Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

user posted image

Sena temelė
Essence lietuviškajame puslapyje
Essence lietuviškajame facebook‘e

Esamos ir būsimos kolekcijos:
Eclipse.
user posted image

Return to paradise:
user posted image

We saw it first. (Šios kolekcijos nebus Lietuvoje)
user posted image

Denim wanted.
user posted image

Plepam toliau! cool.gif
Atsakyti
Tas žaliasis nagų lakas man toks rudeninis - kalėdinis. Dabar gana keistai ant nagų atrodo, bet prie smėlio, pilkos spalvos megztukų rudenį atrodys labai gražiai. Dar su raudona turėtų gražiai derintis. Kitokia spalva, todėl ir norėjosi turėti.
Dengiasi jis gerai. Du sluoksniai ir spalva identiška tam, kas matosi buteliuke.
Atsakyti
Siandien buvau dvejose Eurokos, apziurejau nauja kolekcija bet kazkaip niekas nesudomino... Tik tie lapeliai, taciau jau turiu Uma firmos analogiskoje pakuoteje. Mineto senu kolkeciju ispardavimo neradau, norejau Eclipse lupu blizgio bet nei vieno nebebuvo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Šias servetėles įsigyjau. tai tikrai fainos, iškart visus riebaliukus sugeria, oda matiška tampa. thumbup.gif
Atsakyti
Užklausiau EUROKOS dėl kolekcijų išpardavimo, atrašė, jog kiekvienoje parduotuvėje skirtingai... Taigi čia sekti reikia tų išpardavimų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 22:39)
user posted image
Šias servetėles įsigyjau. tai tikrai fainos, iškart visus riebaliukus sugeria, oda matiška tampa.  thumbup.gif

As taip pat siandien jas isigyjau smile.gif Viena jau teko isbandyti, pasirode visai neblogos:)
Atsakyti
šiandien užsukau į Eurokos ir kaip tik radau naują kolekciją. Nelabai mane kas ten sužavėjo, tačiau nusipirkau tas servetėles. Šios tikrai patiko, bet pasižiūrėjau į galą ir rašo, jog vienas iš ingredientų yra talc. Kažkaip pagalvojau ar gali pradėti berti, nes mano žiniom tai talkas kemša poras.
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 22:39)
user posted image
Šias servetėles įsigyjau. tai tikrai fainos, iškart visus riebaliukus sugeria, oda matiška tampa.  thumbup.gif

O kuo jos skiriasi nuo paprastu serveteliu? Ar jos ten ismirkytos yra kokiam tirpale? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 19:34)
O kuo jos skiriasi nuo paprastu serveteliu? Ar jos ten ismirkytos yra kokiam tirpale? biggrin.gif biggrin.gif

as tai visai nesupratau, kur ten talkas ar tas kaolinas, pirstai tai buvo sausi, popieriukas nepaliko jokiu zymiu kai testavau namie, paprasti popieriukai kaip ir seniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 23:39)
user posted image

oo cia tai geris ir man reiks isigyti thumbup.gif jau trecia dezute bus, ipakavimas patogus ir dar graziai atrodo wub.gif
ar kuri isbandete return to paradise nagu laka? ta toki melynai zalia? man spalva grazi pasirode labai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 11 rugpjūčio 2010 - 20:46
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 11, 20:42)
oo cia tai geris ir man reiks isigyti  thumbup.gif  jau trecia dezute bus, ipakavimas patogus ir dar graziai atrodo  wub.gif
ar kuri isbandete return to paradise nagu laka? ta toki melynai zalia? man spalva grazi pasirode labai  ax.gif

Aš dabar vaikštau su juo biggrin.gif Spalva tokia kokia ir buteliuke gaunasi po dvieju lakavimų. Aišku, pati spalva yra individualus dalykas, bet man gražu. Mama sakę, kad kaip zelionkej pirštus įkišus atrodau, bet šiaip turbūt pirmą kartą tiek komplimentų dėl nagų lako spalvos susilaukiau. Kitą kartą lakuosiuosi tik rudenį, nes kažkaip vasarai man jis nelabai, bet čia irgi individualu. Jau antra diena baigėsi, o dar niekur neatsilupo, bet aš su pagrindu ir viršutiniu sluoksniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 11, 23:37)
Aš dabar vaikštau su juo  biggrin.gif  Spalva tokia kokia ir buteliuke gaunasi po dvieju lakavimų. Aišku, pati spalva yra individualus dalykas, bet man gražu. Mama sakę, kad kaip zelionkej pirštus įkišus atrodau, bet šiaip turbūt pirmą kartą tiek komplimentų dėl nagų lako spalvos susilaukiau. Kitą kartą lakuosiuosi tik rudenį, nes kažkaip vasarai man jis nelabai, bet čia irgi individualu. Jau antra diena baigėsi, o dar niekur neatsilupo, bet aš su pagrindu ir viršutiniu sluoksniu.  4u.gif

o koki pagrinda naudojat? o virsutiniam sluoksniui? vis nerandu tokio, kuris tiktu g.gif
Atsakyti