Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(sonatute @ 2010 10 23, 21:24)
Gal is jusu yra kas geret Naso-Heel lasiukus. nuo pirmadienio duodu vaikui nuo slogos, tai kazkaip pradejau itarinet, kad jis mums sukele tokia alergija  doh.gif pirma galvojau, kad kaip ir AD suintensyvejo, bet dabafr jau abejoju, nes visas kaklas, krutine, veidas, apie rankas jau nesneku, plius sivakar ant koju pradejo bert, niezti nezmoniskai, gaila vaiko ir bijau, visgi jei isauke alergija, su ja ir nepajuokausi  unsure.gif dar kas antra diena vakarais Rthut  gerdavom, nuo penktadienio geriam tik i diena po 1 zirniuka i stikline vandend, plius Naso-heel. ir tik va siandien kazkaip anotacija paskaiciau Naso-heel, kad salutinis poveikis jo -gali sukelti odos reakcija  g.gif vaikas be proto kasosi, baisu ziuret, norisi suduot tavegylio kokio, bet zinau, kad jis tik apramins. Gala kokius zirniuku, butent alerginems reakcijoms kokiu yra, nes nebezinau jau ir ka daryt  verysad.gif

Sulfuras nuo niežejimo
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 10 24, 13:17)
Sulfuras nuo niežejimo

Mano vaikui AD gyd. M gydo, sakau jam, kad vaikas draskosi, kasosi - o jis liepe pries kelias savaites sulfur nusipirkt, bet vis neskiria jo gert doh.gif O as net nežinojau, kad tą niežulį vaikui su sulfur galima apramint, vis tavegylio duodu, nes iki kraujo nusidrasko doh.gif

Beto, mano vyresnejis ziauriai koseja, lycopodium nepadejo, spongia taip pat...
Telefonu gyd. paskyre... sulfur biggrin.gif Viežo... man dar nesuprantama, kaip vienu vaistu galima gydyti ir kosulį ir niežulį doh.gif

Patarkit prašau, noriu susipirkt butiniausius homeopatinius vaistukus, kad reikalui esant turėčiau namie. Vienas vaikis 9 men., kitas 4.5 m - vienam reikia 6 o kitam 30 potencijos doh.gif KA DARYT? kokią potenciją geriau pirkti? per "žiauru piniginei" būtų pirkti vienų žirniukų skirtingas potencijas doh.gif

beje, eilinį kartą AČIŪ Obiuoliausiai už įmesta nuorodą su rusiškomis knygomis ir straispniais, ten yra liuksiška knyga (kas skaito rusiškai) - Homeopatija vaikams - labai paprastai parašyta, pagringinių žirniukų aprašymai, vaikiškų ligų gydymas, pirmoji pagalba susirgus - vien žo, man tokiai "žaliūkei" labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 10 23, 23:04)
M dėl geležies mus pasakė tokį receptą:
Grikius sumalti ir sumaišyti su medum santykiu 1:1 ir 2m mergytei duot po 0.5 šaukštelio, o man sakė galima po  šaukštelį

Paskaičiau apie grikius ir prisiminiau kaip brolis buvo parvežęs daug grikių medaus, tai Hb visų buvo thumbup.gif .Gydytoja vyrui sakė, kad hemoglobinas jo kaip arklio biggrin.gif Jei apskritai tinka medus žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 24 spalio 2010 - 14:44
QUOTE(Asveja @ 2010 10 24, 10:05)
Merginos, patarkit ka galima duoti 3 metuku mergytei nuo labai raudonos gerklytes, net nusiciaudejus jai skauda, ir kur sekmadieni galima nusipirkti vaistuku tada Vilniuje? Aciu.
As pradejau duoti Tonzilgona, turiu dar Tonzilotren tableciu, bet sakau gal su Tonsilgonu jos nelabai tinka.
Patarkit prasom

kalbėjau apie tai su mūsų gyd., tai galima duot, padarius tarpus tarp vienų ir kitų vaistų, nors ji nelabai linkus keletos vaistų makaluot.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 10 24, 14:02)
Mano vaikui AD gyd. M gydo, sakau jam, kad vaikas draskosi, kasosi - o jis liepe pries kelias savaites sulfur nusipirkt, bet vis neskiria jo gert  doh.gif O as net nežinojau, kad tą niežulį vaikui su sulfur galima apramint, vis tavegylio duodu, nes iki kraujo nusidrasko  doh.gif

Telefonu gyd. paskyre... sulfur  biggrin.gif Viežo... man dar  nesuprantama, kaip vienu vaistu galima gydyti ir kosulį ir niežulį  doh.gif

Patarkit prašau, noriu susipirkt butiniausius homeopatinius vaistukus, kad reikalui esant turėčiau namie. Vienas vaikis 9 men., kitas 4.5 m - vienam reikia 6 o kitam 30 potencijos  doh.gif KA DARYT? kokią potenciją geriau pirkti? per "žiauru piniginei" būtų pirkti vienų žirniukų skirtingas potencijas doh.gif
beje, eilinį kartą AČIŪ Obiuoliausiai už įmesta nuorodą su rusiškomis knygomis ir straispniais, ten yra liuksiška knyga (kas skaito rusiškai) - Homeopatija vaikams - labai paprastai parašyta, pagringinių žirniukų aprašymai, vaikiškų ligų gydymas, pirmoji pagalba susirgus - vien žo, man tokiai "žaliūkei" labai tiko  thumbup.gif

pries kelis psl buvo sita nuoroda: http://www.mhc.ru/st...AptechkaDom.asp
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 10 24, 15:02)
Telefonu gyd. paskyre... sulfur  biggrin.gif Viežo... man dar  nesuprantama, kaip vienu vaistu galima gydyti ir kosulį ir niežulį  doh.gif

o kodel gere lycopodium g.gif
o sakykit LYMPHOMIOSOT, tinka kai prasideda sloga, kosulys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 10 24, 18:12)
o kodel gere lycopodium g.gif
o sakykit  LYMPHOMIOSOT, tinka kai prasideda sloga, kosulys g.gif

Del Lymphomiosot ir man idomu, mes siaip ji geriam del adenoidu, o kai buvo sloga gydytoja sake neduoti jo g.gif Bet dabar dukrytei gerklyte skauda, slogos ner, tai galvoju gal duoti toliau ta Lymphomiost ax.gif
Atsakyti
db issitraukiau ocsilococinum duodu po kelis grudelius..duosiu visa vakara...nes nebezinau, teecia kart per du men serga, bijau del maziuliuko, nes nenusaugosi, nori ji irgi su juo padraugaut, ir bacilos po visus kambarius vaiksto biggrin.gif nes nei engystolis, nei echinacea compozitum jai nemacijo doh.gif matysiu gal ocsilocococinumas pades doh.gif pernai ji gerem profilaktiskai ir nesirgo nei gripu nei persalimu...na ryt jau matysis ar padeda ar ne ax.gif
Atsakyti
Ocsilococinum reikia duoti per 48 valandas nuo ligos pradžios, vėliau - neturi prasmės.
Atsakyti
Pradejo mano mazasis ciaudeti, daviau influcido tablete, planuoju po 1 kas 2 val, o gal po puse, kaip manot, 2.5m vaikui?
o nakciai bandysiu ikisti i burna tegu tirpsta..
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 10 24, 17:49)
Ocsilococinum reikia duoti per 48 valandas nuo ligos pradžios, vėliau - neturi prasmės.

tai vakar ryte susirgo, pries tai savaite daviau echinacea compositum, kad nesirgtu, stipretu imunitetas, nifiga, rugseji engystoli daviau - nieko..db ocsilococinum..matysiu..nebezinau ko griebtis doh.gif visa rugseji dar vit c daviau profilaktiskai..o niekada nesirgdavo doh.gif o db kai mazas namie - kaip specialiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 10 24, 15:02)
Mano vaikui AD gyd. M gydo, sakau jam, kad vaikas draskosi, kasosi - o jis liepe pries kelias savaites sulfur nusipirkt, bet vis neskiria jo gert  doh.gif O as net nežinojau, kad tą niežulį vaikui su sulfur galima apramint, vis tavegylio duodu, nes iki kraujo nusidrasko  doh.gif

na va, tirpinu jau Sulfur, gal pades g.gif vakare nebedaviau, nes itarinejau Naso heel arba Rhus, nes tik tuos tegerem, bet siandien negavo nei laso, bet vakare jau rankos net slapiuoja, vel matosi, kad pasireiskia ir daugeja nauji berimai doh.gif laukiu nesulaukiu rytojaus, skambinsim homeopatei, nes nebezinau nei kur kreiptis - papraste pediatre visokiu pries alerginiu prirase, ju tikrai nenoriu duot, dar bandysim kraujot tyrima kokiek 36 alergenam issitirt unsure.gif

QUOTE(Asveja @ 2010 10 24, 17:22)
Del Lymphomiosot ir man idomu, mes siaip ji geriam del adenoidu, o kai buvo sloga gydytoja sake neduoti jo g.gif Bet dabar dukrytei gerklyte skauda, slogos ner, tai galvoju gal duoti toliau ta Lymphomiost ax.gif

na nezinau, bet jei kas biski su gerkle vaikams, visada Beladona homacord duodu arba Beladona zirniukus, na kuriu tuo metu turiu smile.gif man jin pirmas vaistas, nezinau bet visad suveikia, aisku, jei tik gerkle buna g.gif
Atsakyti