Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(ilja @ 2010 10 22, 11:47)
Tai vat, kad tie antibiotikai suveikia tik tuo kartu ir kaip Jūsų patirtis parodė ne visada. Juk užmuš tą bakteriją tuo kartu, nueis į darželį ir vėl viskas iš pradžių doh.gif Kol kas laikausi ir neduodu Klacido, eisiu skaityt daugiau apie homepatinius vaistukus, kol kas duodu iš tų, kuriuos turiu namie.
O ar yra čia tokių, kurios niekad nebuvo pas gydytoją-homeopatą irvaikus gydo ir išgydo savo nuožiūra skiriant homeopatinius vaistus? Beje, gal Kaune yra kokioj poliklinikoj ar klinikoj kur prisirašius vaikus prižiūrėtų gyd.homeopatas, ta prasme ne privačiai eiti. Jaučiu poreikį keisti vaikų gydytoją g.gif

Sveiki smile.gif

Puikiai Jus suprantu... Mūsų mažasis praėjusį sezoną turėjo tą mikoplazmą pneumonia... kiek prisikankinom. Gydytoja vis išrašydavo antibiotikus, o mes jų negerdavom. Gėrėm tik vieną sykį per metus. Gydėm Balvočiūtės arbata Nr 17 kosuliui, imbieras+medus+citrina, įtrinimai iš homeopatinių - Engystol, Tartephedreel, Phosphor homacord, šituos duodavom pagal kosulio pobūdį. Kažkaip išsikapstydavom be antibiotikų. Bet aišku, vaikas apie pora savaičių būdavo namie, neidavo į darželį, pora sav. darželyje, ir vėl iš naujo... Vėliau vyresnioji tuo pačiu susirgo, net į ligoninę atsigulė, labai greit į plučius nusileido. Tai tik tada ir sužinojom, kad turim reikalų su mikoplazma, ir tik tada mūsų gydytoja mano prašymu ir mažajam skyrė tyrimą mikoplazmai, kuris, aišku buvo teigiamas. Kadangi jau buvo balandžio pabaiga, tai tradiciškai baigėm gydytis be antibiotikų, vasara buvo rami, dabar rugsėjo mėn vėl visa šeimyna pradėjom kosėti, vėl tas pats mikoplazminis kosulys, bet liaudiškom ir homeopatinėm priemonėm baigiam išsikapstyti. Tiesa, sūnų vedėm pas homeopatę prieš 2 sav., išrašė Cina C30 būtent dėl šių kosulių, o ir vaiko aprašymas tiko, kosulys iškart per parą sakyčiau, virto į šlapią, ir per savaitę visai dingo. Kol kas esam visi sveiki. Kaip bus toliau, nežinau, bet galiu padrąsinti, kad tikrai įmanoma atrasti savo būdą kovoti su šia bakterija. Ir dar, manau, kad ją lengviau įveikti su homeopato pagalba, pačiam sunku vaistus atitaikyti, kompleksiniai veikia, bet mūsų atveju norėjosi, kad jie veiktų geriau, nes vis atrodydavo, kad kažkaip ne iki galo suveikia.

Atsakyti
Nesuprantu, kad duoti vitamino D kai duodama žuvų taukų. Kiek domėjausi, kai geri žuvų taukus ir nebereikia papildomai duoti vitamino D. Kaip jau minėjau, niekada nedaviau vitamino D, tik žuvų taukus. Problemų neturėjom. Ir dabar duodu tik žuvų taukus rudenį, žiemą, pavasarį. Jokių kitų vitaminų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 22 spalio 2010 - 16:17
kokius žuvų taukus geriate? spėju geresni be visų tų saldiklių, skonių. bet kaip natūralius žuvų taukus įsiūlyti? g.gif
Atsakyti
Geriam Miolers žuvų taukus. Pradėjau duoti nuo 6 mėn. - pati išgerdavau ir parodydavau kad labai skanu ir paskui jam. Priprato ir nesudaro jokių keblumų dabar. Jei geria pelynų arbatą, tai manau kometarų nebereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal kas padesit.3,5metu vaikas itariu turim sinusita tirsta (geltonai zalia sloga) tik su "paleistuve" tokia gele yra issivalom kitaip neina.Kai uzmiega uzsikosejam iki vemimo(tik atsigule)gerkle tik truputi rausva,isvemiam maista su gleivem tirstom.Geriam thuja30,kalium bich6,hydrastis6.Galvoju gal droseros mums reiketu.diena pakoseja retai sausu kosuliu(itariu snarglys galine siunele teka ir dirgina)
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2010 10 23, 15:29)
Sveikos mergaites,gal kas padesit.3,5metu vaikas itariu turim sinusita tirsta (geltonai zalia sloga) tik su "paleistuve" tokia gele yra issivalom  kitaip neina.Kai uzmiega uzsikosejam iki vemimo(tik atsigule)gerkle tik truputi rausva,isvemiam maista su gleivem tirstom.Geriam thuja30,kalium bich6,hydrastis6.Galvoju gal droseros mums reiketu.diena pakoseja retai sausu kosuliu(itariu snarglys galine siunele teka ir dirgina)

Mums M buvo rekomendaves tuju alieju i nosi lasint, tokiu atveju zinau, kad padeda padejo ir mums ir draugiu vaikams g.gif kitas homeopatas sake cinabsina + engystoli( pakaitom , kas valanda) prie tokios slogos duoti g.gif bet gal kitos kazka kita patas, taip pat patariu perskaityt bent 10 psl atgal man rodos buvo panasiu atveju ir atsakymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 10 22, 11:14)
Ilja, Nux Vomica vartojant antibiotikus homeopatai dažnai skiria. Mums buvo skyrę, berods dar kažkam. Tik aš neatsimenu kaip tiksliai mes vartojom, berods 30C potenciją 2 kart dienoj (ir antiobiotikai 2 kart dienoj buvo skirti, beje gėrėm tuo pačiu tikslu kaip ir jūs - tik efekto nebuvo nuo to Klacido jokio).
Paskui pulmonologai išryškino, kad per pusę metų organimas pats susitvarko su ta mikoplazma... Nors mes po Klacido gėrėm dar kažkokių super stiprių kursą, bet kosulys niekur nedingo. Po to karto daugaiu tyrimų nedarėm, bet pagal mano įtarimus tos mikoplazmos taip ir liko...
Draugaujam su homeopatija, ir nuolatinio kosulio ilgainiui neliko visiškai smile.gif .

QUOTE(Hortonas @ 2010 10 22, 12:58)
Mums Klacidas taip pat neturejo jokio poveikio kosuliui. Mikoplazma sunui taip pat buvo nustatyta. As pati esu mikoplazmos nesiotoja ir du kartus geriau Klacido kursa, ir nebuvo jokio poveikio. Mano nuomone, kai mikoplazmos forma yra umi, tai tada Klacidas gali padeti, bet kai letine, tai tikrai ne.

man dėl klacido įtarimas, kad daugiau reklamos nei poveikio, jį kažkodėl vaistinėj duoda pirmu numeriu, net nepasiūlę alternatyvų, nors jų tikrai yra, daugiau tikrai jei tik kada dar gersim, tai tik ne šitos firmos doh.gif geras brudas, bent jau man pačiai ir mano mažajai buvo negerai nuo jo labai, ir poveikio mažai... o o vyresnėlis užsieny atgėrė tos pačios veikliosios medžiagos vaistus, tai labai gerai toleravo, ir padėjo thumbup.gif

aš pati niekaip neišsigydau tų mikoplazmų, prie viso to ir chlamidijų pneumonia, dabar jos įsibėgėjo iki tiek, kad dar antibiotikų kurso nepabaigus jau vėl simptomai atsiranda. tik mum panašu jau seniai lėtinė forma, net ne kosuliu reiškias, o alergijom ir dusuliais...

pasirįžom išgerti stipresnių antibiotikų kursą, aš pati dar ir su pakartojimais, nes jau nebeturiu jėgų kovoti kitaip su ja. bet toliau reikia stirpinti organizmą, nemanau kad išvysim galutinai bacilas, bet su mažesniu jų kiekiu jau galima būtų natūraliai kovoti...

gal kuri galit parekomenduoti homeopatą Vilniuje, kuris galėtų pakonsultuoti tokiu atveju? blush2.gif
Atsakyti
Gal is jusu yra kas geret Naso-Heel lasiukus. nuo pirmadienio duodu vaikui nuo slogos, tai kazkaip pradejau itarinet, kad jis mums sukele tokia alergija doh.gif pirma galvojau, kad kaip ir AD suintensyvejo, bet dabafr jau abejoju, nes visas kaklas, krutine, veidas, apie rankas jau nesneku, plius sivakar ant koju pradejo bert, niezti nezmoniskai, gaila vaiko ir bijau, visgi jei isauke alergija, su ja ir nepajuokausi unsure.gif dar kas antra diena vakarais Rthut gerdavom, nuo penktadienio geriam tik i diena po 1 zirniuka i stikline vandend, plius Naso-heel. ir tik va siandien kazkaip anotacija paskaiciau Naso-heel, kad salutinis poveikis jo -gali sukelti odos reakcija g.gif vaikas be proto kasosi, baisu ziuret, norisi suduot tavegylio kokio, bet zinau, kad jis tik apramins. Gala kokius zirniuku, butent alerginems reakcijoms kokiu yra, nes nebezinau jau ir ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2010 10 23, 17:29)
Sveikos mergaites,gal kas padesit.3,5metu vaikas itariu turim sinusita tirsta (geltonai zalia sloga) tik su "paleistuve" tokia gele yra issivalom  kitaip neina.Kai uzmiega uzsikosejam iki vemimo(tik atsigule)gerkle tik truputi rausva,isvemiam maista su gleivem tirstom.Geriam thuja30,kalium bich6,hydrastis6.Galvoju gal droseros mums reiketu.diena pakoseja retai sausu kosuliu(itariu snarglys galine siunele teka ir dirgina)

Kal. bichromicum.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 10 23, 20:24)
Gal is jusu yra kas geret Naso-Heel lasiukus. nuo pirmadienio duodu vaikui nuo slogos, tai kazkaip pradejau itarinet, kad jis mums sukele tokia alergija  doh.gif pirma galvojau, kad kaip ir AD suintensyvejo, bet dabafr jau abejoju, nes visas kaklas, krutine, veidas, apie rankas jau nesneku, plius sivakar ant koju pradejo bert, niezti nezmoniskai, gaila vaiko ir bijau, visgi jei isauke alergija, su ja ir nepajuokausi  unsure.gif dar kas antra diena vakarais Rthut  gerdavom, nuo penktadienio geriam tik i diena po 1 zirniuka i stikline vandend, plius Naso-heel. ir tik va siandien kazkaip anotacija paskaiciau Naso-heel, kad salutinis poveikis jo -gali sukelti odos reakcija  g.gif vaikas be proto kasosi, baisu ziuret, norisi suduot tavegylio kokio, bet zinau, kad jis tik apramins. Gala kokius zirniuku, butent alerginems reakcijoms kokiu yra, nes nebezinau jau ir ka daryt  verysad.gif

sonatute, gal apie Sulphur pasiskaityk
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 10 22, 13:12)

Ir google išmetė, bet supermamos paieška nieko neranda, ar būna homeopat. geležies žirniukų/lašiukų?

M dėl geležies mus pasakė tokį receptą:
Grikius sumalti ir sumaišyti su medum santykiu 1:1 ir 2m mergytei duot po 0.5 šaukštelio, o man sakė galima po šaukštelį
Atsakyti
Merginos, patarkit ka galima duoti 3 metuku mergytei nuo labai raudonos gerklytes, net nusiciaudejus jai skauda, ir kur sekmadieni galima nusipirkti vaistuku tada Vilniuje? Aciu.
As pradejau duoti Tonzilgona, turiu dar Tonzilotren tableciu, bet sakau gal su Tonsilgonu jos nelabai tinka.
Patarkit prasom
Atsakyti