Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

aciu uz info 4u.gif pulsatilla turim,mums rekomendavo nuo kosulio sauso.reiks pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolecap: 20 spalio 2010 - 17:28
Sveikos,

pradejom Ivanausko paskirta gydyma, dabar skaitau, kad gali pasireiksti persirgtos ligos, siandien 3 vartojimo diena, vakarop vaikas pradejo koseti "is plauciu" doh.gif
geriam palei schem, gal zinancios gales pakomentuoti:
viena kart savaitei geriam tuberculinum C200 ( ta diena neduodu C30)
poto pakaitom (kasdien po viena): medorrhinum c30, phosphor c30 ir chamomilla c30 ir vel is naujo ir arum triphyllum dvi savaites duoti dvi pertrauka ir taip 2 menesius, tuberculinum liepe gert 6 men. gal kuri gali pasakyt kuris mums skaitosi kontitucinis? g.gif palei mane nei vienas g.gif
aprasymus visu daug maz radau, o prie kosuliu susirgus liepe naudot astmograna ir bronchograna + engystoli.
prie prasidedancios slogos coryzalia, o jau prie sutirstejusios cinnabsina.

bandau ta musu prasidejusi kosuli nurasyt tam, kad pradejus gydyma suumeja buvusios ligos, bet gal del visa ko pradet duoti astmograna ir bronchograna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2010 10 20, 18:28)
aciu uz info 4u.gif pulsatilla turim,mums rekomendavo nuo kosulio sauso.reiks pabandyt.

Yra knyga dar lietuvių kalba " HOMEOPATIJA MANO VAIKUI". Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 10 20, 16:53)
Sveikutės,mažius lyg ir pasveiko,žiūrėsim kaip ilgam.. g.gif Šįkart slogą labai greit išvarė alllium cepa,panaudotas pirmą ir trečią dieną slogos pradžioj g.gif

Klausiau homoepato M apie tai.Sakė ,,kas sveikatai nekenkia tas tinka" biggrin.gif Mes (vaikui 1,7 metukų) kaip tik dabar lankom druskų kambarį,jau 8 kartus buvom.Gal kažkiek kosuliukas greičiau ir dingo,nežinau...nes vedu vaiką su ta mintim,kad kažkiek imunitetą pastiprinti g.gif

na ir as manau taip, bet va vyro sesers berniukas jau kelinta menesi vis sirguliuoja, dabar lyg geriau jau, bet vel buna blogiau ir taip pasaka be galo, tai siandien pradejom vezt i drusku kambari, savo berniuka slogiuojanti ir kosinti ir kartu vezu (kazko taip pat si karta homeopatija neiveikia, keitem kelis kart vaistukus, na bet tikiuos kad iveiksim, nes vis dar bandom, plius nerealiai bert pradejo, gaila vaiko verysad.gif ), tai pasiskambinus homeopatei, ji nelabai nori kad butent dabar sesers berniuka veztu i drusku kambari, as del saviskio neklausiau, bet va suabejojau ar ir as gerai darau g.gif gal sakau sirguliuojancio vaiko negalima ten vest, ar ir jus kosintys ejot unsure.gif nebezinau jau doh.gif

Papildyta:
kazkaip narsiau ir radau, gal kas ka prisitaikys sau ar vaikuciams ax.gif
Slogos gydymas

* Jūros vanduo, „Resorban“, svogūnas – labai gerai, tęskit. „Euphorbium compositum“ – kol sekretas yra skaidrus, beveik neveikia (tas pats efektas, kaip ir plaunant nosytę jūros vandeniu); jei atsirastų gelsvų, žalių snargliukų – tuomet purkškite ~ kas 2 val.
* Labai tiktų homeopatiniai žirniukai Antigripinum Complex Nr.3 (duoti po 2-3 žirniukus tiesiai į burnytę priklausomai nuo slogos stiprumo: kas 15 min. – kas 2 val.) ir Phytolacca Ung. (fitolakos tepaliukas) – nedidelį kiekį įtepti į kiekvieną šnervę 3-4 kartus per dieną. Galite vaistinėse pasiklausti, kur galima rasti šių vaistukų.
* Jeigu išplovus bei atsiurbus nosytė lieka užgulta, vaikas negali užmigti ar pan., galima išoriškai visą nosytės nugarėlę,“sparnelius“, kaktytę tarp antakių, patepti Traumeel tepalu (būtina piršto galiuku švelniai masažuoti nosiuką, kol tepalas pilnai įsigers į odą; priešingu atveju mažylis gali „prisitepti“ akis); informaciniame lapelyje perskaitysite, kad šis tepalas pirmiausia yra skirtas įvairiems sumušimams, patempimams ir kitoms traumoms gydyti, tačiau homeopatiniu požiūriu – tai ir puikus uždegimą mažinantis preparatas.

paskutinis, tai mane sudomino, reiks pabandyt g.gif nebuvau girdejusi dar del traumeel, kad daug kur jis tinkamas, tai zinojau, bet va del slogos, tai ne unsure.gif

ir nuoroda, kieno komentaras butent cia yra smile.gif Sloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 20, 21:11)
Sveikos,

pradejom Ivanausko paskirta gydyma, dabar skaitau, kad gali pasireiksti persirgtos ligos, siandien 3 vartojimo diena, vakarop vaikas pradejo koseti "is plauciu"  doh.gif
geriam palei schem, gal zinancios gales pakomentuoti:
viena kart savaitei geriam tuberculinum C200 ( ta diena neduodu C30)
poto pakaitom (kasdien po viena): medorrhinum c30, phosphor c30 ir chamomilla c30 ir vel is naujo ir arum triphyllum dvi savaites duoti dvi pertrauka ir taip 2 menesius, tuberculinum liepe gert 6 men. gal kuri gali pasakyt kuris mums skaitosi kontitucinis?  g.gif palei mane nei vienas  g.gif
aprasymus visu daug maz radau, o prie kosuliu susirgus liepe naudot astmograna ir bronchograna + engystoli.
prie prasidedancios slogos coryzalia, o jau prie sutirstejusios cinnabsina.

bandau ta musu prasidejusi kosuli nurasyt tam, kad pradejus gydyma suumeja buvusios ligos, bet gal del visa ko pradet duoti astmograna ir bronchograna? g.gif

Siūlyčiau pasiskambinti Ivanauskui ir pasitarti.
Atsakyti
man tai labai keista, nejaugi prie bet kokio gydymo jau ir skiriamas tas konstitucinis? nejaugi reikia gydymo metodikoj ieškoti AR MUMS PASKYRĖ, jei nepaskyrė - KODĖL?
nežinau, aš ir taip menkai nusimanau toj homeopatijoj, bet jei pradėsiu ieškoti koks yra konstitucinis ir kodėl jsi nepaskirtas - manau iš vis nuprotėti galima toj homeopatijos vaistų gausoj....
Atsakyti
nebutinai prie gydymo yra skiriamas konstitucinis g.gif mums neskyre unsure.gif pirmiausia skyre vaistukus susitvarkyti su ''fiziologiniais'' simptomais, o veliau sake, jei reikes pereisim prie ''emociju''
Atsakyti
Krika, aš tai laikaus nuomonės, kad geras tas gydymas, kuris padeda.
O šiaip homeopatijoj yra suformuluotos taisyklės, kurios leidžia spręsti ar teisingas gydymas. Ir kiek suprantu tos taisyklės yra vienodos visoms homeopatinėms mokykloms, tiek klasikinei, tiek kompleksiniai.
Atsakyti
vilytte, aš viską suprantu. bet va iš mamų komentarų man kraupu darosi. paskyrė gydymą ir reikai būtinai išsiaiškinti ar skyrė konstitucinį. o jei neskyrė, tai toks jausmas, kad neskyrė gydymo visai doh.gif
Atsakyti
Gal tiesiog įdomu pasiskaityti. Tie konstitucinių žirnių aprašymai tikrai labai įdomūs, ypač psichologine prasme.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 10 21, 10:02)
vilytte, aš viską suprantu. bet va iš mamų komentarų man kraupu darosi. paskyrė gydymą ir reikai būtinai išsiaiškinti ar skyrė konstitucinį. o jei neskyrė, tai toks jausmas, kad neskyrė gydymo visai  doh.gif

Krika,

nereikia cia kraupintis ir susireiksminti, as dar tik mokausi homeopatijos, nes be galo noriu padeti savo vaikui isaugti tikrai rimtas ligas be chemijos ir hormonu. Man nera BUTINA issiaiskinti ar skyre nesakau , kad neskyre GYDYMO VISAI tiesiog kadangi dar tik renku inofmacija ir gilinuosi i tai man tiesiog idomu, kur cia kas skaitosi konstitucinis, ar nesiskaito, bet kaip matau tik tu viena gali klausti savo n klausimu apie ta pati ir dalintis savo bedom, o kiti tai jau ne.... ech....nebetesiu geriau..
Atsakyti
Jums čia mėnulis veikia ar ką?
Krika, mergina TIK paklausė, o tu jau čia sukeli tokias emocijas. Relax smile.gif
Laura_k, nusiramink, kad kažkas perdėtai sureagavo. Visoms pasitaiko: PMS, mėnulis, kitos problemos priverčia kartais sureaguoti perdėtai.

Mergaitės, čia visiškai be pykčio pastabas išsakiau, todėl nusiraminkit smile.gif
Atsakyti