Kokia grazi istorija mamukas nestokoja humoro jausmo! Aukit stiprios ir grazios
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 17:24)
sikibau i basono kraštą ir kriokiau garsiau nei Kinkongas- to jausmo nepamiršiu visą gyvenimą
labai super istorija
Labai grazi, smagi istorija
Labai pozityviai nuteikianti gimdymo istorija, nors ir ne is lengvuju
Mamytei linkiu, kad vaziuojant i GN antro kudikelio - jumoro jausmas neisgaruotu
Mamytei linkiu, kad vaziuojant i GN antro kudikelio - jumoro jausmas neisgaruotu
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 18:24)
... maži tavo pirščiukai groja nematoma arfa, kojytės spurda kaip žuvelės tinkle, ilgos juodos blakstienos suvirpa, prasimerkia mėlynos akys ir plati kaip saulutė šypsena nušviečia tavo veidelį. Tu džiaugiesi mane išvydusi, nors aš tik mažas žemės kirminas palyginus su tavo tobulumu.
... Tu man tokia didelė, nors dar tik du su puse mėnesio esi šios žemės gyventoja. Kai žiūriu į tavo akis, matau Žmogų. Ne kūdikį.
... Myliu tave, manoji žydinčio sodo viešnia...
... Tu man tokia didelė, nors dar tik du su puse mėnesio esi šios žemės gyventoja. Kai žiūriu į tavo akis, matau Žmogų. Ne kūdikį.
... Myliu tave, manoji žydinčio sodo viešnia...
Nuostabu Taip gera širdy, sulaukus Jūsų planavimo istorijos tokios nuostabios pabaigos
TOBULA!!!
Labai labai ypac pabaiga Aukit sveikutes ir grazutes
apsiverkiau ant pabaigos
taip širdelę sudrebino, apsiverkiau, o senokai taip verkiau.... ta prasme ne iš skausmo ar nervų.
Kaip džiaugiuosi, kad pavyko ir tuo labiau tokia nuostabi dukrytė
Nuotaikinga istorija. Džiugu, kad po tiek metų laukimo susilaukėt dukrytės.
Nuostabi, nuotaikinga istorija Tikra supermamytė Aukit sveikos ir gražios, mergytės!