Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 10 20, 09:22)
Beje, didžiukės emociniai pokyčiai irgi kardinalūs, be visa to, kad labai išdrąsėjo ir visi įsitempimai dingo, koks pusmetis pradėjo rastis nuolatinis geraširdis kvatojimas. Net kai subaram, taip geranoriškai nusikvatoja mestelėjus ką nors tokio "nu kaip čia man taip gavos". O ankčiau buvo labai uždaras, nedrąsus ir dėl visko besijaudinantis vaikas.

smagu skaityti.

va vyresnėlės įsitempimus, irzlumus irgi turėjom išgydyti. bet parinkti žirniukai (dveji, tai vienas iš jų) iššaukė vėl miežius. tai dabar tik miežius ir gydom, o visa emocinė būklė nustumta sad.gif
dar prie to pačio, vartojant žirniukus nuo miežio, akytė rausta. tada anuos žirniukus į šalį ir paraudimą gydom. ir taip nuo vienų, prie kitų..... ir kur tas galas? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 20 spalio 2010 - 08:43
QUOTE(Vuke @ 2010 10 20, 00:01)
Laba, maciau kad buvo mamu susidurusiu su neitiketinai ikyriu kosuliu, gal kuri galetu pasidalinti kokiom priemonem atsikratet? Mano beveik 3m mergyte rugsejo men. persalo, po ko visada budavo kosuliai - taip ir si karta. Eme koset, paskui ausies uzdegimas, paskui vel kosuliai...koseja iki siol. Esme ta, kad diena pakoseja kartas nuo karto, o kai atsigula, mazdaug po pusvalandzio kosulio priepuolis uzeina..atrodo, kad miega, bet koseja. Nebezinau kaip jai padet.

man kazkada buvo ziaurus kosuliai, padejo ne homeopatija, o debesylo saknu arbata labai efektyviai ir greitai
Atsakyti
Laba diena,
kaip gyvenate?
Siunčiu Jums informaciją apie seminarą "Vaikų ligų gydymas homeopatiniais preparatais", kuris vyks Vilniuje ir Kaune.
Užsiregistruoti galite čia:
http://www.imuniteta...x.php?seminarvk

Seminare išgirsite unikalią informacija apie vaikų gydymą homeopatiniais preparatais.

Sėkmės ir sveikatos Jums,
gyd. Tomas Bagdonavičius

Atsakyti
Sveikos merginos, jau metai kaip domuosi homeopatiniu gydymu,bet kai vaikai serga nevisada pataikau su vaistukais.Ir siuo metu 8 metu mergaite po persalimo uzsiliko kosulys sausas,(kutena traheja kaip prikibes kas butu)ir niekai nepritaikom vaistu jau du menesiai.Nakti nekosti,o diana taip suima, kaip kosulio preipoliai.Gal kam yra taip buve,ka vartojot?Sunui bega sloga galine sienele ,balta, skaidri kiausinio baltymo.Niekaip neispuciam,po nakties stipriai uzgulta diena pakosti, priekiniai lankai gerkleje paraudeGeriam hydrastis6,kaium bihromicum6,stodal syrupas.
Atsakyti
Daiva, mergaitei Tartephedreel bandėt?
Sūnui būtų panašu į Natrium muriaticum (būtų gerai, jei pasiskaitytumėt plačiau). Dar tokiems variantams yra Mercurius solubilis complex (Rotušės a. gamybos) arba cinnabaris (man jis turi praktikoje panašumų su Na muriaticum, net nežinau kodėl g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 20 spalio 2010 - 11:40
QUOTE(krika @ 2010 10 20, 09:41)
va vyresnėlės įsitempimus, irzlumus irgi turėjom išgydyti. bet parinkti žirniukai (dveji, tai vienas iš jų) iššaukė vėl miežius. tai dabar tik miežius ir gydom, o visa emocinė būklė nustumta sad.gif
dar prie to pačio, vartojant žirniukus nuo miežio, akytė rausta. tada anuos žirniukus į šalį ir paraudimą gydom. ir taip nuo vienų, prie kitų..... ir kur tas galas? sad.gif

krika, nesmagu aišku, kad grizta ligos senos, bet juk homeopatijos toks principas, kad turi persirgti senom ligom. Ir man tas labai pasitvirtino. Jau keli mėnesiai, kai sergu visom savo buvusiom ligom iš eilės cool.gif

Villyte, o kaip tau Na muriaticum kaip konstitucinis , padėjo?
Man vaikui jis dabar paskirtas
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 10 20, 13:29)
krika, nesmagu aišku, kad grizta ligos senos, bet juk homeopatijos toks principas, kad turi persirgti senom ligom. Ir man tas labai pasitvirtino. Jau keli mėnesiai, kai sergu visom savo buvusiom ligom iš eilės  cool.gif

aš šitą žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Loreli, gėriau aš jį gan trumpai - 2 savaites (tas buvo vasarį). Kaip ir nieko nepastebėjau. Birželį nuvažiavus prie jūros prasidėjo baisi alerginė sloga (kaip ir Na mur požymis), kurios niekaip nėjo pažabot. Su gydytoju apmažinom, bet pilnai nepasidavė.
Vasaros pabaigoj vėl važiavom prie jūros, alerginė sloga vėl įsisiautėjo. Tęsiasi iki šiol, nors atrodo, kad pradėjo ženkliai mažėt. Dabar pas gydytoją ruošiamės važiuot, gal galiausiai užbaigsim tą reikalą...
Jaunystėj aš kankinaus alergine sloga prie jūros, ir dažnais bronchitais, kurie buvo gydomi nemažom antibų dozėm, gal viskas kartojąsi tikslingai g.gif .
Bet šiaip aibė problemų prasisprendė, ypatingai džiugina, kad PMSo migreniniai skausmai dingo (tiem visiems reikalams dar ir individualus kompleksas buvo skirtas). Aš tom dienom be vaistų nuo skausmo negalėdavau ištempt, o dabar jau neatsimenu kada juos gėriau.

Atsakyti
mergaites, gal zinot ar homeopatija draugauja su drusku kambariais g.gif vaikas sloguoja, vis koso ir koso, niekaip nepramusam, tia pagalvojau, gal i kokius drusku kambarius paveziojus, plius turim atopini dermatita, siuo metu labai isisiautejo jis unsure.gif vaikui 7 metukai beveik, kazkaip seniau vaziuodavom, lyg padedavo, ligos apmazedavo, bet va daba suabejojau ar draugauja homeopatija ar ne su jom g.gif
Atsakyti
sveikos,as vis skaitau skaitau cia pas jus,bet dabar sugalvojau parasyt blush2.gif Pradejom gydytis pas homeopata praeita ziema,patenkinta be galo.Pradejom nuo vaiko neteke vilciu kitaip gydytis,paskiau ir kiti seimos nariai.Bet noreciau jusu patarimo del vaiko slogos.turim adenoidus,kuriuos reikia salinti,bet jau pora kartu atsaukem operacija,nes vaikas vis suserga doh.gif bandem gydytis juos ir homeopatiskai,bet pamaciau,kad be sansu,nuima ta paburkima,bet iki pirmos slogos-paskiau ir vel isivaziuoja visa karusele verysad.gif kaip gydytoja issireiske jam nuo tu adenoidu kaip kokia uzuolaida teka sekretas.taigi pagrindine problema slogos.homeopatas israse allium sepa,bet kazkaip nelabai mums ji.pagrinde naudojam hepar sulfuris,bet tokio aiskaus pagerejimo nebuna,gydomes ir savaite ir 2 kol praeina.didelis pasiekimas tik tas,kad pernai kiekviena ir menkiausia slogyte baigdavosi ausu uzdegimu ir antibiotiku kursu ir taip be galo.dabar tfu tfu tfu nebeturem bedu su ausytem ir serga vaikas gan lengvai ,be temperaturu thumbup.gif noriu iki ziemos isoperuoti ,o niekaip neprisitaikom,kad nors pora savaiciu butu sveikas doh.gif dabar sloga labai didele,geltona tokia apytirste ir akys traiskanoja,taip pauliuoja zaliai geltonai.gydytoja sako grynai nuo slogos eina ir pagrinde sloga gydyt,tada ir akys susitvarkys.dar pradejau duot mercurius solubilis,galvoju prie tokiu papuliavimu gal tinka g.gif ka dar efektingo patartumet prie slogos naudot,kas jums labiausiai padeda?labai noreciau atrasti kazka savo vaikui,kad butu ryskus pagerejimas.drauge duoda sunui arsenicum kai tik pajunta slogos pradzia,tai jie beveik netureje slogos,kad begtu.po keliu valandu viskas baigaisi blink.gif rolleyes.gif cia jiems gal kaip konstitucinis vaistas tinka g.gif pas homeopata kazkaip nebesilankom del kiekvienos slogos,bandau daug skaityti ir pati parinkinet vaistukus ir is kitu praktikos.gal blogai darau....dar homeopatinej vaistinej kur perkam zirniukus mums labai pataria.tai siandien skambinau uzsakinet kitu,tai patare lyg kalium bichronicum(jei nemaisau) vyras parves vakare.butu labai malonu,gal dar ka patartumet. blush2.gif ax.gif 4u.gif tiesa,bande cinabsin,coryzalia,sinupret ir visokius cheminius nuo A iki Z-nieko schmoll.gif

dar klausimelis:ar dar imanoma kur nors isigyti knyga Popovo "Homeopatija ne visiems" ?ar reikes is drauges nusisviest g.gif o gal dar yra kokiu knygu lietuviu kalba kur kazkiek aprasyti pagrindiniai vaistukai?

ir paskutinis klausimelis(pamirsau vaistinej paklaust doh.gif ),kai vaikas sirgo vejaraupiais liepe duot rhus toxicod.padavem kaip sake kelias dienas,vaikas prasirgo labai jau lengvai,bet liko visa pakuote.galvoju gal dar pritaikyciau,nuo ko jie yra? g.gif

na,prirasiau cia blush2.gif labai butu smagu jei kazkiek pagelbetumet tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,mažius lyg ir pasveiko,žiūrėsim kaip ilgam.. g.gif Šįkart slogą labai greit išvarė alllium cepa,panaudotas pirmą ir trečią dieną slogos pradžioj g.gif
QUOTE(sonatute @ 2010 10 20, 15:30)
mergaites, gal zinot ar homeopatija draugauja su drusku kambariais  g.gif vaikas sloguoja, vis koso ir koso, niekaip nepramusam, tia pagalvojau, gal i kokius drusku kambarius paveziojus, plius turim atopini dermatita, siuo metu labai isisiautejo jis  unsure.gif vaikui 7 metukai beveik, kazkaip seniau vaziuodavom, lyg padedavo, ligos apmazedavo, bet va daba suabejojau ar draugauja homeopatija ar ne su jom  g.gif

Klausiau homoepato M apie tai.Sakė ,,kas sveikatai nekenkia tas tinka" biggrin.gif Mes (vaikui 1,7 metukų) kaip tik dabar lankom druskų kambarį,jau 8 kartus buvom.Gal kažkiek kosuliukas greičiau ir dingo,nežinau...nes vedu vaiką su ta mintim,kad kažkiek imunitetą pastiprinti g.gif
Atsakyti
karolecap, esant slogai ir pūliuojant akims -pas mus Pulsatilla. Kalium bichromicum labiau "užsistovėjusiems " atvejams. Bet čia konkrečiai mano vaikui gyd. skiria.

knygą kai kurios pirkosi internetu .
Atsakyti