Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 08 31, 22:38)
Lotyne, man asmeniškai padėjo konstitucinis. Aišku, ir darbas su savim. O kur besidėsi, gyvent tai reikia. Skaitai, ieškai, po truputį dėliojies. Galiu prisipažinti, buvau bepavirstanti į patį pagerintąjį arseniko variantą (kas skaitę, supras apie ką kalbama  cool.gif ).
Aš maisto gaminimo irgi laabai entuziastingai nepriimu, bet kitaip nesigauna: ant nuosavų skūrų pasimato rezultatas. Tiesiog atkali pavaliui sistemą ir viskas. Paskui ir džiaugsmą viso to atrandi.

O mažiui su konstituciniu vien tik pavyko išsiverst? Džiaugiuosi  4u.gif
Balta, tuos kraštuos norint išsiaugint kažką be chemijos - sudėtinga. Sesė Londone darželį įsiveisė  rolleyes.gif Kad šliužai nesuliptų pas pomidorus į vazonikus, druska turėjo apibarstyti dosniai. Anie labai ėdrūs ir ganėtinai landūs.

Obuoliausia, ar tu savarankiškai gydeisi?

Pas mane ne tik šliužai, bet ir skruzdėlės viską naikina. Kavos tirščiai, soda tik laikinai padeda turbūt. Dar pareiškiau vaikams priekaištų, kad jie ant braškių žemes pila, o pasirodo, kad skruzdėlės bando visas braškes užpilti žemėmis - dar tokio "čiūdo" nebuvau mačiusi.
O beje, mano augalams net ir homeopatija nepadėjo. Bandžiau profilaktiškai panaudoti, bet turbūt visgi reikia jau esant problemai to griebtis, o to ir nepadariau. Per mažai patirties turiu.
Atsakyti
ačiū mergiatės, dėl pasidalinimo mintimi, patirtimi.... sutikčiau su viskuo ką prirašėtė, bet mane neramina tai, kad ciklas kartojasi - 3 metai vienai ir miežis; 3 metai kitai ir miežis. čia mityba gal netgi ne prie ko. visą rugpjūčio mėnesį gyveno dukros pas senelius, kur savas daržas, savi vaisiai, daržovės.... kiaušiniai iš kaimynų vištyčių, grietinė - iš kaimyno karvytės. ir va parsivežiau su guziuku po akimi verysad.gif

man homeopatija padėjo susitvarkyti su nervais, kur elementarioj situacijoj pratrūkdavau, pradėdavau klykti ,nervuotis, jausdavausi įskaudinta nesuprasta ir pan. dabar aš jau sugebu pasijuokti iš tų pačių situacijų ir nuraminti vyrą, kad anas neklyktų smile.gif
o va su nuoskaudom iš vaikystės - negaliu susiturėti. draugės aiškina, kad tai ambicijos. vyras - kad tai rungtyniavimas su seserimi (nėr ryšio su sese, dėl kuri oman labai skaudu, bet nieko nedarau kad atsirastų; arba paleisčiau taip kaip yra)....

QUOTE(argus @ 2010 08 31, 21:43)
krika, esi klaipėdietė, galiu duoti paskaityti tau Sinelnikovo knygą.

būtu smagu ir negaliu atsisakyti, kai yra ištiesta pagalbos ranka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 08 31, 16:54)
Loreli, gydaisi Palangoj?

taip, tinka man
QUOTE(balta @ 2010 08 31, 17:17)
Loreli, nesupratau tavo klausimo? Ta prasme, neaišku, kas tas nozodas?

Ir gal galėtum savo atvejį plačiau aprašyti, nes gal kitas turės būtent tos potencijos. Žodžiu, kokio amžiaus pacientas, kiek ir kokių žirniukų, kiek kartų per dieną.

gal gali placiau paaiskinti, kaip reiktu gydytis nozodu, atsiradus susirgimui. nelabai suprantu.

po erkes ikandimo. Vaikui: ledum6 po 3zirn 3 kartus savaite ir Lymphomiosot 10 las. 3 kartus 3 dienas.

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 08 31, 20:40)
Krika... Jaz, nervus ne pro šalį pakoreguot vos ne kiekvienam civilizuotam žmogui.  4u.gif Tiesiog patariu paskaityt (L.Hay paprastesnė šiek tiek, Sinelnikovas išsamiau paaiškina).

Kur galima rasti sias knygas pirkti? noreciau ir as paskaityti.

Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 09 01, 09:49)
taip, tinka man

gal žinai, kada ji grįžta iš atostogų?

nu bet vis tiek durna mano galva doh.gif gydytojai buvau nuvežusi abi dukras. abiem skyrė gydymą. tai vyresnioji su žirniukais buvo pas senelius ir gydė ją. o kad mažei duoti kartu žirniukus - nedaviau kad nesusimaišytų močiutė.
tai dabar rugsėjo mėnesiui atėjus pradėjau mažę gydyti doh.gif pirmadienį gavo žirniuką, o šiandien ryte jau nosis pasikimšusi (o gydymas, kad adenoidus išvalyti). reikia tikėtis, kad nesmarkiai valysis doh.gif

Loreli, L. Hay knygų pilni knygynai mirksiukas.gif aš žinau apie ką ji rašo, tad nenoriu jos. o va Argus, knygą siūlomą paskaityčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 01 rugsėjo 2010 - 08:57
QUOTE(krika @ 2010 09 01, 08:04)

man homeopatija padėjo susitvarkyti su nervais, kur elementarioj situacijoj pratrūkdavau, pradėdavau klykti ,nervuotis, jausdavausi įskaudinta nesuprasta ir pan. dabar aš jau sugebu pasijuokti iš tų pačių situacijų ir nuraminti vyrą, kad anas neklyktų  smile.gif

Oho bigsmile.gif , taigi super thumbup.gif

o va su nuoskaudom iš vaikystės - negaliu susiturėti. draugės aiškina, kad tai ambicijos. vyras - kad tai rungtyniavimas su seserimi (nėr ryšio su sese, dėl kuri oman labai skaudu, bet nieko nedarau kad atsirastų; arba paleisčiau taip kaip yra)....
būtu smagu ir negaliu atsisakyti, kai yra ištiesta pagalbos ranka  4u.gif

Kaip bepavadintum, čia ir lieka negyjanti žaizda, kol pati nesiimsi darbo su savimi. Be jau minėtų knygų - dar Luule Viilma rašo apie darbą su savimi.
Nu o šiaip, jei viskas atrodo beviltiška, bet kokioj situacijoj padeda malda 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 09 01, 08:49)

gal gali placiau paaiskinti, kaip reiktu gydytis nozodu, atsiradus susirgimui. nelabai suprantu.

Nozodai - tie patys homeopatiniai žirniukai, lygiai taip pat ir gydomasi. Jie turi savo atskirą pavadinimą, nes yra pagaminti iš tos ligos sukėlėjo, nuo kurios gydaisi. Pvz., Tuberculinum nuo tuberkuliozės, Varicellinum nuo vėjaraupių, Rubella nuo raudonukės, Parotitis nuo kiaulytės ir t. t. Tokiu būdu yra ir nozodas nuo erkės įkandimo.

Kur galima rasti sias knygas pirkti? noreciau ir as paskaityti.

Aš pati ieškojau internetiniuose knygynuose ir "žvejojau" SM, sena.lt iš antrų rankų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta: 01 rugsėjo 2010 - 09:27
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 08 31, 22:38)
Lotyne, man asmeniškai padėjo konstitucinis. Aišku, ir darbas su savim. O kur besidėsi, gyvent tai reikia. Skaitai, ieškai, po truputį dėliojies. Galiu prisipažinti, buvau bepavirstanti į patį pagerintąjį arseniko variantą (kas skaitę, supras apie ką kalbama  cool.gif ).

O mažiui su konstituciniu vien tik pavyko išsiverst? Džiaugiuosi  4u.gif

Aha, mažiui kol kas viskas pavyksta tik su konstituciniu. Aišku teko kelis kart sukandus dantis atkentėt, kad nesuduot kokio simptominio, bet pavyko. O ir eilinio peršalimo sveikimo eiga visai kitokia pasidarė... Gaila tik, kad dabar su kojyte kažką daryt reik, nes tik prieš 2 savaites gipsą nuėmė, o pėdutės pilnai statyt nenori nors nusišauk, tik kulniuku remiasi... Čia jau fiziškai dirbt reiks ir homeopatija nepadės... Nors tepu homeopatiniu tepaliuku kojytę ir juo masažuoju. Galėsiu vėliau sudėtį parašyt, nes jis labai tinka prie traumų įvairių, sąnarių skausmų ir pan.

O man konstitucinis padėjo, negaliu sakyt kitaip. Nervai apsitvarkė ir net kartais sugebu susivaldyt ar pasišnekėt. Bet tik tiek. Matyt problemos daug gilesnės ir kapstytis kitaip kažkaip reik. O aš ne tai, kad pradedu virst į Arseniką, bet man jau iš jo lįst reik...
Atsakyti
Krika, gal per skaipą susirašom? Mano yra argusis.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 09 01, 12:48)
Krika, gal per skaipą susirašom? Mano yra argusis.

priimk mane 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino/speja/isivaizduoja kiek laiko gali valytis vaiko nosis??? Mes naudojame konstitucini vaistuka nuo geguzes menesio pabaigos. Is nosies isgauname daugiau gleiviu nuo tada kai pradejome vartoti vaista. Daug dazniau buna paumejimai. Pavyzdziui dabar, kai dvi dienas lija, tai vaikas vaiksto su labai uzsikimsusia nosimi, daug ciaudo ir t.t. Musu homeopate sako, kad taip viskas valosi is nosies. Rimtai lyg ir nesirgome nuo tada, kai vartojame konstitucini, bet nosis, tai tikrai blogiau, nors del jos ir pradejome vartoti vaista. Gal ir buciau linkusi dar laukti, bet man vis neramu, kad ko nors rimto nepraziureciau?? Gal vaikui adenoidai pvz vis dideja ir dideja, o mes vis galvojame, kad jam cia valosi?? Kiek skaitau, tai raso, kad bukle su konstituciniu vaistuku neturetu blogeti.

Atsakyti
HOrtons, nežinau dėl ko jums buvo skirti šie vaistukai. bet savo mažei irgi nosį valau dėl adenoidų. bet kaip gydytoja konstatvao, kad mes valome ne adenoidus, o kažkas ten dar už jų, kur kaupiasi skysčiai ir adenoidai brinksta. kažkas panašaus blush2.gif
vaistukai išrašyti tokiu grafiku I-III-V-VII. tai I dozę išgėrė tik antradienio ryte, nes pamiršau suduoti laiku. Trečiadienį vaiką iš darželio pasiėmiau su nubėgusiu geltonu tirštu sekretu. III laiku sudaviau, tai sekretas jau pabalo ir nebereikia dažnai nosytės pūsti.

tai ir nesuprantu to išsivalymo. galvojau geltonuos žaliuos daug ilgiau. o čia g.gif
Atsakyti
mes adenoidus irgi tvarkomes, bet mums niekas nebega g.gif
Atsakyti
Mano nuomone, trys mėnesiai kai kažkas "valosi", tai panašu į perdozavimą arba į netinkamai parinktą vaistą.
Atsakyti