QUOTE(Obuoliausia @ 2010 08 31, 22:38)
Lotyne, man asmeniškai padėjo konstitucinis. Aišku, ir darbas su savim. O kur besidėsi, gyvent tai reikia. Skaitai, ieškai, po truputį dėliojies. Galiu prisipažinti, buvau bepavirstanti į patį pagerintąjį arseniko variantą (kas skaitę, supras apie ką kalbama ).
Aš maisto gaminimo irgi laabai entuziastingai nepriimu, bet kitaip nesigauna: ant nuosavų skūrų pasimato rezultatas. Tiesiog atkali pavaliui sistemą ir viskas. Paskui ir džiaugsmą viso to atrandi.
O mažiui su konstituciniu vien tik pavyko išsiverst? Džiaugiuosi
Balta, tuos kraštuos norint išsiaugint kažką be chemijos - sudėtinga. Sesė Londone darželį įsiveisė Kad šliužai nesuliptų pas pomidorus į vazonikus, druska turėjo apibarstyti dosniai. Anie labai ėdrūs ir ganėtinai landūs.
Aš maisto gaminimo irgi laabai entuziastingai nepriimu, bet kitaip nesigauna: ant nuosavų skūrų pasimato rezultatas. Tiesiog atkali pavaliui sistemą ir viskas. Paskui ir džiaugsmą viso to atrandi.
O mažiui su konstituciniu vien tik pavyko išsiverst? Džiaugiuosi
Balta, tuos kraštuos norint išsiaugint kažką be chemijos - sudėtinga. Sesė Londone darželį įsiveisė Kad šliužai nesuliptų pas pomidorus į vazonikus, druska turėjo apibarstyti dosniai. Anie labai ėdrūs ir ganėtinai landūs.
Obuoliausia, ar tu savarankiškai gydeisi?
Pas mane ne tik šliužai, bet ir skruzdėlės viską naikina. Kavos tirščiai, soda tik laikinai padeda turbūt. Dar pareiškiau vaikams priekaištų, kad jie ant braškių žemes pila, o pasirodo, kad skruzdėlės bando visas braškes užpilti žemėmis - dar tokio "čiūdo" nebuvau mačiusi.
O beje, mano augalams net ir homeopatija nepadėjo. Bandžiau profilaktiškai panaudoti, bet turbūt visgi reikia jau esant problemai to griebtis, o to ir nepadariau. Per mažai patirties turiu.