Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

krika:

Abies nigra
Abrotanum
Aesculus
Aletris farinosa
Allium sativum
Aloe
Alumina
Anacardium
Anacardium
Barium carbonicum
Barium jodatum
Bryonia alba
Calcium arsenicosum
Calcium carbonicum
Carbo animalis
Carbo vegetabilis
Carduus marianus
Chionanthus virginica
Collinsonia canadensis
Delphinium Staphisagria
Hydrastis
Ignatia
Kalium carbonicum
Lycopodium clavatum
Magnesium chloratum
Magnesium sulfuricum
Mandragora e radice
Mezereum
Natrium chloratum
Nux vomica
Robinia
Selenium
Xerophyllum

Jei kelionėje būna problemų, nes nesinori eiti į svetimą tualetą:
Lycopodium
Atsakyti
Krika, šilto vandens iš pat ryto ant tuščio skrandžio
Atsakyti
ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(balta @ 2010 08 27, 23:05)
Jei kelionėje būna problemų, nes nesinori eiti į svetimą tualetą:
Lycopodium

va šitas žinau kam būtų gerai ir ne kelionėje doh.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar galima skyscius vartoti pries ir po homeopatiniu zirniuku? Kad valgyti negalima, zinau. Bet kaip su vandenuku?

Atsakyti
Vanduo, kaip ir mamos pienas kūdikiui - galima.
Atsakyti
Dekui uz atsakyma. Esu naujoke homeopatijoje, tai daug klausimu atsiranda.
Beladona 30 paskirta mano vaikui. O jei ir sau noreciau, tai irgi naudoti sios potencijos, tik dozuoti daugiau? Ar beladona galima vaistinese Vilniuje be recepto isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Aleksa77 @ 2010 08 30, 18:12)
Dekui uz atsakyma. Esu naujoke homeopatijoje, tai daug klausimu atsiranda.
Beladona 30 paskirta mano vaikui. O jei ir sau noreciau, tai irgi naudoti sios potencijos, tik dozuoti daugiau? Ar beladona galima vaistinese Vilniuje be recepto isigyti?

Didžiausia dozė suaugusiam yra 9 ž. Dažnumas - atsižvelgiant į negalavimo intensyvumą (dažniausiai kas 15 min.). Palaipsniui kiekį ir dažnį mažinti 4u.gif

Homeopatinių Vilniuje yra Širdažolėje, dar turėjo pradėt Citvaras prekiaut, nežinau, kaip einasi jiems. Dėl recepto vilnietės gal daugiau žinos. Šiaip, kompleksinių (Heel firmos) yra daugelyje didesnių vaistinių (ypač Eurovaistinių).
Atsakyti
labai prašau patarimo. dukrytei įsisiurbė vakar erkė . pastebėjau tik šiandien ir ją pašalinau verysad.gif skaičiau kad Apis C200 , bet neturiu šiandien galimybės nulėkt iki vaistinės, tik rytoj galiu nupirkti vaistukų, ar bebus jų poveikis, kai jau bus praėjusios 2paros? unsure.gif jei kas žinote prašau skubaus patarimo
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 08 31, 12:54)
labai prašau patarimo. dukrytei įsisiurbė vakar erkė . pastebėjau tik šiandien ir ją pašalinau  verysad.gif skaičiau kad Apis C200 , bet neturiu šiandien galimybės nulėkt iki vaistinės, tik rytoj galiu nupirkti vaistukų, ar bebus jų poveikis, kai jau bus praėjusios 2paros?  unsure.gif jei kas žinote prašau skubaus patarimo

Dėl Apis nežinau, aš skaičiau, kad Ledum padeda. C200 potencija, nors aš tokios neturėjau, kai reikėjo, ėmiau D12.
O tą vietą dezinfekavot iškart?

Jei niekaip neina išimti erkės galvutės, tai svetimkūnius padeda pašalinti Silicea, viena dozė C200.

Homeopatas Dieter Berweiler rekomenduoja Coccus cacti LM 1000 kartą per metus, tada erkės nepakęs kūno kvapo.

Kiti homeopatai rekomenduoja nozodą.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 31, 15:30)
Dėl Apis nežinau, aš skaičiau, kad Ledum padeda. C200 potencija, nors aš tokios neturėjau, kai reikėjo, ėmiau D12.

Jei niekaip neina išimti erkės galvutės, tai svetimkūnius padeda pašalinti Silicea, viena dozė C200.

Homeopatas Dieter Berweiler rekomenduoja Coccus cacti LM 1000 kartą per metus, tada erkės nepakęs kūno kvapo.

Kiti homeopatai rekomenduoja nozodą.

Lietuvoje taip įsivaizduoju, kad Coccus cacti LM 1000 nelabai nusipirksi. O būtų gerai, nes erkių daugėja, nebereikia net į miškus eiti, užtenka ir po parką pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 31, 15:30)

taip patepėm spiritu. kaip tik turiu ledum 200, kiek žirniukų duoti 1,5m mergytei? nors skaičiau , kad tai tik mažina sutinimą , paraudimą g.gif bet vistiek suduosiu kai išmiegos, dabar miega . . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 31 rugpjūčio 2010 - 14:57
QUOTE(argus @ 2010 08 31, 14:33)
Lietuvoje taip įsivaizduoju, kad Coccus cacti LM 1000 nelabai nusipirksi. O būtų gerai, nes erkių daugėja, nebereikia net į miškus eiti, užtenka ir po parką pasivaikščioti.

Tokios potencijos aš irgi internete pažiūrėjau - neradau. Gal vaistinėj reiktų prašyt, kad specialiai pagamintų.

QUOTE(čikibari @ 2010 08 31, 14:38)
taip patepėm spiritu. kaip tik turiu ledum 200, kiek žirniukų duoti 1,5m mergytei? nors skaičiau , kad tai tik mažina sutinimą , paraudimą  g.gif bet vistiek suduosiu kai išmiegos, badar miega . . .

Jei būtų susirgimas, tada turbūt nozodu reiktų gydyt.

Įsivaizduoju, kad 1 žirniuko turėtų pakakti. g.gif
Atsakyti