QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 08 22, 12:36)
nu mano maziui labiau niezti ir jis labiau kasosi berimus kai karsta, kai susyla, sita senai pastebejau.....bet sito ir gyd klause, taip kad zinojo sita fakta ir va pradejo prastai miegot, tikrai anxciau geriau miegojo bet visumoje tai geras vaikas jis, tik veda is akntrybes mane kai kasosi iki krauju tada rekiu ant jo del to, o po to grauziu belekaip save, kad jis gi nekaltas, kad jam blogai, kad negali normaliai augti ir ta energija, kuria naudoja kasytis galetu skirti zaidimams ir tt o skaityt aisku geriausia lietuviu kalba man, nu dar angliskai irgi suprasciau daugmaz, nes sunkoka su tais medicininiais terminais butu jauciu
Jei dantukai dygsta, tai aišku, kad vaikas irzlesnis tapo.
Per vieną dieną ar savaitę homeopatijos perprasti ir neįmanoma. Net ir savęs stebėjimui reikalingas ilgesnis laiko tarpas. Bet užtat labai naudinga ir save pažinti, ir taikant gydymą ar bendradarbiaujant su gydytoju. Bet juk dažniausiai visi mėgsta gydytojams visą atsakomybę suversti dėl ligos gydymo ar kaltę dėl nepasveikimo.
Lietuviškai turbūt dar nėra nieko apie konstitucinius tipus. Paskaitykit angliškai, kad bendrai susipažintumėt "su kuo tai valgoma", šitam puslapy pristatyti keli vaikų konstituciniai tipai, gal pasidarys nors kiek aiškiau, į ką atkreipt dėmesį - http://www.millsther...nsremedies.html