Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Loreli, o ką jums išrašė adenoidus valant? mums iš B raidės, bet nepamenu, nes tokių net neturėjau pas save
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 09 03, 13:14)
Loreli, o ką jums išrašė adenoidus valant? mums iš B raidės, bet nepamenu, nes tokių net neturėjau pas save

Mes adenoidus pas M. gydomes. ten lasiukai is daug komponentu
Atsakyti
tai jūs ir ten, ir ten lankotės?
Atsakyti
Na as nezinau ar pas mus adenoidai valosi ar kazkas uz ju?? Gydytoja sako, kad tiesiog kadangi yra letine sloga, tai labai ilgai uztrunka issivalymas. O perdozavimas gali pasireiksti per dideliu gleiviu kiekiu?? Kaip suprantu, tai konstitucinis neturetu issaukti pablogejimo?
Atsakyti
Perdozavimas gali iššaukti tuos pačius požymius, kuriuos žirniukas turėtų gydyti.
O pablogėjimas tiek konstituciniam, tiek nekonstituciniam būdingas, gi homeopatija veikia principu, kad siekiama žirniuku "imituoti" ligą ir taip sukelti atsaką į žirniuką, o tuo pačiu ir į ligą.
Tik trys mėnesiai pablogėjimui šiek tiek per daug, mano galva. Visur rašo nuo kelių dienų iki kelių savaičių, maksimum skaičiau 5 savaitės.
Be to, su konstituciniu gyydmu bent jau mūsų patirtis tokia, kad tam tikri ligos materialūs požymiai dar išlieka ir kuri laiką "velkąsi", tačiau visumoje bendra būklė labai pagerėja (miego kokybė, emocinis stabilumas, nervinė būklė, eiliniai peršalimaai eina be komplikacijų ir labai sutrumpėja, nes būtent aukštos potencijos veikia į psicho- emocinį lygmenį, ar net dvasinį).

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 09 03, 16:56)
Perdozavimas gali iššaukti tuos pačius požymius, kuriuos žirniukas turėtų gydyti.
O pablogėjimas tiek konstituciniam, tiek nekonstituciniam būdingas, gi homeopatija veikia principu, kad siekiama žirniuku "imituoti" ligą ir taip sukelti atsaką į žirniuką, o tuo pačiu ir į ligą.
Tik trys mėnesiai pablogėjimui šiek tiek per daug, mano galva. Visur rašo nuo kelių dienų iki kelių savaičių, maksimum skaičiau 5 savaitės.
Be to, su konstituciniu gyydmu bent jau mūsų patirtis tokia, kad tam tikri ligos materialūs požymiai dar išlieka ir kuri laiką "velkąsi", tačiau visumoje bendra būklė labai pagerėja (miego kokybė, emocinis stabilumas, nervinė būklė, eiliniai peršalimaai eina be komplikacijų ir labai sutrumpėja, nes būtent aukštos potencijos veikia į psicho- emocinį lygmenį, ar net dvasinį).

Ok. Supratau. Mes is pradziu naudojome silpnesnes potencijos du menesius. Tai kokias tris savaities valesi daugiau, o paskui lyg ir vienodai budavo. Kiekviena ryta ir vakara plaunant nosi dar issciaudedavo. Daug kitu problemu is tiesu issisprende. Po dvieju su puse menesio, kadangi dar mate beganti sekreta galine nosies sienele, paskyre didesne potencija. Ir dabar vel lyg ir paumejimas toks. Tai gal dar lauksiu?? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif jau kuris laikas skaitydama jūsų 12 temų bandau susivokti homeopatijos gydyme, kai ką supratau, bet tai tikrai nelengva blush2.gif
Prieš kelias dienas į el paštą gavau T.Bagdonavičiaus pasiūlymą gauti jo parašytą knygą apie vaikų imuniteto stiprinimo ABC. Tokiai kaip man naujokei, imponavo, kad joje surašyti Lietuvoje registruotų homeopatinių vaistų katalogas bei kiekvieno vaisto vartojimo paskirtį(surašyta kas tinka su visa simptomatika). Gal dar kuriai nors mamai norėtųsi tokios knygos, tai perkopijuoju jo atsiųstą laišką su nuorodomis

Sveiki,
Jūs gaunate šį laišką, nes esate užsiregistravęs www.immunoplan.com.

Persiunčiame Jums gyd. Tomo Bagdonavičiaus žinutę, kurioje jis nusprendė padovanoti nedidelę dalį knygų "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC: Praktinis vadovas". Manome, kad ji gali būti Jums naudinga:

Laba diena,
noriu, kad Jūsų vaikų imunitetas būtų stiprus, todėl nusprendžiau dalį savo knygų „Vaikų imuniteto stiprinimo ABC: Praktinis vadovas“ padovanoti.

Knygoje Jūs rasite informaciją, kaip efektyviai stiprinti vaiko imunitetą, o taip pat ir Lietuvoje registruotų homeopatinių vaistų katalogą bei kiekvieno vaisto vartojimo paskirtį.

Negaliu įteikti Jums knygos į rankas, tačiau džiaugiuosi, kad galiu ją išsiųsti, taigi Jums kainuotų tik knygos pakavimo ir siuntos išlaidos (9,5Lt).

Štai nuoroda, kurią paspaudę galite g! auti knygą, jei esate Lietuvoje:

http://www.imuniteta...hp?knyga-dovana

Jei esate už Lietuvos ribų, parašykite laišką į tomas.bagdonavicius@imunitetas.lt ir sutarsime kaip knyga atkeliaus iki Jūsų.

Dovanojamų knygų kiekis ribotas, todėl persiųskite šį laišką tik geriausiems draugams, kolegoms ir kitiems žmonėms, kurie Jums yra svarbūs, o aš Jums ir Jūsų vaikams linkiu sveikatos ir laimės.

Pagarbiai,
gyd. Tomas Bagdonavičius

>>
citavimo pabaiga.

Immunoplan.com

O pati norėjau jūsų paklausti, ką čia mano dukrai išrašė homeopatas, kai ji buvo 3,5 metų, buvo ką tik po adenoidų šalinimo operacijos, ją kamavo nuolat žalios ilgos slogos, pūlingi tonzilitai, pūlingi otitai, neaiški alergija, išlendanti nuo kokių nors maisto dažiklių, chemikalų ir pan
SULFUR C9 - 6,0 (3 žirniukus ištirpinti 1 l vandens, nugerti 2-3 gurkšnius, likusį išpilti, taikartoti kas 7 dienas)
MEDORRHINUM C15 6,0 (kas 7 dienas po 3 žirniukus. 6 kartus taip kartoti)
Kuris iš jų konstitucinis g.gif
daktaras perspėjo, kad pradžioj viskas pablogės, kas mane labai išgasdino, nes ir tarp ligų pertraukos nebuvo.
Dabar , kai žiūriu atgal, daktaras labai teisingai nupiešė tolimesnę ligos progresavimą, sakydamas, kad pašalinot adenoidus, po to išlupsit tonziles, tada kosėsit, kol išsivystys bronchinė astma. tonziles teko pašalinti, nes jos jau buvo permirkę pūliais, širdis nebeleido tiek antibų girdyti. na bronchinė astma jai dar nenustatyta, bet nuo rugsėjo pradžios pradėdavo sirgti virusiniais bronchitais, ilgiausiai per darželio lankymą ji nesirgo 3 savaites. viena paguoda, kad nebereikia antibijotikų, nekarščiuodavo, išgydydavau inhaliacijomis, arbatomis, gelomyrtoliu, stodaliu. Bet atsirado alerginė sloga, pridariau krūvą tyrimų, pasirodė, kad jos IgE veveik 4000, kai jos amžiuje norma iki 90.Padariau alergenus, alergiška dulkių erkei.vasarą, tai būdavo metas, kai ji nesirgdavo, aš ją grūdindavau, ji lakstydavo lauke ištisai, prie jūros, upėj maudydavosi šaltame vandenyje.Šią vasara jau nebe tik mano šeima, bet visa artimiausia giminė susirgom plaučių uždegimais, vienas po kito doh.gif Pasveikom, stiprinau ją šviežiomis sultimis, šaltalankio sultimis, putinu su medum, bičių pikiu, bičių pieneliu, žodžiu, kuom tik galiu, bet žinau, kad prasidės darželis, vėl prasidės ligos, nes jos nosis rytais ištisai užgulta, čiaudo, pučia, neišpučia,ištisai trina panosę, nes jai niežti. Nematau joje sveiko vaiko, tiesiog ritamės į astmą, jaučiu visu savo protu. Ėjom ir dėl tuberkulozės tirtis, neigiama, nes rentgeno nuotraukoj, didelės alergijos fone plaučių šaklnys išburkę, limfmazgiai išdidėję, kas pažiūri, sako, kad plaučiai sudružę kaip seno astmatiko verysad.gif Labai gailiuosi, kad tada nepradėjau girdyti tų žirniukų. Girdyčiau juos dabar, kol nuspręsiu, pas kokį homeopatą kreiptis, kol prieis eilė, nes visur mažiausia mėnesį reikia laukti. Aišku, dozės turi būti didesnės, ir gal potencijos ne tos. Ar gal nusipirkti kažkurį iš šitų Cotizalia, Rhinalergy, Rhninitalį, ar purškiamą Euphorbium compositum, kad kasdieninį nosies užgulimą nuimti ar palengvinti
Tai todėl ir atėjau skaityti jūsų temų, ir jei kuri ką nors patars, tikrai būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 03 rugsėjo 2010 - 22:56
QUOTE(vėtrė @ 2010 09 03, 23:55)

O pati norėjau jūsų paklausti, ką čia mano dukrai išrašė homeopatas, kai ji buvo 3,5 metų, buvo ką tik po adenoidų šalinimo operacijos, ją kamavo nuolat žalios ilgos slogos, pūlingi tonzilitai, pūlingi otitai, neaiški alergija, išlendanti nuo kokių nors maisto dažiklių, chemikalų ir pan
SULFUR C9 - 6,0 (3 žirniukus ištirpinti 1 l vandens, nugerti 2-3 gurkšnius, likusį išpilti, taikartoti kas 7 dienas)
MEDORRHINUM C15 6,0 (kas 7 dienas po 3 žirniukus. 6 kartus taip kartoti)

tą laišką ir aš gavau ir knygą turiu.

Medorrhinum 1M sėkmingai gydau dukrai šaltuosius miežius.

aš jau buvau pamiršus per vasarą ką reiškia sirgti su dukra doh.gif dabar tik nesuprantamas dalykas tas, kad dukrai dirbtinai sukėliau nosies valymą, ji juk nesusirgo schmoll.gif tai prie to ir vėl aš kartu sergu. ji serga ir aš sergu. ir taip nuo jos gimimo doh.gif dabar man toks jausmas kad giliai sinusitas bėgantis per galinę sienelę. ir ta galinė sienelė tik iš dešinės pusės lyg būtų išdeginta. dešinėj pusėj skauda ryjant, pereina po truputį į ausies skausmus. naktis buvo košmariška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 09 03, 13:24)
tai jūs ir ten, ir ten lankotės?

Dalis seimos ten, dalis ten ...
Atsakyti
Vėtre, man rods nei vienas iš jų nėra konstitucinis.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 09 04, 10:08)
Vėtre, man rods nei vienas iš jų nėra konstitucinis.

Ačiū 4u.gif kažkaip man atrodo, kad jie turėtų valyti, kiek per google ieškojau, daugiau prie adenoidų, tonzilitų dėl ko tada ir kreipėmės smile.gif Dabar situacija kita, išryškėjusi alergija dulkių erkei, alerginė sloga. Nepasisprendžiu, kur, pas kokį homeopatą registruoti, Panevėžy yra tik 2 homeopatai, dvejoju tik dėl to, kad neramu, jei per silpnus paskirs, nebus efekto, nuvežčiau ir pas Misį į Klaipėdą, bet jis jau atvažiuojančių nebepriima, tik vietinius, tai ir blaškausi po forumą, ieškau išeities blush2.gif
Atsakyti
prie adenoidų temos. sugirdžiau 2 mėn kursą, per tą laiką jokios slogos nebuvo ( bet ir į darželį nėjo....). 4 dienos daržely-sloga. nedidelė, daugiau iš po nakties ir einant gult. dabar bandau "griebt" įprastiniais. žiūrėsim, kip bus...Turiu vilties, kad per tuos 2 mėn. Ca jodatum padarė savo darbą ir lengviau vaikas prasisuks su slogom, kosuliais ir t.t ir pan....
Atsakyti