas man tai neblogas, bet vat formų antrakių tai aš niekaip nepritaikau... rolleyes.gif Kažkaip per didelis žaidimas su tom formom.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 14, 13:47)
Visgi išmečiau šiuos šešėlius, labai nepatiko, klad blizgučiai po kelių val nuo vokų sukrenta ant skruostų unsure.gif

sutinku su jumis visu 100% del seseliu as ir kai nusipirkau pabandzius ir pamaniau kokios grazios spalvytes, ir kaip jos abi graziai dera akims, bet veliau vis tik ir man pradejo nepatikt del to pernelyg didelio blizgumo doh.gif schmoll.gif (jei nebutu blizguciu tokiu dideliu tai butu vieni mano megiamiausiu seseliu)
del to kaip pamaciau denim kolekcijos seselius swatche atrodo graziai bet jei bus blizgus manau daugiau essence seseliu nebepirksiu schmoll.gif doh.gif blink.gif
nors essence turi mano nuomone ir kitu geru produktu, crazy abuot color ir flamingo skaistaliukai mano megstamiausi naudoju juos kasdiena wub.gif wub.gif (tiesiog man tapo nepakeiciami, nors turiu ir kitu catrice, tbs skaistalu)
lupu blizgiai man ju irgi patinka, kaip uz tokia kaina tikrai geri drinks_cheers.gif thumbup.gif
vat dar akiu flamasterio ir gelio eyelinerio nebandziau, kai isbandysiu parasysiu ispudzius 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 09 12, 10:42)
Labai abejoju, ar bus LT tokie g.gif

kiek zinau iki lietuvos atkeliauja tik priemones veidukui pagrazinti. tad lupu blizgesiai, nagu lakai, pudros ar seseliai, tikrai bus. vaa kitko deja nersime...
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 11, 11:19)
merginos gal uzmatet ar return to paradise kolekcija pigiau kainuoja? g.gif  nes tose eurokose kur yra eclipse kolekcija ji pardavinejama pigiau, nes kaip jau kazkas minejo nuo rugsejo 15 d. bus denim kolekcija tongue.gif
kazin o kaip yra kur return to paradise stendai ax.gif

ne schmoll.gif kol kas nuolaidu nesimato g.gif nors parduotuveje minejo kad spalio men lyg ir turetu buti jau nukainuota thumbup.gif
Atsakyti
My Webpage

as nusipirkau sita pudra, tai labai patenkinta. tiko spalva, graziai dengesi, o ir blizgesi islaike tiek pat, kaip ir clarins pudra, o kainuoja 8 kartus maziau thumbup.gif
Papildyta:
as turiu seselius is eclipse serijos, tai patinka, tiesa, pries tai tepu baze, nes kitaip jokie seseliai neatlaiko visa diena
dar nusipirkau riebalus sugeriancias serveteles ir nosies poru pleistrus, dilde. kainuoja tik po 2€. turiu eclipse serijos piestuka su blizguciais, tai patinka. tepa paakius, bet ir kitu firmu tepa, todel naudoju vandeniui atsparu kitos firmos piestuka :bigsmile:siaip grazus piestukas su blizguciais- tinka vakarui wub.gif
Papildyta:
noriu dar isbandyti idegio efekta suteikiancia pudra, problemines odos kompaktine pudra, prausikli ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 14 rugsėjo 2010 - 20:29
QUOTE(NickaD @ 2010 09 14, 16:15)
Teptukas man tai neblogas, bet vat formų antrakių tai aš niekaip nepritaikau... rolleyes.gif Kažkaip per didelis žaidimas su tom formom.. doh.gif

Man tos formos iš karto atrodė nesąmonė. Šepetukas geras, kaip ir šešėliai, negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
dar nusirpikau 3 spalvu maskuokli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 09 14, 16:15)
bet vat formų antrakių tai aš niekaip nepritaikau... rolleyes.gif Kažkaip per didelis žaidimas su tom formom.. doh.gif

Formos tai kažkoks nesusipratimas, aš jas iš karto išmetu. Ir taip puikiai galima antakius paryškinti ir be šių TRAFARETŲ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 20, 08:16)
Geriausiai maskuoja pieštukas, bet ir jis nemaskuoja tobulai. 3 spalvų paletė ir lūpdažio formos išvis kažkokia tragedija, labai pabrėžia paakių raukšles. Skystas su teptuku maskuoja minimaliai, dažnai reikia atnaujint. Mano akim žiūrint, Essence maskuokliai neverti dėmesio, yra žymiai geresnių  4u.gif

tai ir ieskok geresniu blush2.gif uz maza kaina ir nereikia noreti stebuklo mirksiukas.gif
Atsakyti
atbegu pasigirt, laimejau Denim kolekcijos rinkinuka, vakar gavau, galvojau daugiau duos doh.gif bet kai nemokamai, tai gerai ir tiek biggrin.gif gavau:

lupu blizgesi-raktu pakabuka
apyranke biggrin.gif
juoda nagu laka

parasykit, ka placiau pakomentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 09 16, 16:19)
atbegu pasigirt, laimejau Denim kolekcijos rinkinuka, vakar gavau, galvojau daugiau duos doh.gif  bet kai nemokamai, tai gerai ir tiek biggrin.gif  gavau:
lupu blizgesi-raktu pakabuka
apyranke biggrin.gif
juoda nagu laka
parasykit, ka placiau pakomentuot mirksiukas.gif

Man idomu kaip lakas, kaip dengiasi, laikosi... 4u.gif

O kur cia taip laimejai? bigsmile.gif as ir noriu. lotuliukas.gif
Atsakyti