Patarkit merginos. Vakar jaučiu, kad mano vaikas pro nosį kalba, nors nešnirpščioja nosimi ir lengvai prakvėpuoja, gerai jaučiasi. Ką tokiu atveju daryti?
Daviau engystolį ir Coryzalia. Dar Thujos aliejų sulašinau. Nu ir aišku aviečių, j. serbentų lapų, svarainių arbatų, spanguolių su medum, Dabar lyg ir nebėr nosis užimta.
Bet vis tiek norisi žinoti, ką duoti, kad apsaugoti nuo ligos ir nesusirgtų. Penktadienį ėjo į muziejų su mokykla, tai sušlapo. Galvoju kad nuo to. Hepar sulfur duoti?
QUOTE(Ruduoke @ 2010 10 24, 17:12)
o kodel gere lycopodium
o sakykit LYMPHOMIOSOT, tinka kai prasideda sloga, kosulys
o sakykit LYMPHOMIOSOT, tinka kai prasideda sloga, kosulys
Lycopodium gyd. paskyre pagal vaiko tipa - turejom isisenejusius kosulius, kosedavo tik atsigulus vakare, ar ryte pabudus, bei diena karts nuo karto - tai suveike parinkti vaistai stebuklingai dingo visi kosuliai.... bet va... praejo trys savaites, vel kosuliai uzpuole. Galvojau, kad gal vel lycopodium tiks, bet deja, nesuveike
QUOTE(sonatute @ 2010 10 24, 19:33)
na va, tirpinu jau Sulfur, gal pades vakare nebedaviau, nes itarinejau Naso heel arba Rhus, nes tik tuos tegerem, bet siandien negavo nei laso, bet vakare jau rankos net slapiuoja, vel matosi, kad pasireiskia ir daugeja nauji berimai laukiu nesulaukiu rytojaus, skambinsim homeopatei, nes nebezinau nei kur kreiptis - papraste pediatre visokiu pries alerginiu prirase, ju tikrai nenoriu duot, dar bandysim kraujot tyrima kokiek 36 alergenam issitirt
na nezinau, bet jei kas biski su gerkle vaikams, visada Beladona homacord duodu arba Beladona zirniukus, na kuriu tuo metu turiu man jin pirmas vaistas, nezinau bet visad suveikia, aisku, jei tik gerkle buna
na nezinau, bet jei kas biski su gerkle vaikams, visada Beladona homacord duodu arba Beladona zirniukus, na kuriu tuo metu turiu man jin pirmas vaistas, nezinau bet visad suveikia, aisku, jei tik gerkle buna
Jei žiauriai draskosi, tai duočiau tavegylio gyd. M vis uzsimenu apie tuos niezulius, ir kad vis tavegylio turiu duoti - tai anot jo, tavegylis nera blogai ir kaip as suprantu, mums sulfur negalima gerti, nes geriam lycopodium
Laura_k, ačiū už nuorodą, aš sąrašiuką turiu, mano klausimas buvo, kokios geriausia potencijos pirkti 6 ar 30, nes vienam vaikui 9 mėn. kitam 4.5 m. norisi, kad reikalui esant ir vienam ir kitam galėčiau naudot
QUOTE(argus @ 2010 10 24, 19:50)
Patarkit merginos. Vakar jaučiu, kad mano vaikas pro nosį kalba, nors nešnirpščioja nosimi ir lengvai prakvėpuoja, gerai jaučiasi. Ką tokiu atveju daryti?
Daviau engystolį ir Coryzalia. Dar Thujos aliejų sulašinau. Nu ir aišku aviečių, j. serbentų lapų, svarainių arbatų, spanguolių su medum, Dabar lyg ir nebėr nosis užimta.
Bet vis tiek norisi žinoti, ką duoti, kad apsaugoti nuo ligos ir nesusirgtų. Penktadienį ėjo į muziejų su mokykla, tai sušlapo. Galvoju kad nuo to. Hepar sulfur duoti?
Kol kas randu Dulcamara, peršalimas sušlapus: http://abchomeopathy.com/r.php/Dulc Dar reikėtų pažiūrėt Aconitum (daugiau peršalimas šaltame vėjyje).
QUOTE(argus @ 2010 10 24, 20:50)
Nekokia iš manes dar patarėja bet kaip tik skaičiau, jei sušlampama lauke ir peršalama - Dulcamara
QUOTE(Renna @ 2010 10 24, 15:02)
Mano vaikui AD gyd. M gydo, sakau jam, kad vaikas draskosi, kasosi - o jis liepe pries kelias savaites sulfur nusipirkt, bet vis neskiria jo gert O as net nežinojau, kad tą niežulį vaikui su sulfur galima apramint, vis tavegylio duodu, nes iki kraujo nusidrasko
Beto, mano vyresnejis ziauriai koseja, lycopodium nepadejo, spongia taip pat...
Telefonu gyd. paskyre... sulfur Viežo... man dar nesuprantama, kaip vienu vaistu galima gydyti ir kosulį ir niežulį
Beto, mano vyresnejis ziauriai koseja, lycopodium nepadejo, spongia taip pat...
Telefonu gyd. paskyre... sulfur Viežo... man dar nesuprantama, kaip vienu vaistu galima gydyti ir kosulį ir niežulį
Homeoptija nepasiduoda logikos dėsniams, deja...
Aš perkuosi 30 potenciją. Bet kai vaikas visai maziukas geriau turbūt 6 potenciją pirktis savarankiškam gydymuisi.
Loreli, logikos pakanka Tik aprėpti dėsnius sudėtinga...
QUOTE(Renna @ 2010 10 24, 21:29)
mano klausimas buvo, kokios geriausia potencijos pirkti 6 ar 30, nes vienam vaikui 9 mėn. kitam 4.5 m. norisi, kad reikalui esant ir vienam ir kitam galėčiau naudot
kai pirmą kartą dukrą nuvedžiau pas gyd. M, dukrai buvo 6 mėnesiai ir gavo vaistukus 30 potencijos bet tokiu atveju užtektų 1 žirniuko ištirpinto stiklinėje ir iš tos stiklinės pasemtas vienas šaukštukas aš taip manyčiau
REMEDY OF THE DAY-
ARNICA MONTANA
Tincture made of whole plant when in flower.
The Queen of TRAUMA - not only physical but mental and emotional, recent trauma or previously years ago.
Dr. Peter Chappell in his book "Emotional
...Healing with Homeopathy, a Practical Guide, writes: Arnica is very well known
for her properties to cure bad effects of physical injuries, by coincidence when
a new trauma injure is treated arnica will take away some previous bad effects of any lesion of trauma in the past, and they will disappear, Dr. Peter Chappell says that the lack of love is the essence to most of the emotional traumas, specially the ones that have
a feeling of isolation, abandom, rejecting or lack of confidence and low selfesteem
and include fear that also contributes to all traumas. Trauma can also
be do to repressed inside feelings of pain, rage and resentment or tormenting
thoughts like hate, treason or rejection. You all know Arnica's Materia Medica, but arnica can also cure our soul,
This mountain hights rocky flowers with fear to be touched or approached, with
a bruised, all over pain as if beaten, sensitiveness of mind, indifferent,
allways feels well, cannot stand pain cause is so sensible, but never weak and every thing in which he lies is too hard is the Queen of the body and the soul.
for ILOVE HOMEOPATHY BeatrizHH 23-10-10
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 24, 23:28)
Loreli, logikos pakanka Tik aprėpti dėsnius sudėtinga...
Kai įsigilini stipriai yra ta logika, bet tokia netradicinė
Na, mes irgi po konsultacijos.
Gavau Na mur vėl savo slogai. Gyd. kaip ir patvirtino mano nuomonę, kad rišasi antibais užslopinta alergija. Na mur skyrė labai mažom dozėm ir kas kelintą dieną, tačiau papildomai pridėjo Sepia30, kad dar nepastiprint pablogėjimo, tačiau patį Na mur. poveikį kaip ir sustiprinti.
O mažei išrašė kompleksą. Aš maniau, kad bent jau žirnių pavadinimus žinau, o pasirodo su savo žiniom slėptis belieka . Kai konsutacijos metu buvo skirta Sulphur jodatum, Kalium jodatum, dar pusiau galiu įsivaizduoti į kurią pusę jie veikia, bet kai gavom Terebentiną, acidum picrinicum, tai supratau, kaip nieko nesuprantu.
Sėkmės visoms
Gavau Na mur vėl savo slogai. Gyd. kaip ir patvirtino mano nuomonę, kad rišasi antibais užslopinta alergija. Na mur skyrė labai mažom dozėm ir kas kelintą dieną, tačiau papildomai pridėjo Sepia30, kad dar nepastiprint pablogėjimo, tačiau patį Na mur. poveikį kaip ir sustiprinti.
O mažei išrašė kompleksą. Aš maniau, kad bent jau žirnių pavadinimus žinau, o pasirodo su savo žiniom slėptis belieka . Kai konsutacijos metu buvo skirta Sulphur jodatum, Kalium jodatum, dar pusiau galiu įsivaizduoti į kurią pusę jie veikia, bet kai gavom Terebentiną, acidum picrinicum, tai supratau, kaip nieko nesuprantu.
Sėkmės visoms
QUOTE(Loreli @ 2010 10 24, 23:13)
Homeoptija nepasiduoda logikos dėsniams, deja...
Aš perkuosi 30 potenciją. Bet kai vaikas visai maziukas geriau turbūt 6 potenciją pirktis savarankiškam gydymuisi.
Aš šiandien paklausiau gyd. dėl tų potencijų, tai jis labai diplomatiškai išsisuko nuo konkretaus atsakymo Jis visuomet pritaiko turimus žirniukus tiek mažajam, tiek didžiajam. Beto, kažkaip pasisakė prieš visus tuos kompleksinius
Beto dėl to Sulfur, sausą kosulį mano keturmečiui po trijų dozių pavertė labai šlapiu, pradėjo normaliai atsikosėti, bet dabar, pilni plaučiau karkalų Gyd. jau griebė kompensuojamų vaistų knygutę antibiotikams išrašyti aš staigiai atėmiau man toks jausmas, kad ten ji daugiau nieko neveikia, tik antibiotikus išrašinėja visiems nuo visokių ligų
Homeopatas paskyrė - Sulfur + Amonium carbonicum, žiūrėsim, kaip ten tiek karkalai valysis....
QUOTE(vilytte @ 2010 10 25, 10:13)
Na, mes irgi po konsultacijos.
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
Na vilytte, jei tu "nieko nesupranti" , tai man tada išviso slėptis reikia netikiu, kad paprastų ligų pati nepagydai, o sudėtingesnėms yra profesionalai
Lapkričio mėn. gyd. M planuoja 8 val. seminarą mamos daryti apie slogas, kosulius, pagrindinius (kokią 30 rušių) žirniukus.
Dar klausimukas, gyd išrašo SULPHUR, vaistinėj duoda SULFUR, kažkaip tik šiandien pastebėjau, kad raidelės kiek skiriasi
QUOTE(Renna @ 2010 10 25, 12:44)
Lapkričio mėn. gyd. M planuoja 8 val. seminarą mamos daryti apie slogas, kosulius, pagrindinius (kokią 30 rušių) žirniukus.
Noriu seminaro. Kur , kada ? Prasom informuoti.
Sulfur ir sulphur , tai čia tas pats
QUOTE(Renna @ 2010 10 25, 12:44)
Beto dėl to Sulfur, sausą kosulį mano keturmečiui po trijų dozių pavertė labai šlapiu, pradėjo normaliai atsikosėti, bet dabar, pilni plaučiau karkalų Gyd. jau griebė kompensuojamų vaistų knygutę antibiotikams išrašyti aš staigiai atėmiau man toks jausmas, kad ten ji daugiau nieko neveikia, tik antibiotikus išrašinėja visiems nuo visokių ligų
Homeopatas paskyrė - Sulfur + Amonium carbonicum, žiūrėsim, kaip ten tiek karkalai valysis....
preitą savaitę dukra po adenoidų valymo pradėjo kosėti. gydytoja klausė kaip, o aš negalėjau įvardinti, lyg sausai, bet ne iš čia pat gerklės, bet kartais ir šlapiai bando pakosėti. gavom stodalio syrupą. kosulys vienareikšmiškai sušalpėjo. aš jau galvoju vesti pas pediatrę plaučių paklausyti, bet gyd. liepė stodalį dar duoti.
pati namie radau bronchograną, bet sakė šis ne tos sudėtis kurio reikia va ir žinok.....
pasidalinsi informacija kada kur ir kaip?